Ve tanrı doğu'yu yarattı..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ21
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Ve tanrı doğu'yu yarattı..

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZ21 »

Selam,

Öncelikle bazılarınız xetox nikli oyuncunun açtığı konuları okumuştur, heh işte bu yazımda tam o konuyla ilgili. ;)

Bana hakaretler yağdıran çar satıyorsun diyen, ve tl ile çar satıp şifresini değiştirdin diyen, suçlamalarında herhangi bir delil olmayan kanıt olmadan üstümüze saldıran,sonra kendisini haklı göstermek için birkaç şakşakçısıyla konuya yorum yazan Etox i görmüşsünüzdür bundan 2-3 gün önce forumda. :lol:

Ne diyordu ? Seni ve leonarı şikayet ettim ve çarlarınız banlanacak.Yönetim çarlarınızı takibe aldı,takibe aldığı doğrudur çünki maili kopyala yapıştır olarak forumda gösterdi , çünki yönetim olayı bilmediğinden karşı tarafın kırılmasını istemediği icin araştırılacak yazmış bu arkadaşta kendi yalanına bile inanacak duruma gelmiş, güya forumda hegemonya kuracak bizim üstümüzde,yönetimin o cevabına karşılık hırçınlaştıkça hırçınlaştı,saldırdıkça şiddeti arttı. Karşılığında dedik ki bundan 1-2 gün sonra aldığın cevabı buraya koyacaksın, eğer olumsuz bir cevap alırsan hiçbirşey yapmadan çekip gitmeyeceksin. Eğer olumsuz bir cevap alırsanda özür dilemezsen şerefsizsin dedik.Sonuç ? Ortada ne iftirayı atan adam ne de gm lerin bir açıklaması,nede çarıma gelen bir zarar yok :lol:

Anlayacağınız gibi , #@!? İFTİRACI Etox olumsuz cevap almış ve adiliğinden, bizden 1 özür bile dilemeden çekip gitmiştir. Bu ahlaklı bir durum mudur ? :lol:

Etox gibilerinin iftiraları ve şürakasının şakşaklamaları bize zarar vermez, öyle bk attım izi kalsın yok..

Ve şunu tekrar söylüyorum, etox .. Ben bu oyunda 3-3.5 yıldır oynuyorum,ne birine çar sattım ne de hainlik ettim. Bunu bilenler bilir,he iftira atmak isteyenlerde tabi atar milletin agzı torba degilki büzesin degilmi ? ;) Sen iftiranı attın,kanıtsız delilsiz. Ve gmlerinde bir bulgu bulamaması sebebiyle olumsuz cevap aldın ve çekip gittin, bir özür bile dilemedin. Bu senin ne kadar #@!? biri olduğunu gösteriyor.

Gene haklı çıktık,gene alnımız ak,yüreğimiz pak.. Ve bir iftiranın daha asılsız,mesnetsiz,#@!? bir iftiranın daha sonuna geldik, Traji komik bu olayda iftira atan atmayan herkese teşekkürler.

Hadi bana eyvallah :lol:
Ademi sürdün bakmadın
Cennette de bırakmadın
Şeytanı niçin yakmadın
Cehennemin var da senin
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Ve tanrı doğu'yu yarattı..

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Bizi tanıyan tanır 3 senedır Kuklacıdayım ben tanımayan ıse yoL alır leonar Leonarxxsıfacı Ensonxleonar ;)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CARIZMA »

biz herşeyin farkındayız herkez eskiLeri tanır RekLam bize göre degildir...

CARIZMA Kankaxcarizma Yakamozxsinqa
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
kotuxruya
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kotuxruya »

Senin hala burda ne işin var olim :@ bırak çolukla çocukla ugraşmayıda şu ninjayı adam et :D
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

kotuxruya yazdı:Senin hala burda ne işin var olim :@ bırak çolukla çocukla ugraşmayıda şu ninjayı adam et :D
Yakup ne iş habire yeni forum hesap açiyorsun :) kiskaniolar oglum seni hep banlatiolar forum hesaplarini
kotuxruya
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kotuxruya »

Sinekvalesi yazdı:
kotuxruya yazdı:Senin hala burda ne işin var olim :@ bırak çolukla çocukla ugraşmayıda şu ninjayı adam et :D
Yakup ne iş habire yeni forum hesap açiyorsun :) kiskaniolar oglum seni hep banlatiolar forum hesaplarini

He yaw forumun üye sayısının fazla gösterilmesi için yapıor sus aramızda kalsın kimse duymasın :D BU yazı için bile bu hesap banlana bilir :D
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

kotuxruya yazdı:
Sinekvalesi yazdı:

He yaw forumun üye sayısının fazla gösterilmesi için yapıor sus aramızda kalsın kimse duymasın :D BU yazı için bile bu hesap banlana bilir :D
vay arkadaş !
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Yenizlmeziz güvenilir biri 3-5 çapulcu yüzünden iftiraya yenik düşemez
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ21
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZ21 »

Selam,

Evet,zaman geçti ortalıkta ne iftirayı atan etox var nede iftiralarının haklı olduğuna dair bir yönetim açıklaması ne de çarıma gelen bir zarar.

Umarım,o iftira konusunda buna destek veren alkışlayan şakşakçılar da cevabını almıştır.

İftira burada kapanmıştır.Bundan sonra bize iftira atacak olan adam 2 kere düşünsün...
Ademi sürdün bakmadın
Cennette de bırakmadın
Şeytanı niçin yakmadın
Cehennemin var da senin

“Genel Sohbet” sayfasına dön