Dirençler

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kilitli
Kullanıcı avatarı
KaRizmatikbuyu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Dirençler

Mesaj gönderen KaRizmatikbuyu »

ŞiFacı Dirençleri Konusunda Yardımcı oLabiilicek Bİri Varmı :?:
тнє ∂єαтн тєαм
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
..öℓüмü єηѕєηιz∂є нιѕѕє∂ιη..!

уαşℓαηαяαк ∂єğιℓ, уαşαуαяαк тє¢яüвє кαzαηıℓıя.. zαмαη ιηѕαηℓαяı ∂єğιℓ, αямυтℓαяı σℓgυηℓαşтıяıя..!
Kullanıcı avatarı
MasTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Dirençler

Mesaj gönderen MasTR »

Eğer yaratık keseceksen yada klan yada vs edeceksen dirençler değişiklik gösterebilir...Ama 3 durumda da Element Dİrenç alanını 15 yap...Eğer klanda sağlam olmak istiyorsan fiziksel direncide 15 yapman da fayda var vs konusunda da karşındaki rakibe göre bir dizilim dizmen gerek ama ben vslerde mediye 15 puan veriyorum o yüzden Fiziksel direnç olmuyor...
yNçRxMasTR

yNçRxHaVoK
Kullanıcı avatarı
KaRizmatikbuyu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen KaRizmatikbuyu »

Ben Karakter deki Dirençlerden bahsediyorum Buz Ateş Elektrik Asit Zehir oLanlardan :)
тнє ∂єαтн тєαм
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
..öℓüмü єηѕєηιz∂є нιѕѕє∂ιη..!

уαşℓαηαяαк ∂єğιℓ, уαşαуαяαк тє¢яüвє кαzαηıℓıя.. zαмαη ιηѕαηℓαяı ∂єğιℓ, αямυтℓαяı σℓgυηℓαşтıяıя..!
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ikvm »

KaRizmatikbuyu yazdı:Ben Karakter deki Dirençlerden bahsediyorum Buz Ateş Elektrik Asit Zehir oLanlardan :)
amacını yazarsan ona göre direnç dağılımı hakkında daha ii bilgi alırsın mesela bn iflisi kesmeyi amaçladım ve direncimi full buza verdim sn neyi amaçlıorsan onu söleki daha ii yardımcı olalım

murat wsde yeni taktik oyunu bırakmadan önce denedim dehşet bişi 15 element dirence vereceğine hayvana ver şifacıyla ws atarken salıorum yaratığı adam seri vuruş alıor haliyle ıskalıor şifacıların en büyük açığı seri darbe aldığında ıskalar hatta vuramaz o yüzden cenk ile adada ws attım 70 kudret ile yendim cenkin itemleri bnden kat kat daha ii biliorsun oyunu bırakmasam herkes öle yapacakdı eminim tek kötü yanı hayvanı salınca ws yaptığın kişi hariç herkese dalıor yani ws yaparken çevrede hiç bir düşman olmamalı
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
amajestic1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen amajestic1 »

bence görevlerde verilen itemlerin hasarlarına bak ona göre ver zira millet onların üstüne yoğunlaşmaya çalışıyo tabiki parası bol olanlar iki veye daha çok tek tip item dizebilir olazsa eşit dağıt
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII
Resim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Dirençler 2 ye ayrılır.

1.Element Dirençler
2. Fiziksel Dirençler

Element Dirençler Elektrik Buz ve Ateşten korur. Yani özellikle seni büyücülerden korur. Buz büyücüsü , Uçan muhafız vb. gibi canavarlardan korur yani özellikle meran ve meran labirentinde işine yarar.

Fiziksel Dirençler Asit ve Zehirden korur. Şifacı ve yılan , akrep v.b olmak üzere canavarların hasarlarını azaltır. Yer altında çok işine yarar çünkü yer altındaki çoğu canavar seni asitler veya seni zehirler. Klan muhafızları kesme hobiniz varsa da bu direnç çok önemlidir çünkü Lodos Muhafızı asitler Arz Muhafızı zehirler.

İki direncinde 15 puan olması her tür şifacı için önemlidir. Her ne şifacısı olursan ol yinede dirençlere 15 puan ver. Grup bölgelerine eğer 2 direncinde 15 puan değil ise seni almazlar. Direnç şifacıların en önemli yeteneklerinden biridir desek doğru olur tabi ki iyileştirme ve canlandırmadan daha iyi olamaz. Direnç olamasaydı grup bölgelerinden çıkan zaferler çok daha az olurdu. Şifacı önemli bire sınıftır. Eğer 2 direncinde 15 puan ise 2 direnci ardı ardına açarsan karakter pencerendeki bütün dirençler 400 puan artar. Element Direnç Alanı 15 puanda 300 element 100 fiziksel direnç verir ve 5 dakika boyunca sürer. Fiziksel direnç alanı 300 fiziksel ve 100 element direnç puanı verir. Verdiğim bilgiler işine yaradıysa sevinirim.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Lütfen zaman aşımına uğramış konuları yenilemeyiniz.
Zira bunu kasıtlı yapan kişiler tespit edilip hesapları hakkında moderasyon uygulanacaktır.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Şifacı” sayfasına dön