foruma resim yüklemeyi yeni öğrendim yanlış da yapmış olabilirim her neyse ... Xharrypotterx dene haysiyetsiz biz arkadaşlarla klandan yeşil kesmek için adam toplarken kirletme klanı felan dedi tamamda adam topluyorum napayım dedim özele geldi lan bana cevap verme ezik dedi bende pekala eziksem gel ws ye diye davet ettim ceva pgelmedi buldum bunu komutanda sonra moda geç dedimm. bu geçti mesafeyi baya uzun bıraktı onada kabul dedim sonra vs başladı durdurmaları attım ve kestim 2 kez üst üste zihin tutulması geldi diye 10 m sine vs atmıştık 10 myi vermedi benim bu konuyu yazmam para istediğimden değil sadece bazı insanların gerçek yüzünü görmeniz içindir iyi oyunlar bol itemler
Xharrypotterx işte ezikliği!!
Xharrypotterx işte ezikliği!!
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/9/4635.jpg
foruma resim yüklemeyi yeni öğrendim yanlış da yapmış olabilirim her neyse ... Xharrypotterx dene haysiyetsiz biz arkadaşlarla klandan yeşil kesmek için adam toplarken kirletme klanı felan dedi tamamda adam topluyorum napayım dedim özele geldi lan bana cevap verme ezik dedi bende pekala eziksem gel ws ye diye davet ettim ceva pgelmedi buldum bunu komutanda sonra moda geç dedimm. bu geçti mesafeyi baya uzun bıraktı onada kabul dedim sonra vs başladı durdurmaları attım ve kestim 2 kez üst üste zihin tutulması geldi diye 10 m sine vs atmıştık 10 myi vermedi benim bu konuyu yazmam para istediğimden değil sadece bazı insanların gerçek yüzünü görmeniz içindir iyi oyunlar bol itemler
SiR CHieF u
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Re: Xharrypotterx işte ezikliği!!

Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- angelona
- Antrepo Bekçisi
Bu fotoda herşey net olarak belli deqil sadece kesitin ve klandan 10 mi alıyım yazdıqın çıkıyo bundan sonrası veya önceside olabilir...
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
dikkat edersen orda şansa bak 2 kere zihin tuttu yazıyor ve ardından harrypotter denen arkadaşımız oyundan çıkyor o gün kü herkesde gözüyle gördü bu olayı benim içim rahat kardeşim kimseye durduk yere iftira atmam ben sadece gerçekleri görün die yaptım 
SiR CHieF u
Tam olarak resimi nasıl koyuyorsun ben sadece linkini koyabiliyorum?
SiR CHieF u
- angelona
- Antrepo Bekçisi
CooLBoY yazdı:Tam olarak resimi nasıl koyuyorsun ben sadece linkini koyabiliyorum?
Mesaj yazarken yanın renqini seçtiqin yerden "Img" e tıkladıktan sonra araya lınki kopyala
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- angelona
- Antrepo Bekçisi
CooLBoY yazdı:dikkat edersen orda şansa bak 2 kere zihin tuttu yazıyor ve ardından harrypotter denen arkadaşımız oyundan çıkyor o gün kü herkesde gözüyle gördü bu olayı benim içim rahat kardeşim kimseye durduk yere iftira atmam ben sadece gerçekleri görün die yaptım
Sobee kanıta bakar varsa kanıtın www.istanbuloyun.com gönder gereken yapılır...
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Boş ver ben yapamiycam böyle link koyuyum siz bakın resimlere ancakböyle yapcam gibi gözüküyor 
SiR CHieF u
Burdaki konu açan arkadaşı tanımadıgım halde katılıyorm. Cünkü burda haklı olanın tarafını seçmek gerekiyor.
Olay Anında 2 el ws atıldıgında galip gelen 10m kazanır gibi bir deyim kurmuşlar başlamışlar Ws ' e
Velakin ws de kazanan taraf sadace 2 el üst üste zihin tutması yaşandı diye parayı vermemek gibi bir olay da söz konusu..
Bu savaşcılara niye koydular bu özelligi karşıdaki rakibin defansını kırmak için ..
Konuyu daha fazla uzatmıyorm ve bu ws 'de zihin tutulması olmazsa olmazlarındandır. Adam sana zihin tutmassa ya da sen bir aksilik yapmazsan seni nasıl kesicek ? Dikkat attı yavaşladın yanına yaklasamıyor kafası döndü adamın depar attı ondada zihin yedi. ne kaldı geriye sadece ölmek birde bu yönden bakmanızı tavsiye ediyorm.
Bu sadece tarafsız görüştür. İyi forumlar
Olay Anında 2 el ws atıldıgında galip gelen 10m kazanır gibi bir deyim kurmuşlar başlamışlar Ws ' e
Velakin ws de kazanan taraf sadace 2 el üst üste zihin tutması yaşandı diye parayı vermemek gibi bir olay da söz konusu..
Bu savaşcılara niye koydular bu özelligi karşıdaki rakibin defansını kırmak için ..
Konuyu daha fazla uzatmıyorm ve bu ws 'de zihin tutulması olmazsa olmazlarındandır. Adam sana zihin tutmassa ya da sen bir aksilik yapmazsan seni nasıl kesicek ? Dikkat attı yavaşladın yanına yaklasamıyor kafası döndü adamın depar attı ondada zihin yedi. ne kaldı geriye sadece ölmek birde bu yönden bakmanızı tavsiye ediyorm.
Bu sadece tarafsız görüştür. İyi forumlar