Oyuna Yeni Bir karakter
Oyuna Yeni Bir karakter
İKV 2 senedir oynuyorum ve 3 karakter kulanmak gınağa geldim diyebilirim oyuna yeni bir karakter gelse güzel olur diye düşünüyorum benim gönlümde yatan karakter Okçu arkadaslarımın da düşüncelerine saygılar isteyen arkadaslarımızın hosuna giden karakteri yazması beni baki kılar herkese iyi oyunlar..
Re: Oyuna Yeni Bir karakter
ıyı de karakterlerı bır daha duzelemelerı gerekecek
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Gereksiz gibi geliyor.3 karakter neyinize yetmiyor. Yeni karakter gelse ne gibi bi özelliği olacak 

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
o değilde bulunmakta olan o 3 karekterin az şekilleri var mesela yeni değişik saç örnekleri eklesne bilir
- Index
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Beta
Aslında getirilmesi oyuna yeni bir yüz kazandırır ama herşey için zaman gerekli.Hikayenın ilerlemesi ile belki yeni insan ırkları çıkabilir .
Fakat yeni bir Karakter tip ile birlikte geniş anlamda yenilklerin yapılması gerekir ve uzun çalışmalar gerektirir bunlar zamana bıraklım en iyisi
Fakat yeni bir Karakter tip ile birlikte geniş anlamda yenilklerin yapılması gerekir ve uzun çalışmalar gerektirir bunlar zamana bıraklım en iyisi
Eminönü ---> İndex

Knight Online bu seneki güncellemesinde yeni yüzler getirdi ama kaç senedir açık farkındasındır umarım. xD Bence de gereksiz ve arkadaşın dediği gibi karakterlerin tekrar düzenlenmesi gerekir.. Ne gelebilir ki ? Okçu ikv de saçma olur bana göre..
Son derece saçma bir fikir. Neden mi ? bi düşünelim...
Misal olarak okçu demişsin. Okçunun diğer karakterler üzerindeki etkisini 1 seviyeden 49 seviyeye kadar düzenlemek gerekecek ayrıca bunlara her 5 seviye için yeni efsun ismi gerekecek bu efsunun nasıl bir hasarı olacak normal hasar mı büyü hasarı mı ? ve gel gelelim nasıl bir HP si veya kudreti olacak ? bunlar baştan sona kadar detay ve uğraşılması gereken işler. Oyunu düzenleyen-geliştiren yetkililerden yok hidra yok migrat-sığınakları beklerken bir de bunu araya sokmak bence bencilliktir. Ayrıca okçu ile büyücü arasında ben bir fark göremem hatta büyücüde en azından büyü efekti var. Gerektiğinde bu tür düzenlemelerin yapılacağından eminim.
İyi eğlenceler...
Misal olarak okçu demişsin. Okçunun diğer karakterler üzerindeki etkisini 1 seviyeden 49 seviyeye kadar düzenlemek gerekecek ayrıca bunlara her 5 seviye için yeni efsun ismi gerekecek bu efsunun nasıl bir hasarı olacak normal hasar mı büyü hasarı mı ? ve gel gelelim nasıl bir HP si veya kudreti olacak ? bunlar baştan sona kadar detay ve uğraşılması gereken işler. Oyunu düzenleyen-geliştiren yetkililerden yok hidra yok migrat-sığınakları beklerken bir de bunu araya sokmak bence bencilliktir. Ayrıca okçu ile büyücü arasında ben bir fark göremem hatta büyücüde en azından büyü efekti var. Gerektiğinde bu tür düzenlemelerin yapılacağından eminim.
İyi eğlenceler...
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
3 karakter neyinize yetmiyor ki :lol: :lol: :lol: