Aaah! Aah nerde o eski ikv.. Yürüyüş var denince toplanırdık Arz kalesinin önü full lodos olurdu x) Kalmadı Artık eski meran maden için birbirini yio millet
o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yha eskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler
13misafir yazdı:o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yha eskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler
Bırak kurt adamı Hidra geliodu Eö de x)
Tek Bi tane taşkanat vardı beta da Kapan Kapıyo Deriyi Alıo İteme Adını verio x)))
13misafir yazdı:o zamanlar o kadar çok kişi yok tu yha eskiden kurt adam lar e.öde ki arz sancağın ordalardı klan savaşçarında açlık olmazdı neden mi kp die bi şey yoktu klanlı klansızla grup olabiliyodu maden ler sırayla çekilirdi asla küfür olmazdı velet adı verilen kişi ler yok tu 39 lwl ler geldi o zamanlarda iyi sayılır dı 49 lar geldi oyunu bıraktım sonra bi girdim ne mi göreyim hırsızla dolu çalma çırpma parasıyla item yle hava atan velet ler
Bırak kurt adamı Hidra geliodu Eö de x)
Tek Bi tane taşkanat vardı beta da Kapan Kapıyo Deriyi Alıo İteme Adını verio x)))