idolüm savascı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Savasci
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

idolüm savascı

Mesaj gönderen Savasci »

Evet arkadaşlar bir çok kişi savaşçıdan haz almıyor. ama yenı eklenen ağır ve sert vuruş özellikleri savascıyı guclu yapıyor zaten.Bir büyücü ile karsı karsı kaldıgımızda cogu kişi yolunu değiştiiyor ne için ? depar atsa zihin tutucagı için. Arkadaşlar ben savaşçıdan hiç vazgçmedm sizde geçmeyin. Savascı büyücüden , şifacıdan daha daha zevklidir. Bir büyücü ile karsı karsı ya kaldıgınzıda durdurma attıgınızda zihin geldi bu karsı taraf için çok kötu br durum hemen kesebilisiniz 2 vurus ! diyelim ki el tuttu ve büyücü kutup actı dikakt atn ve yaklaşmaya calısın zaten büyücüye yaklasırsanız vs sizindşir veyahut öelsine yürüken felan. Şuanda Savasçıdan Aldıgım zevki diğer sınıflarda almadım. ve savaşçıya eklenen ofansif defansif özellikleri savscıy mukemmel yapmıştır. büyücü meteorit yeteneği ofansif bir savsacıya cok fena vurur ama ofansif savascı anasını ağlatır. :) Heleki elınızde Ecel takılarınız ısık hanım oalcak :) idolum savsacı ve asla vazgeçmem .

konudaki amacım savaşçı ları göstermektr. Saavscıdan vazgeçmeyenler yorum atsın lütfen...

saygılarım ile ;
Bir kadın var solumda,soluğumda...

Kahraman Tazeoğlu
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: idolüm savascı

Mesaj gönderen Reymond »

ben büyücü kesim taktiğini yazdım savascı kısmına ordan bak
<)
13misafir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: idolüm savascı

Mesaj gönderen 13misafir »

taktik basit ilk başta deperlı yoruz zihin sonra o bize vurmadan durdurma eğer zihin gelirse sizindir diyelimki gelmedi kutup açıcaktır ve tesla kurup uzaklaşıcaktır teslayı kesip kaçıyorz :) ve deperın süresi son 10 sn fln kalmış olur 10 sn de dayanın dimi ama sonra deper çat büyü yer güm :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön