Şikayetçiyim !
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Şikayetçiyim !
Bu düzenden şikayetçiyim.Oyuna giriyoruz.2-3 görev var Sıgınak görevi herkes Ejderli Büyü bekliyor.Ejder Üretemeyenler ne yapacak?GM ler bence bu gidişe çözüm bulsun..
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Şikayetçiyim !
Ejder üreteceksin.Hem dediğin geçerli değil.Ejdersiz olduğum halde gruplara girebiliyorum
Oyunda sıkı arkadaşlıklar edineceksin tek yol bu grup bölgeleri için.bugrahan97 yazdı:Bu düzenden şikayetçiyim.Oyuna giriyoruz.2-3 görev var Sıgınak görevi herkes Ejderli Büyü bekliyor.Ejder Üretemeyenler ne yapacak?GM ler bence bu gidişe çözüm bulsun..
Oyuncular, yakın arkadaşları ile kurdukları gruplarla bu bölgelerde kendilerini sınayarak oldukça eğlenecekler.
Kod: Tümünü seç
http://www.istanbuloyun.com/grupbolgeleri/news.html
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Hakikaten benimde başımdan şöyle bir olay geçti. Kişinin adını vermek istemiyorum onun için X dedim 
X:İksirli misin
Ben:Evet kudret, elektrik her türlü iksirim var
X:Üstün iyi mi
Ben:Evet ful azatım
X:Ejder var di mi
Ban:Hayır ne yazık ki
X:bb
Tabii onlara da hak vermek lazım grup bölgelerine gideceksen ya tanıdığın bir kişiyle ya da üstü oyun genelinden iyi bir kişiyle gitmek istersin. Şahsen ben tanıdıklarımla gitmeyi tercih ederdim fakat çoğu oyunu bıraktı onun için giremiyorum. Aslında pek sorun olmuyor fakat klandayken karşınızda amplifikatörlü bir büyücü veya sarmaşıklı bir şifacı görünce insanın içi gidiyor keşke benim de bir tane olsa diye
.
X:İksirli misin
Ben:Evet kudret, elektrik her türlü iksirim var
X:Üstün iyi mi
Ben:Evet ful azatım
X:Ejder var di mi
Tabii onlara da hak vermek lazım grup bölgelerine gideceksen ya tanıdığın bir kişiyle ya da üstü oyun genelinden iyi bir kişiyle gitmek istersin. Şahsen ben tanıdıklarımla gitmeyi tercih ederdim fakat çoğu oyunu bıraktı onun için giremiyorum. Aslında pek sorun olmuyor fakat klandayken karşınızda amplifikatörlü bir büyücü veya sarmaşıklı bir şifacı görünce insanın içi gidiyor keşke benim de bir tane olsa diye
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Böyle boş gereksiz konularla forumu kirletmeyin.O zaman sende ne yapacaksın elinden geleni yapıp ejder üreteceksin.Aslında bu birazda tanınmışlık ile ilgili.Sen kendini kanıtlamış , güçlü biriysen sen ejdersizde olsan sığınağa girersin anladın mı benim güzel kardeşim.
EXCELLENCE
şahesersiz grub bölgelerine kim giremez dediyse yalan söylemiş üstünüz saglam iksiriniz bol oldugu sürece her türlü grup bulursnuz ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Şaheserı olmayanlar ezik degildir şaheser olmayanla şaheserı olanın çok buyuk bir farkı yoktur
Tek sebebı şaheserı olan kısılerın GENNELIKLEüstü saglam olmasıdır
Tek sebebı şaheserı olan kısılerın GENNELIKLEüstü saglam olmasıdır
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Selamlar,Mushta yazdı:X:Ejder var di mi
Evet haklısın ama farkında isen o kişiler kendini beğenmiş kişilerdir. Şikayetçi falan olmana gerek yok,
çünkü İKV yönetiminin elinden birşey gelmez.
Oyun piyasasının bozulması gibi İKV' içerisinde bu tür sorunlara İKV Yönetimi el atamıyor, nitekim bu oyuncuların arasında geçen bir sorundur. Kısacası ben olsam bu tür sorunları sunucu içerisinde paylaşırdım, forum üzerinden paylaşman sana sadece yorum almayı kazandırır.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Oyundaki rekabeti arttırma açısından bu doğaL sınıfLaşma ortamları mutlak olacakdır. Ancak oyundaki rekabet açısından bu iyi oluyor oyunun zewkini yaşamanı sağlıyor. Bir başkası gibi iyi olmaya çalışıyorsun,iyi olmak istiyorsun ,uğraşıyorsun. Bu sırada oyundan gerektiği kadar zewk alabiliyorsun. Ancak bazı insanlar varki bu rekabet ortamını fazla abartıp insanlığını kaybedebiliyorlar. Nefsine yenik düşüp milletin hakkına girmeyenler olmuyorda değiL.. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Tamam Arkadaşlar Anlıyorum dediğinizi ama;
Kenana yaklaşık 20 iksirim var yinede Ejderli arıyorlar üstümü yansıtıyorum(full bilge+azat)yine almıyolar..
Kenana yaklaşık 20 iksirim var yinede Ejderli arıyorlar üstümü yansıtıyorum(full bilge+azat)yine almıyolar..
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild