İSTEGİMİZ 1 HAFTALIGINA ESKİ TEMAYA DÖNSÜN (PAKET GÜNCELLEME OLMAYACAKSA).....
Eğerki TEMAYI SİLDİLERSE (İMKANSIZ) BU NE BİÇİM OYUN.....

Eski klan örsünde müthiş olurdu13misafir yazdı:1 hafta deil de tamamıyla öle yapsalar süper olurdu :mrgreen: eskiden klan savaşları daha güzeldi
aynenHaNdSoMe yazdı:Eski klan örsünde müthiş olurdu13misafir yazdı:1 hafta deil de tamamıyla öle yapsalar süper olurdu :mrgreen: eskiden klan savaşları daha güzeldi
birde ben lodos tum arz yenilirdim canım 10 kala kacar klandan cıkardım (ismetten) adam gülerdi şimdi olsa yemedigim küfür kalmaz

çevriye için az mı çabalardık hep şifacı isterlerdi her zamanki gibialdatmaz2012 yazdı:Şöyle olsa daha guzel olurdu farklı serverler
Xxx (39 sevıye donemı)
Xxx(29 sevıye donemı)
Xxx(25 sevıye donemı)
Boyle 3 ayrı sunucu yapılsa ınsan her canı sıkıldıgında gırer sunucuya oynardı nerede o eskı gunler ya) 2 grubla zarzor salona gırılırdı nerede o eskı gunler ya
) karakurk ıcın cevrıye ıcın toplanan o grublar
)

Bu dediklerinin çoğu yeni temadayken de vardı.HaNdSoMe yazdı:Eskiden oalnlar bilir eski temayı sade ama hoş tuo zmanlar ta şfiacıların öldügü yerden değilde şfiacının üzerinden kaldırdıgı antik mızrak toplarken 666 hasarın alındıgı yetenek puanlarının seviye atlayınca 1 puan geldigi oyunda para yerine ticarette apa krip kullanıdıgı günlerdi...
İSTEGİMİZ 1 HAFTALIGINA ESKİ TEMAYA DÖNSÜN (PAKET GÜNCELLEME OLMAYACAKSA).....
Eğerki TEMAYI SİLDİLERSE (İMKANSIZ) BU NE BİÇİM OYUN.....

çevriye buyuculere tek atıyor savascılara 2 atıyordu kımse uzun bı sure anlayamadı tam taktıgını kımse ılk baslarda dırencı 1000 lersen vuramayacagını bılmıyordu o yuzden mecbur mıllet 2 grub gıdıyordu bırde sıfaların kaldırması 60 sanıye olmadıgı ıcın kesılıyor (onceden 3 yada 5 sanıyedı)eger o zmn da 60 sanıye kuralı olsaydı 5 grub anca keserdı heralde13misafir yazdı:çevriye için az mı çabalardık hep şifacı isterlerdi her zamanki gibialdatmaz2012 yazdı:Şöyle olsa daha guzel olurdu farklı serverler
Xxx (39 sevıye donemı)
Xxx(29 sevıye donemı)
Xxx(25 sevıye donemı)
Boyle 3 ayrı sunucu yapılsa ınsan her canı sıkıldıgında gırer sunucuya oynardı nerede o eskı gunler ya) 2 grubla zarzor salona gırılırdı nerede o eskı gunler ya
) karakurk ıcın cevrıye ıcın toplanan o grublar
)