Tesla Küresi
Re: Tesla Küresi
Sersemletmeyi arttırmanın bir yolu yok diye biliyorum ama tesla küresinin hasarını arttırısak belki sersemletme olanagı artabilir ..

Evet var hemde çok basit bakınız:
Teslanızı açtınız ve bir yaratık çektiniz,yaratık size yönleniyor o yaratığı sersemletmenin tek yolu tesla küresinin etrafında turlatıp içinden geçirmenizdir,böylece sermsemler.
Aynı şekilde hemen hemen tüm yaratıkların sersemletmesi aynı şekilde.(Tazılar hariç).
Bir yaratığın içinden geçerseniz sizi sersemletir yada yanından(Bu olay yaratığın saldırısına bağlı)
Bunun gibi bir çok taktik var...
Teslanızı açtınız ve bir yaratık çektiniz,yaratık size yönleniyor o yaratığı sersemletmenin tek yolu tesla küresinin etrafında turlatıp içinden geçirmenizdir,böylece sermsemler.
Aynı şekilde hemen hemen tüm yaratıkların sersemletmesi aynı şekilde.(Tazılar hariç).
Bir yaratığın içinden geçerseniz sizi sersemletir yada yanından(Bu olay yaratığın saldırısına bağlı)
Olabılır denemek lazım ama oKo'da ışlemez savaşçı dıyelım durdurca teslanın etrafında maymun olana kadar savaşçı 3 hamle yapmış olur yerdesın şıfa yıne kaç kere vurur yerdesın büyücüyü ztn sersemletmeye ıhtıyaç yoq xDwaffle yazdı:Evet var hemde çok basit bakınız:
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
IxcerenxI yazdı:Olabılır denemek lazım ama oKo'da ışlemez savaşçı dıyelım durdurca teslanın etrafında maymun olana kadar savaşçı 3 hamle yapmış olur yerdesın şıfa yıne kaç kere vurur yerdesın büyücüyü ztn sersemletmeye ıhtıyaç yoq xDwaffle yazdı:Evet var hemde çok basit bakınız:
İşe yarar metoor ve yıldırımcı olman gerek.Şifa yada savaşçıda bunları uygularsan yatırırsın.
Nasılmı? Böyle;
Bir savaşçıyla vs atarsan yada ani bir saldırı görürsen direk kutup aç ve uzakta dur,depar atıncada zihinle ve dibine teslayı kur.2 3 adımda sersemler ve uzak menzilden seri bir şekilde vurmaya başla.Sersemleme geçince birdaha yapmaya çalış yapamıyorsan metoor yıldırım at 2 sn bekle yine metoor yıldırım at öyle yap yoksa adam seni yakalar.
Tesla kullanan biriysende teslana en az 5 puan vermen gerekiyor.
Şifacılarda ise diyorsunuz şifacılar kesilmez kesilir,
Yapmanız gereken bunlar;
Size yaratık salcaktır siz şifayı kitleyin yaratığa vurun.Eğer benim zihin saldırım yok diyorsan kolayı var tesla küresini kurun ve yaratığa yönlendirin,sersemliyecektir ve siz onu keseceksiniz sonra şifacıya yöneltin sizi eğer yakalamaya kalkıyorsa o yatar ama akıllı biriyse geriye çekilir çağrısının dolmasını bekler.
Zehirci bir şifa var ise büyü bozmanız şart ayrıca zehir atınca kutup açmanız size avantaj sağlar.
Asitçi bir şifacı ise asitin menzili buz okuyla aynıdır ve uzakta durmaya çalışın.Böylece kesersiniz teslanızda o sırada karşınızdakini sersemletir.
Ayrıca büyücülerde de kullanırsınız klan savaşında biri sizi kovalar ise oda büyücü ise teslanızı kurun eğer teslanıza dokunmassa canı azalır siz onu bekleyin eğer keserse zaten siz kaçmışsınız demektir.
Tesla karşınızdakine dalınca direk sizde karşılık verin büyü bozmayı tam zamanında yaparsanız çok büyük kapışmalarda sağ çıkarsınız...
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bi ara bi şifacıyla ws atmıştım vede kesmiştim. nasıl yaptığımı paylaşmak istiyorum.
şifacı hayvanı saldığında direk hayvana zihin attım(hayvana attım çünkü hayvana zihin atınca 45 sn sürüyo) sonra teslayı açtım vede şifaya uzaktan meteroit buz saydırdım
teslada onu bayağı yavaşlattı vede 45 sn geçmeden kestim. eğer bi hatam varsa söyleyin 
şifacı hayvanı saldığında direk hayvana zihin attım(hayvana attım çünkü hayvana zihin atınca 45 sn sürüyo) sonra teslayı açtım vede şifaya uzaktan meteroit buz saydırdım
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
benim bildiğim şifaya atılır hayvan kesilir sonra şifa kesilirkarabatu14 yazdı:bi ara bi şifacıyla ws atmıştım vede kesmiştim. nasıl yaptığımı paylaşmak istiyorum.
şifacı hayvanı saldığında direk hayvana zihin attım(hayvana attım çünkü hayvana zihin atınca 45 sn sürüyo) sonra teslayı açtım vede şifaya uzaktan meteroit buz saydırdımteslada onu bayağı yavaşlattı vede 45 sn geçmeden kestim. eğer bi hatam varsa söyleyin
çakma misafir hesabıyımdır
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
18misafir yazdı:benim bildiğim şifaya atılır hayvan kesilir sonra şifa kesilirkarabatu14 yazdı:bi ara bi şifacıyla ws atmıştım vede kesmiştim. nasıl yaptığımı paylaşmak istiyorum.
şifacı hayvanı saldığında direk hayvana zihin attım(hayvana attım çünkü hayvana zihin atınca 45 sn sürüyo) sonra teslayı açtım vede şifaya uzaktan meteroit buz saydırdımteslada onu bayağı yavaşlattı vede 45 sn geçmeden kestim. eğer bi hatam varsa söyleyin
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK