Canbaz Adlı Oyuncudan Çok Rahatsız oluyorum Sürekli Ezik Erkek Değilsin Yok Öylesin Yok Böylesin Diyor Bana Görev yaptırmıyor ... Bronzu yaparken qeldi savascımızı kesti bende Büyücüyüm ve Bronzu tek kesemedim beni Ve şifacımızı kesti Lütfen Birşeyler yapın ?
Sorum olacak ? ===>>>> Oyun içinde Video Çekmek için Hangi Programı İndirmek qeRekiR ?
Canbazz { GiR iÇeRi }
Canbazz { GiR iÇeRi }
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Konuralpbey
Re: Canbazz { GiR iÇeRi }
Byf5 yazdı:Canbaz Adlı Oyuncudan Çok Rahatsız oluyorum Sürekli Ezik Erkek Değilsin Yok Öylesin Yok Böylesin Diyor Bana Görev yaptırmıyor ... Bronzu yaparken qeldi savascımızı kesti bende Büyücüyüm ve Bronzu tek kesemedim beni Ve şifacımızı kesti Lütfen Birşeyler yapın ?
Sorum olacak ? ===>>>> Oyun içinde Video Çekmek için Hangi Programı İndirmek qeRekiR ?
Sen aDam oL bende Seni keSmiyim bide Utanmadan konu açmış SorunLumusun oqLum sen beni kesen sizdiniz Durun dediqim haLde sonrada BEn sizi kesTim ve size bu qörevi Yaptırmam DEdin sen Hatayı bende deqiL qit Esenxrüzgar da ara

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Eminsin yani o Kadar Sen Gittin O Bayanı Kestin O seni Kesti sen geldin beni KEstin
Konuralpbey
Konuralpbey
Ben sadece onu kesiyodum kesTikden sonra Sizin qöreve yardım edecektm senin birden biyerin kalktı sende daLdın e sen daLArsında ben sana bakarmıyım öyle

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
lodoslarla gorev yapılmaz 2 kere aynını yaşadım
1.bronza gıttık lodoslarla onların 2 grubu vardı bızım tek dedıler kı ılk sız kesın .bunların gruptan bırı aradan vurmus bız farketmedık onların 1 grubun gorevı oldu dedıler kı bıze ne kardesım dıkkat etseydınız sıra bızde.biz kabul etmeyınce daldılar .ben harıc herkes geberdı.baya kufur salladım.2 kez sus yedım 1 ını burda .
sonra adamlar bıze gorav yaptırmıcaklarını soyledıler bronzu yapmam 2 haftamı aldı.
2. si arkadaslara yesılı kesıyoruz tek grup adam vardı.bızım arkadaş vurdum sanmıs ama lodoslardan 37 lık bı ezık vurmus ılk hıdraya sonra bız kestık adama ex geldı.deli oldum artık lodoslarla ben gorev yapmam kımseye
1.bronza gıttık lodoslarla onların 2 grubu vardı bızım tek dedıler kı ılk sız kesın .bunların gruptan bırı aradan vurmus bız farketmedık onların 1 grubun gorevı oldu dedıler kı bıze ne kardesım dıkkat etseydınız sıra bızde.biz kabul etmeyınce daldılar .ben harıc herkes geberdı.baya kufur salladım.2 kez sus yedım 1 ını burda .
sonra adamlar bıze gorav yaptırmıcaklarını soyledıler bronzu yapmam 2 haftamı aldı.
2. si arkadaslara yesılı kesıyoruz tek grup adam vardı.bızım arkadaş vurdum sanmıs ama lodoslardan 37 lık bı ezık vurmus ılk hıdraya sonra bız kestık adama ex geldı.deli oldum artık lodoslarla ben gorev yapmam kımseye
ibrahimking yazdı:lodoslarla gorev yapılmaz 2 kere aynını yaşadım
İyisin hoşsunda Sana bunLarı soran oLmadı kardşim

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Lan canbaz bu Kadar kisi nerden buluo bunları sen neden qörew yapan bayanı kesiosun ? 49 olmssun ama adam değilsin ! Bana da Ezik dedin Yok erkek değilsin dedin qeL Şüphen vara qiderelim !
Konuralpbey
Konuralpbey
Byf5 yazdı:Lan canbaz bu Kadar kisi nerden buluo bunları sen neden qörew yapan bayanı kesiosun ? 49 olmssun ama adam değilsin ! Bana da Ezik dedin Yok erkek değilsin dedin qeL Şüphen vara qiderelim !
YaLanında bu kadarı erkek deqiLsin demişim yaLanada bak Lan oqLm sana aRtıK Rahat yok Bunu sen isTEdin bişi yaptıqım zaman karı qibi foruma aqLama hemen

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

Hmn soliyim YERALTINDA Ben Solucana Doğru Gidiyodum sende Akreplerde oturuyodun tam o uçurumda o qün aynısını soledin !
Konuralpbey
Konuralpbey
LAn ramazan ramazan yalan bari konuşma çocuksun daha allah bilir oruşta tutmuyorsundur tutuyosan bile bari bırakta kazandıqın sevapların yerine qünah kazanman burda milleti kandırıp inandırırsın ama yukarda allah var allahtan kork lanByf5 yazdı:Hmn soliyim YERALTINDA Ben Solucana Doğru Gidiyodum sende Akreplerde oturuyodun tam o uçurumda o qün aynısını soledin !

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40