BÜYÜCÜ ZIRHLARINDAKİ BÜYÜK HATA !!!
BÜYÜCÜ ZIRHLARINDAKİ BÜYÜK HATA !!!
Öncelikle herkese merhaba bildiğiniz gibi büyücüler zırhlarının gelmesi ile çok güçlendiler ama bu zırhlarda çok buyuk bir hata var. Biz büyücü cok güçsüz ilave item gelsin demedik Büyücünün zırhı çok düşük 2 vuruşta olüyor ek zırh oranı gelsin dedik.Ama bu zırhlardada ıtem olsun tamam mesela [Azat Efendi İcadı GB Ampflikatör] Nucleus veya Alternatör e ne gerek var su anda buyucu zırhlarındakı zırh oranı 0.00 ozaman buna zırh denemezki zırh korunmak için kullanılan malzemeye denir ama ben bu parçalarda en ufak bir koruma göremiyorum. Bu benim düşüncem sizde kendi fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.
auril & DoubleLift
Re: BÜYÜCÜ ZIRHLARINDAKİ BÜYÜK HATA !!!
Drowxauril yazdı:
Öncelikle herkese merhaba bildiğiniz gibi büyücüler zırhlarının gelmesi ile çok güçlendiler ama bu zırhlarda çok buyuk bir hata var. Biz büyücü cok güçsüz ilave item gelsin demedik Büyücünün zırhı çok düşük 2 vuruşta olüyor ek zırh oranı gelsin dedik.Ama bu zırhlardada ıtem olsun tamam mesela [Azat Efendi İcadı GB Ampflikatör] Nucleus veya Alternatör e ne gerek var su anda buyucu zırhlarındakı zırh oranı 0.00 ozaman buna zırh denemezki zırh korunmak için kullanılan malzemeye denir ama ben bu parçalarda en ufak bir koruma göremiyorum. Bu benim düşüncem sizde kendi fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.
Zaten bu büyücü zırhında 2 büyük hata var bırı senın dedıqın 3,5 yıldır beklıyoruz büyücü zırhı qelene bak :lol:
Bırde destekte yazan hanı şu [Büyü Hasarı (Hepsı)]130.00 böyle bışı vardı buda yalan oldu malesef yanı hayallerımız kadar güçlenemedık bu zırhlarla
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
daha nasıl gücleneceksiniz
benim demek istediğim buyucuye zırh oranının getirilmesi.
auril & DoubleLift
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hikayeleri Okursanız Genç Bilginler Bu Makinayı üretmişlerdir.Dikkat edin.Bu zırhı demiyorlar Bu Makinayı bi hayli zorluklarla üretmişlerdir diyor.Büyücülerin Zırh Alanı boş kaldıı için oraya Konulan ....Gb-Ampflikatör Makinası konmuştur.Buda Zırh sınıfına giriyor Fakat Zırh etkisi 0.00 oluyor.O yüzden Büyücülerdeki Zırh değil Makinadır.Büyü Makinası.

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
iyide saçma olmus biz zırh ıstedik makina verdilerBritishtobacco92 yazdı:Hikayeleri Okursanız Genç Bilginler Bu Makinayı üretmişlerdir.Dikkat edin.Bu zırhı demiyorlar Bu Makinayı bi hayli zorluklarla üretmişlerdir diyor.Büyücülerin Zırh Alanı boş kaldıı için oraya Konulan ....Gb-Ampflikatör Makinası konmuştur.Buda Zırh sınıfına giriyor Fakat Zırh etkisi 0.00 oluyor.O yüzden Büyücülerdeki Zırh değil Makinadır.Büyü Makinası.
auril & DoubleLift
bide büyücüye zırh verilirse savaşçı nasıl kescek büyücüyü ??
ah güzel eski ikv'li günler...
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
ben de önemli bir hata var sandım hey allahım 
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Nucleus zırhla gelen büyü hasarı hepsi efsunu kaldırılmış.Zaten aşağıda not olarak yazıyordu:Bu efsunlar test sonuçlarına göe değişebilir.Amplikatör zırhlar aslında büyücünün eksik büyü hasarı puanını yükseltmesi için konmuştur.Bir nevi zırh değilde büyü makinasıdır Britishtobacco92 dediği gibi Amplikatör zırh gözle incelendiğinde koruma değil bir makinaya benzediği kabloların kola ordanda büyünün çıktığı avuç içine uzanan bir sistem olduğu büyücünün zırhının arkasındaki iki kutunun büyücüye ekstra güç verdiği ve bunu kablolar vasıtasıyla avuç içine aktardığı görülüyor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
demek istediğim biz büyücüye ekstra büyü hasarı gelmesini değil zırh oranı yukseltilmesini istemedikmi ???
auril & DoubleLift
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KURT LONCASI
Yeni büyücü zırhları tamamen hayal kırıklığı oldu bende
Sebebi ise;
1. Zırh oranı katmıyor yine kolay ölüyoruz
2. Efsunlarda sorun var nedir derseniz şudur açıklayayım
Nucleus GB- Amplifikatör = 130 Fiziksel + 130 Buz + Büyü kritik