Bloklanma

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Bilgic
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Bloklanma

Mesaj gönderen Bilgic »

[GM]Nocomment sen Louster'a hesap satmaktan bahsediyorsun ama binlerce insan plus paket bulamıyor onlara yardım etmek amacıyla yazmış olabilir bence tekrar inceleyin konuyu.
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Bloklanma

Mesaj gönderen Muktedir »

itirazda bence haklı ben gaziantepte paket bulamıyorum ömür boyu banlamakta ikv yi haklı çıkarmaz car satmak suç ama paket satmak suç degil olsaydı siz suç işlemiş olurdunuz degilmi:) o yüzden bloklanan hesab haksız yere bloklanıyor
siz konuşup hemen konuları kilitliyorsunuz buda sizin karşıya özgürce konuşma hakkı vermiyorum anlamına geliyor kısıtlama var
Resim
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

Oyun içinde önceden beri plus paket satmak yasaktı.Eğer illada satmak istiyorsanız bunu oyun içi ve resmi forumdan değilde , oyuncuların açtığı forumlardan yapın.
Oyun içinde plus paketi satımı Sobee'ye hiç bir şey kaybettirmez ama önceden oyun için "hesabına plus alıyım şifreni kullancı adını ver" gibi diyalogların yaşanıp oyuncuların madur edilmemesi için yasaklandığını düşünüyorum.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Louster yazdı:Gmnin dediğine göre hesap alısverisi yapıomusum ;) güldürmeyin arkadaş beni yaw sanki hesabımız varda alışverişini yapalım. Bune cehalet , bune anlayış. Hadi bakalım ispatlayında görelim :?:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Louster yazdı:
Merhabalar

Destek size cevap gelmiş

Merhaba

İtirazınız incelenmiştir. Yapılan inceleme neticesinde cezanın doğru verildiği görülmüştür. İnceleme neticesinde Kullanım Sözleşmesine aykırı davranışlar sergileyerek hesap alış verişi yapmaya çalıştığınız saptanmıştır. Bu sebepten dolayı hesabınızın sunucuya erişimi süresiz yasaklanmıştır.

Buradanda anlaşıldığı üzre , ceza sebebiniz plus satmak değil , hesap satmaktır. Konuyu kilitliyorum. Bundan sonraki yazışmaları destek birimi ile yapın lütfen .

İyi forumlar
[GM]Nocemmont ;

Peki elimizde çar varmıki hesap alışverişi yapalım. Ben plus paket satılır dedim, Siz hesap alısverisi yapmışsınız diyorsunuz. Ha peki ben diyelim dolandırıcı düzembaz oyunda hile yapan biriyim kardeşim neden kullandığım çarlardan hesap alısverisi yapılır diyeyim ??. Ayrıca Destekle iletişime geç diyorsunuz desteke mesaj yaza yaza bi hal olduk. Karşıdan cevap gelmiyor. İkv/destek , destek dediniz 2 yıldır bu oyunu oynayan birinin düşmanı gibisiniz.
Ayrıca hesabımda plus paket vardı 3 aylık, desteğe bildirdim cevap gelmedi, en kısa zamanda bu konuyuda ele alarak avukatım ile görüşeceğim.

Plus paket satıp kullandırmamak YASALARA AYKIRIDIR...!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

:!: :!: :!:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Bu tarz konuların çözümleneceği alan forum değil, ikvdestek'tir. Lütfen destek formundan irtibat kurunuz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön