CAnbaz hateqqin çarını çaldı arkadslar...
- Ensonxjosep
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
CAnbaz hateqqin çarını çaldı arkadslar...
CAnbaz hateqqin çarını çaldı arkadslar... Bizim arkadas hateqq çok iyi niyettli,dir ama canbaz onu kandırmsı plus alıcam sana da alıyım die ve daha sonrada hateqq bakmıskı çarı yoq En kısa zamanda canbazın yaptığı hatayı duzelmymesi ni isterim ....eğer içinde 1 gr erkeklik varsa yaptığı hatayı aynalar ve duzeltir...
Ensonxjosep
Re: CAnbaz hateqqin çarını çaldı arkadslar...
Yazık vallahı qeçmış olsun Canbazz forumda hava felan atar ama böle bışı yapmaz dıye bılırdım ama demekkı bı veletlık duygusu varmış ondadaEnsonxjosep yazdı:CAnbaz hateqqin çarını çaldı arkadslar... Bizim arkadas hateqq çok iyi niyettli,dir ama canbaz onu kandırmsı plus alıcam sana da alıyım die ve daha sonrada hateqq bakmıskı çarı yoq En kısa zamanda canbazın yaptığı hatayı duzelmymesi ni isterim ....eğer içinde 1 gr erkeklik varsa yaptığı hatayı aynalar ve duzeltir...
Tekrar qeçmış olsun
Iyı Forumlar
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Inş bı büyüklük erdemlılık yaparda Canbazz gerı verır charınızı!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Ensonxjosep yazdı:CAnbaz hateqqin çarını çaldı arkadslar... Bizim arkadas hateqq çok iyi niyettli,dir ama canbaz onu kandırmsı plus alıcam sana da alıyım die ve daha sonrada hateqq bakmıskı çarı yoq En kısa zamanda canbazın yaptığı hatayı duzelmymesi ni isterim ....eğer içinde 1 gr erkeklik varsa yaptığı hatayı aynalar ve duzeltir...
Sen saLAkmısn oqLum Ne ÇaLması miLLEtin emeqine qöz dikecek kadar aciz deqiLim ben varsa bi derdin özeLime qeL kanıtın yoksada boş boş konuLar açma herkezide kendin qibi biLme

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- Ensonxjosep
- İskele Babası
Onu bilemem ne yaparısın ama asadece sana yazık diyim bi açr i.in değmes kanıt değil şahitler var lan çocuğu kandırıosun sonrad bşide utanmadan konsuuo.
Ensonxjosep
Lan SEnin kafanda sorunmu Var BEn bişi çALmadım diyorum sALakmısn sen .Kanıt Yok Madem Şahit var Peki şöyLe yapak Ben Ensonxjosep Hırsız diye konu açıyım 10 15 tane de yalancı şahit tutuyum foruma konu açıyım nasıL oLur bunu bi düşün salak salak iş yapma.Ben Başka birinin emeqine qöz dikecek kadar aciz deqiLim lafLarına dikkat et

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- Ensonxjosep
- İskele Babası
CAnbaz merak etme herkes senin ne olduğnu bilior...ama goruşucez
Ensonxjosep
eLinden qeLEni ardına koyma

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40

- CrazyxDance
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Canbazz Yaptığın çoq ayıp Kardeşim bu OYUNU Ben Dürüstler Oynuyo bilirdim Ama Senin Yaptığın Ayıb İçinde Erkeklik varsa ver bnceEnsonxjosep yazdı:CAnbaz hateqqin çarını çaldı arkadslar... Bizim arkadas hateqq çok iyi niyettli,dir ama canbaz onu kandırmsı plus alıcam sana da alıyım die ve daha sonrada hateqq bakmıskı çarı yoq En kısa zamanda canbazın yaptığı hatayı duzelmymesi ni isterim ....eğer içinde 1 gr erkeklik varsa yaptığı hatayı aynalar ve duzeltir...
CeZa eVi öZ YuVaMıZ,IdAm iPi kIrAvAtImIz,kElEpÇe kOl sAaTiMiZ.KoNyAlIyIz cAn yAkArIz
Crazyxdance
Crazyxintikam
Crazyxdance
Crazyxintikam
CrazyxDance yazdı:Canbazz Yaptığın çoq ayıp Kardeşim bu OYUNU Ben Dürüstler Oynuyo bilirdim Ama Senin Yaptığın Ayıb İçinde Erkeklik varsa ver bnceEnsonxjosep yazdı:CAnbaz hateqqin çarını çaldı arkadslar... Bizim arkadas hateqq çok iyi niyettli,dir ama canbaz onu kandırmsı plus alıcam sana da alıyım die ve daha sonrada hateqq bakmıskı çarı yoq En kısa zamanda canbazın yaptığı hatayı duzelmymesi ni isterim ....eğer içinde 1 gr erkeklik varsa yaptığı hatayı aynalar ve duzeltir...
Lan sizin kafanızmı qüzeL ne diyom ben anLamıyonuzmu ben bişey çaLmadım saLakmısınız oqLum siz anLamıyonuzmu adamın eLinde kanıtı biLe yok boş boş konuşuyo çeKemiyo veLEd beni

Canbazz 49
Lanetlixzebani 40