DÜKKAN!!!
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
DÜKKAN!!!
İKV resmi sitesinde Dükkan diye bir bölüm açılmış fakat ben etkinleştiremiyorum bir bilgisi olan varsa paylaşaabilir mi ? Şimdiden sagolun. Saygılarımla.....
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Re: DÜKKAN!!!
nerde biz neden görmedik ve ne zman açılmış
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
vay be nerden gördün bu kadar sazanız biz göremedik
Arkadaşlar resmi siteye uzun zamandır girmiyorsunuz ya da dalga geçiyorsunuz sanırım
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Rzakeskinn yazdı:İKV resmi sitesinde Dükkan diye bir bölüm açılmış fakat ben etkinleştiremiyorum bir bilgisi olan varsa paylaşaabilir mi ? Şimdiden sagolun. Saygılarımla.....
Sen qerçekmısın arkadaşım?
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

Adam bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi diye bişey yazmış. Yok hepiniz ananızın karnından İKV ile çıktınız tabi sonradan bi insanın yeni bişey öğrenmeye hakkı yok değil mi ?
Onu bunu bırakında dükkanın ne işe yaradığını bi yazın hadi o çok bilmiş arkadaşlar. Plus alınıyor yazmayın yeter.
Onu bunu bırakında dükkanın ne işe yaradığını bi yazın hadi o çok bilmiş arkadaşlar. Plus alınıyor yazmayın yeter.
Patiklipenguen
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Klan: Arzın Çocukları
Böyle demişsin de eski sitedeki Plus bölümü açılıyor oradan...patiklipenguen yazdı: Plus alınıyor yazmayın yeter.
Yani ne yazabiliriz ki?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

Ben de onu diyorum işte herkes çok biliyorya ! sorulan insan gibi soruya insan gibi cevap vermek çok mu zor ? Konuya yazılan cevapları görünce devlet sırrını biliyolarlar da açıklamak istemiyorlar falan sandım.
Patiklipenguen
kısaca hepiniz ip gibi dizilmişiniz efendi olun adam olun len :mrgreen:patiklipenguen yazdı:Ben de onu diyorum işte herkes çok biliyorya ! sorulan insan gibi soruya insan gibi cevap vermek çok mu zor ? Konuya yazılan cevapları görünce devlet sırrını biliyolarlar da açıklamak istemiyorlar falan sandım.