İyimi oLdu.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
tenbel6134
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

İyimi oLdu.

Mesaj gönderen tenbel6134 »

Sonuna Kadar Oku

Bliorm tıLsımda pek fazla sevilmiyoRum sevilmemein nedenleri Fazla argo kelime kullanmam evt itiraz edmiyorum kullanıyorum kafam ggüzeel olunca tutamyorum fazla zırvalamayım ben size size etmek istedigim 2 3 kelime var. Size bir soru soracam Siz adammısınız Lan bu oyuna 3 snemi verdim hic haram mal yememeye gayret gossterdim ama adama item yansıtıyorum yansıttıgım adam bolgeden yazuyor tenbelx boyle boyle itemimi çaldı kanıt varmı yok resim varmı yok nerden anlıcaz hırsız oldugunu? oda yok siz ne kadar saf birisiniz gormediginiz seye ınanıyosunuz içinizde var boyle saf olmayan ama oda adam deil gerci hic biriniz adam deilsiniz ya neyse. Lan 3 sene boyunca En ufak bir hırsızlıkla item alınmamıs TeNBeLx Özel oDaya aLınarak ban yedi neden Kullandıgı KeLimeLeR cok agıRmıS.Dikkatinnizi Çekerim bunu SoyLeyen biR Yönetici. Sanki Sadece biz KuLLanıyoruz uLan gm sana soruYorum Kolaymı Lan 3 sene boyunca beraber oldugun KaRakteRinden Tek Cersede ayRıLmak Ben TenBeLxHayxLaz giR Benide BanLa Beni BanLamazsan Seni Ben Hayattan BanLaRım ALLahın Klavye kabadayuLarı ozel odada aRtislik yabuyorsunuz Yabdıgınız İçin Yediniz o Kadar Lafı BenTenbeLx in kuzenym fakat onu bu halde hic gormemiştim Hadi Size Acık Adres VeRiyoRum İstanbuL-Beykoz-Kavacık-Cavusbası kendine güvenen varsa artiStLigini oRda Yapsın Lan bize.ama İnŞaLLah Bi fuaR daha YabaRsnz da o Zaman gosteRiRim size.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucu-Yok
Klan-yok
Karakterr-yok
Mekan-Trabzon-Merkez
tenbel6134
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: İyimi oLdu.

Mesaj gönderen tenbel6134 »

okuyan ne düşündügünü yazsn. bakaLm Nolcak
Kullanıcı avatarı
Serkannn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Serkannn »

Bu oyunda adam gibi adam yok bazıları dışlıunda o bazılarıda elle seçilcek adamlar evt bazıları çokçok iyi ve kalbi temizinsalar ama bazıları ise beş para etmeyen adiherifler oyuna keyif için girip sinir sitresler çıkanları kafayı yiyenleri biliyorum ve bizdede oldu bazı zamanlar bizde onun yüzüne oyuna bir noktakoymayı ndüşündük ve koduk İkv Hayatı Artık Bizim için bitmiştir dedik.Ve bitti. Hayatımın yarısı ikvdi benim için ama anladık ne oldugunu Herşeyi Bir sonu bir noktası wardır...
***Suskunlugum Korkumdan Deyil Asaletimdenn***

SuNuCu==TıLsıM
KLan==aRz
BüyüCü==HuNxSeqOo
SawaŞçı==Seqoo
Şifacı==xLsaykoLx
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cansever18181 »

Sanırım yine sarhoşsun ;)
Sen gittin sıra ötekılerınde :? :?
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
HKitmir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HKitmir »

Kardeş itemin olsa hırsız derler, itemin yoksa ezik derler. Sana tavsiyem milletin lafına bakma milletin ağzına bakarsan aç kalırsın milletin ağzı çuval olsa bile bağlayamassın af buyur Oru' nun sözü gibi söz verir bir daha yapmam diye ikinci gün tekrar yapar;)

ek: söz yemindir
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!

“Genel Sohbet” sayfasına dön