MssR Gurur Duyacak
MssR Gurur Duyacak
Massacre [MssR] Loncasının Gururu Isanalcocuql anD Scafer MssR Loncasının Bu İki Üyesi... MssR loncasını Ayakta Tutacak İşlere İmza Atmıştır... İşte Video..

- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: MssR Gurur Duyacak
aynı şeyleri 3 kez kaydetmişsin aynı video ya
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
ßiliyorum ßatuhancığım...
Ama Fazla Fotoğraf Cekmiyorum...
Küfür Edenlerin Hile Yapanların V.b ' kişilerin Fotoğrafları Var Onları Buraya Koysaydım Video Güzel Olmaz Dı...
Senden Birşey İstesem...
Eleştiri Yapmaktan Vazgeçsenden Birde tebrik etsen ?? Sence İyi oLmaz mı ??
:?:
Ama Fazla Fotoğraf Cekmiyorum...
Küfür Edenlerin Hile Yapanların V.b ' kişilerin Fotoğrafları Var Onları Buraya Koysaydım Video Güzel Olmaz Dı...
Senden Birşey İstesem...
Eleştiri Yapmaktan Vazgeçsenden Birde tebrik etsen ?? Sence İyi oLmaz mı ??
:?:

Kimse kusura bakmasın bu video sadece hava atmak birşeyleri ıspatlamak amaçlıdır ama ne yazıkki öyle hava atılacak gibi bir videoda değildir. Yaklaşık 3 dakikalık bu videoda bazıları kendi karakterinin resimleri, bazı resimler 2-3 defa konulmuş ve bazı öldürülen adamların vs demi yoksa 2-3 arkadaşla beraber öldürülmemi olduğu net değil. Her kestiğin adamın resmini koyarsan bu senin ne kadar basit biri olduğunu gösterir. Ayrıca bu konuyu açan kişiyle en ufak bir tartışmam yokdur çekememezlik v.b. konulardan dolayı cevap yazmadım. Sadece gerçekler ( bence ) ... Bu videoyu hazırlamak için uğraştığın zamanı daha iyi kullanabilirdin boş işlerle uğraşmayın arkadaşlar
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Pıskopatmısınız ya sız her kestıqının sen fotosunumu çekıon vay be qüzel ama ılerde bırqün kavqa edersenız ben senı kesmıştım takkk foto