Dün Akşam 12/13 kişi KADİMLE biraz eylenelm dedik... NOT: Düzenlediğimiz etkinlikte bize katılan herkese çok teşekkür ediyoruz Özellikle bizler için uzaklardan gelen abilermizin ellerine ayklarına sağlık daha sağlıklı bilgileri sizlerden bekliyorum ..... Özellikle etkinliğe katılan kişileri belirtirseniz çok sevinirim ...(Ben dayanamadım elimdekileri sizlere sunmak istedim)
Bir kaç foto koyacam.Ama öncelikle süper bir başarı idi.
100 iksir falan gibi çağrılara cevap olarak ilk kesimimiz sadece 15 yunus iksirdir.
İlk kesimimiz 16
İkinci kesimimiz 15
Som kesimimiz 13 kişi olmuştur.
Hatta son kesimimizde 70 canda tankımız düşmüş ve güzel bir ekip organizasyonu ile kadimi 20 sn araya almış ve tankın girmesini beklemişiz ve başarılı da olmuşuzdur.Bu akşam Allah ın izni ile tekrar keseceğiz.Görevi olan arakdaşlar yanlarında kendileri için hasar iksir getirirlerse iyi olur.Ve en az 1 kudret iksiri getirin çünkü depremden sonra pek oturma şansınız olmayacaktır.İyi oyunlar.
Benim eşim ve bizim aktif oynadıgımız tılsım sunucudan amokachi için güzel bir etklinlik oldu. Emeği gecen tüm arkadaşlara teşekkürler. Bir birinize olan sevginiz saygınız ve ekip ruhunuz bozulmaması dileği ile iyi oyunlar.(Gene bir etkinlikde en ufak yardımımız dokunmasını isterseniz bir pm yeterli.)