. Argo kelimeler kesinlikle yasaktır.
. Rahatsız edici davranışlar yapmak yasaktır.
. Loncamızı olumsuz yönde etkileyecek davranışlar ve konuşmalar yasaktır.
. Dolandırıcılık vb. davranışlar yasaktır.
. Lonca üyeleri ve diğer oyuncular arasında şifre ve üyelik aktarımı kesinlikle yasaktır.
. Oyun dışında üyelik , materyal ve eşya satmak kesinlikle yasaktır.
. İstisnalar harici 18 yaş üstü oyuncuları loncamıza almayı tercih ederiz.
. Daha önce yetkili tarafından cezalandırılmış bir oyuncu loncamıza istisnalar haricinde giremezler.
. Lonca üyelerimiz Arz olmak zorundadır.
. Loncamıza katılacak kişinin lonca yetkilileri sözünden dışarı çıkması yasaktır.
. Loncamıza giren kişilerin 46 level altında görev harici durumlar dışında klana girmesi yasaktır.
. Loncamızdan atılan kişilerin yapacaklarından sorumlu değiliz.
Loncamızı açma sebebimiz oyunu biraz daha eğlenceli bir hale getirerek birlik ve bareberliği sağlamaktır.
Oyunda dolandırıcılık argo gibi davranışları azaltmak ve birazcık olsun disiplinli bir hale getirmek için açmış bulunmaktayız.
Oyuncular tek başlarına oynadıklarında başarısız olurlar fakat birlik ve beraberlik olursa her görevin ve işin üstesinden
gelebilirler.Yönetime birazcık da olsa katkımız olduysa ne mutlu bize !
Ad: Onurcan
Soyad: Ak
Karakterlerin isimleri: Gakkosx(47) * Aselta (42)
Deneyim: Yaklaşık 3.5 senedir oynuyorum yani betadan beri. Deneyimim fazla.En son 39 lvl oldugunda 4 çarım 39 du. 49 lvl çıktığı zaman kasmaktan bunaldım. Bu kadar senelik oyuncuyum fakat 49 olmak nasip olmadı.
Niçin Birlik Loncası ? : Beyaz köşkte bu lonca oalrak kalkınacağımızı ve arzın çocuklarını iyi bir yere taşıyacağımızı düşünüyorum. İnşallah yeni üyeler loncanıza hayırlı olur.
Gakkosx yazdı:Ad: Onurcan
Soyad: Ak
Karakterlerin isimleri: Gakkosx(47) * Aselta (42)
Deneyim: Yaklaşık 3.5 senedir oynuyorum yani betadan beri. Deneyimim fazla.En son 39 lvl oldugunda 4 çarım 39 du. 49 lvl çıktığı zaman kasmaktan bunaldım. Bu kadar senelik oyuncuyum fakat 49 olmak nasip olmadı.
Niçin Birlik Loncası ? : Beyaz köşkte bu lonca oalrak kalkınacağımızı ve arzın çocuklarını iyi bir yere taşıyacağımızı düşünüyorum. İnşallah yeni üyeler loncanıza hayırlı olur.
Başvurunuz değerlendirilmeye alınmıştır. Bizden yanıt bekleyiniz.
Strongman Strongmanxbüyü AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Ad:uğur
Soy Ad:yılmaz
Karakterlerin isimleri:Nestor(49) Endxmagıcian(49) karakteristik(45) domruk(39)
Deneyim:betadan beri oynuyom Neden BİRLİK Loncası:En başta birlik ve beraberlığin oldunun düşündüğüm bi lonca bu loncanın kalkınarak ve ıyı bır yere geleceğini düşündüğüm için bu loncaya katılmaya karar VERDİM
๑۩۞۩๑■AsLa BiRiLeRiNiN UMUDUNU KıRMa BeLKiDe SaHiP OLDuKLaRı TeK ŞeY O'DuR■๑۩۞۩๑
. Argo kelimeler kesinlikle yasaktır.
. Rahatsız edici davranışlar yapmak yasaktır.
. Loncamızı olumsuz yönde etkileyecek davranışlar ve konuşmalar yasaktır.
. Dolandırıcılık vb. davranışlar yasaktır
Gerçekten Birlik loncası bu kuralları çok güzel barındıran üyelerden kurulmuştur herkese şiddetle öneririm !