รıภıгรız çı๒คภ ๏tย คlıภıг
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Re: รıภıгรız çı๒คภ ๏tย คlıภıг
Nasıl Bir yazı tipidir bu gercekten cok Üzülüyorum Türkçemize Sahip çıkamıyoRuz ama bu Bızım Elımızde oLan Bir Sey ama Sadece Üç nokTa . . .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
şekıllı yazı bu be başka dılle ılgılı bışı varmı bı bak bı bakım sınırsız çıban otu alınır ? nerde bunun yabancı dılle korunması bu msnlerde yapılan şekıllı yazı tövbe post kasmak ıçınde herkezı düzeltıyosan uraşma!KraToSs yazdı:Nasıl Bir yazı tipidir bu gercekten cok Üzülüyorum Türkçemize Sahip çıkamıyoRuz ama bu Bızım Elımızde oLan Bir Sey ama Sadece Üç nokTa . . .
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
dikkatli bakınca okunuyor aslında
saten baslıgı okuyamayanlarda ilginç bi başlık var acaba ne diye girdiklerinde anlarlar ne oldugunu
şekilli yazı tipi deniyor buna evet ama burda daha anlaşılır olmak gerek diye düşünüyorum çünkü cok sayıda kişinin ziyareti etkisinde olan bi site burası daha anlaşılır olunmalı bence ama eleştirmiyorum karşıda cıkmıyorum fikrimi söyledim sadece
iyi forumlar....
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Arkadaşın yanlışlarını düzelteyim kendimce;KraToSs yazdı:Nasıl Bir yazı tipidir bu gercekten cok Üzülüyorum Türkçemize Sahip çıkamıyoRuz ama bu Bızım Elımızde oLan Bir Sey ama Sadece Üç nokTa . . .
Nasıl bir yazı tipidir bu gerçekten çok üzülüyorum. Türkçe'mize sahip çıkamıyoruz ama bu bizim elimizde olan bir şey ama sadece üç nokta ...
Altı çizili harf veya hecelerin hepsi yanlış ( Gereksiz yere büyük harf kullanmalar, '' i '' harfi yerine '' ı '' harfi koymalar,noktalama işaretleri eksikliği gibi ).
Yani birini eleştirirken önce kendinize bakmalısınız!
Not: Benimde yanlışlarım olmuş olabilir, lütfen kusuruma bakmayın.
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Her neyse arkadaşlar 2200 küsür buldum çıban otu sağolun ayrıca tanıdıklarımdan varsa 40 kımyacı ıksır üretıcem üretırse sevınırım yada bı char kasıyorum!
var benim kimyacım kızIxcerenxI yazdı:Her neyse arkadaşlar 2200 küsür buldum çıban otu sağolun ayrıca tanıdıklarımdan varsa 40 kımyacı ıksır üretıcem üretırse sevınırım yada bı char kasıyorum!
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
cnm ben üretirim hangi iksir 
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Carterr ürettı saolsun furkan ve volkan sızde saolun ıhtıyacım olursa sölerım