Realxtiesto Realx loncası bakarmısınız
Realxtiesto Realx loncası bakarmısınız
Son zamanlarda meteorda kp kasarken Realxtiestoya dikkat ettim ve hep aynı laf ve söz her ölüşünde hep ws istiyor yani ölmeyi kabullenmiyor hep kendine istiyor işte foto vede ettigi KÜFÜR...

WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Realxtiesto Realx loncası bakarmısınız
Bu konuyu Reallerin konusuna söylemeliydin..Ayrı konu açıp forumu kirletme...

Gocuman
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Demekki yemıyo asıl sen ölmeyi yedirememıssın foruma koymussun ama dedıgım gıbı senı tek gezerken sakın yakalamıyım

ben sana düzgün konuş dedim sen inadına küfür ettin bende koydum bunu Realx loncasının sayfayada koycamVampyroteuthis yazdı:Demekki yemıyo asıl sen ölmeyi yedirememıssın foruma koymussun ama dedıgım gıbı senı tek gezerken sakın yakalamıyım![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
Sen kımsın kı sana karsı düzgün konusucam insanları tahrik edıyorsun senı tebrık etmek lazım bu konuda gayet basarılısın kabahat bende senınle muhattap oluyorumfaysbok yazdı:ben sana düzgün konuş dedim sen inadına küfür ettin bende koydum bunu Realx loncasının sayfayada koycamVampyroteuthis yazdı:Demekki yemıyo asıl sen ölmeyi yedirememıssın foruma koymussun ama dedıgım gıbı senı tek gezerken sakın yakalamıyım![]()

şikayet etcektim ama şikayet hakkım dolmuştu olsaydı şikayet edecektimVampyroteuthis yazdı:Sen kımsın kı sana karsı düzgün konusucam insanları tahrik edıyorsun senı tebrık etmek lazım bu konuda gayet basarılısın kabahat bende senınle muhattap oluyorumfaysbok yazdı:ben sana düzgün konuş dedim sen inadına küfür ettin bende koydum bunu Realx loncasının sayfayada koycamVampyroteuthis yazdı:Demekki yemıyo asıl sen ölmeyi yedirememıssın foruma koymussun ama dedıgım gıbı senı tek gezerken sakın yakalamıyım![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
tmm o zaman karışma :mrgreen:Vampyroteuthis yazdı:O benım sorunum deil![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

bu 1

buda 2
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Böyle bir insanı neden muhattap alalım ki ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN