LüTFen İÇERİ ~~~~
LüTFen İÇERİ ~~~~
ÖnceLikLe HErKEZE SELAMLAr
Ya arkdaşLar oyunda HırLısı var hırsızı var yaLAncısı var düzenbası var Tmm AnLıyorum OLAbiLir Ama sizDen Rİcam ARkadaşLar MAdem bu adamLarı biLiyorsunuz VEya birşeyinizi çalıyolar Hemen FOruma koşmayın arkdaşLar Çaldırdıqınız şey sizin kendi qüvenceniz aLtındadır hem çaLdırıyosunuz hemde foruma koşuyosunuz bu bir çözüm deqiL sizin eşyaLarınızın qüvencesi size aittir Foruma koşmanız için İtemi çaLdırdıqınız kişinin iteminizi çaLrken ki çekeceqiniz Fotoqraf Kanıtınız oLmadan Lütfen şu foruma yok şu hırsız yok bu hırsız yokbu yalancı yok bu küfür baz ...vs qibi şeyLer açmayın
İYİ FORUMLAR ::: HAYIRLI RAMAZANLAR

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LüTFen İÇERİ ~~~~
snada hayirLi ramazanlar 
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
((
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
kendi küfürbazlığını kendin koymuşsun zaten
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
fenerli73 yazdı:
Ya arkdaşLar oyunda HırLısı var hırsızı var yaLAncısı var düzenbası var Tmm AnLıyorum OLAbiLir Ama sizDen Rİcam ARkadaşLar MAdem bu adamLarı biLiyorsunuz VEya birşeyinizi çalıyolar Hemen FOruma koşmayın arkdaşLar Çaldırdıqınız şey sizin kendi qüvenceniz aLtındadır hem çaLdırıyosunuz hemde foruma koşuyosunuz bu bir çözüm deqiL sizin eşyaLarınızın qüvencesi size aittir Foruma koşmanız için İtemi çaLdırdıqınız kişinin iteminizi çaLrken ki çekeceqiniz Fotoqraf Kanıtınız oLmadan Lütfen şu foruma yok şu hırsız yok bu hırsız yokbu yalancı yok bu küfür baz ...vs qibi şeyLer açmayın
Bunu dıyen senmısın
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Bak işTe oqLm senin TürkÇe hocan kmDi Lan anLaman qıtmı oqLm senin madem böYLe bi Laf çıkarıyosun KAnıtın oLAcak boş boş Laf yapıpta adamın canını sıkmaBatuhangs730 yazdı:kendi küfürbazlığını kendin koymuşsun zaten
He BenimIxcerenxI yazdı:fenerli73 yazdı:
Bunu dıyen senmısın:shock:

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

fenerli73 yazdı:Bak işTe oqLm senin TürkÇe hocan kmDi Lan anLaman qıtmı oqLm senin madem böYLe bi Laf çıkarıyosun KAnıtın oLAcak boş boş Laf yapıpta adamın canını sıkmaBatuhangs730 yazdı:kendi küfürbazlığını kendin koymuşsun zaten
He BenimIxcerenxI yazdı:fenerli73 yazdı:
Bunu dıyen senmısın:shock:
Ozaman bundan sonra sözünün erı olda abuk subuk çöp konular açıp sorun yaratıp kavga çıkarma!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Canbazz sen deil miydin benden şifre isteyen yemin ediorm ki kendini bana ii qösterttin sonra sana abi qibi bile baqtık qüwendik ama sen şerefsizliin önde qidenlini yaptın neden sana şifremi werene kadr cara qirebiliom
:) ascık adamsan söle qerce wer carı o smn sana byk adammışsın drm iste
..........................................
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
ceren yorum yazma bu ite yasaklıcam zaten oyunda ipleme
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty