Arkadaşlar grup bölgeleri geldi fakat benim nazarımda bu bölgeler birçok olumsuzluk barındırıyor. Grup bölgelerinde birtakım değişiklikler olması lazım. Ben burda sadece değişmesini istediğim şeyleri yazmıyacağım.Benim gibi düşünen arkadaşlarla beraber isteklerimizi desteğe bildirmek istiyorum. Değişmesi gerektiği düşündüğünüz şeyleri sizde yazın .
İlk olarak bize grup bölgelerinde 300 dakika gibi bi süre verilmiş. Dolu dolu 6 saat. Sağlam bir grup 1.5 2 saat gibi bi sürede çıkıyor. Az deneyimli bi grup için bu süre 3-4 hatta 5 saate kadar çıkabiliyor.Grubu hazırlamak, iksir item vb. şeyleri ayarlamak, bilmeyen arkadaşlara anlatmak, vs. derken bu süre daha da uzuyor. Bizi uzun bi süre oyunda tutmaya çalışmış değerli yöneticilerimiz. Ama her oyuncunun bu kadar vakti olmadığını düşünüyorum. Peki yönetim ne yapabilir. ?
Bölgeler yeteneği olan oyunculara değil zamanı olan oyunculara hitap ediyor. Bu değiştirilebilir. Örneğin sığınakta ilerlerken ikili yaratık grupları , üçlü yaratık grupları, dörtlü yaratık grupları, beşli yaratık grupları finalde de yedili yaratık grupları var. Güzel bi sistem zora doğru gidiyor. Fakat 10 tane üçlü yaratık grubu koymanın bi mantığı yok. iki tane grubu kesen zaten hepsini kesebilir demektir. Boşuna zaman kaybıdır. Bunlarla ilgili düzenleme yapılırsa bölgeler daha zevkli hale gelecektir.
Değineceğim diğer bi konu ise bölgelerden verilen efsunlu eşyalar. Ortalama 2 saat gibi bi uğraşının sonunda bir boss kesildi. Herkese birer torba düşüyor herkes torbadan madalyasını alıyor. Daha önce bi yöneticinin yaptığı açıklamaya göre madalyalar ve çeteci zırhı hiçbi işe yaramıyor. Bu madalyalar yerine kullanabileceğimiz iksir, para vb şeyler olabilir. Gruptaki bi kişiye efsunlu eşya düşüyor.(Bazen de düşmüyor) Bazen ilk seferde bazen 30. veya 40. kesimde. Bu seferde yetenek faktörünün yerini şans faktörü almış durumda. Benim kenan kesiminden alınmış 35 toplam sığınak ve migratlardan elde edilmiş 65 madalyam var ama herhangi bi eşya yok. Yetenek nerede . İstanbul kıyamet vakti yeteneğe bu kadar az önem veriyor olamaz. Madalya yerine yine bi öneri olabilir. Her boss kesiminde bi akçe verilebilir. Bu akçeleri biriktirerek bosslardan alacağımız itemleri şansa bırakmadan tüccarlardan alabiliriz. Hem böylece daha adil olur. Böylece kişi istediği itemi alır.
Bu sekilde fikirleri olan arkadaşlar varsa konunun devamına fikirlerini yazabilir. Desteğe bu şekilde mesajlar atabiliriz.
İyi oyunlar
Grup Bölgelerinde Değişiklik Yapılsın
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Grup Bölgelerinde Değişiklik Yapılsın
/Sonuna Kadar Katıl
Buna benzer bir konu ben açacaktım gerçekten junona olsun kenana olsun bu yaratıkları keserken çok zaman kaybediyoruz tabiki kesiyoruz o ayrı konu ama kestıgımızde nadide eşya felan vermıyor (çok ufak ıhtımalle verebılır)yanı yaratık sayısı azaltılırsa mıgratta olsun sıgınakta olsun zaman kazanabılırız o bosslara varana kadar sadece işkence çekıyoruz başka birşey degıl hepsı kaldırılmasın ama %20 i azaltılsın
Bir diger önemli hususta arkdas ben 27 kenan 9 junon yaptım(30 üstü motorını saymıyorum bıle)hiç mi şaheser takı düşmez her açtıgımda ya iksir ya madalya bıktım yemın edıyorum bıktım ya arkdasla 3 migrat yaptım ona 3 kesimdede 3 zırh düştü (2 Nucleus 1 Alnertor)Bu kdr mı olur yanı şans şans şans ama 27 kere kenan kesmişim bi nucleus takı atmazmı atmıyor arkdas atmıyor ya deli olucam okeye 4 lü arar gibi hep birşey eksik bu ıkv de yazıklar olsun ya nerede bu emeklerın karşılıgı akşam akşam delirdim ya
Buna benzer bir konu ben açacaktım gerçekten junona olsun kenana olsun bu yaratıkları keserken çok zaman kaybediyoruz tabiki kesiyoruz o ayrı konu ama kestıgımızde nadide eşya felan vermıyor (çok ufak ıhtımalle verebılır)yanı yaratık sayısı azaltılırsa mıgratta olsun sıgınakta olsun zaman kazanabılırız o bosslara varana kadar sadece işkence çekıyoruz başka birşey degıl hepsı kaldırılmasın ama %20 i azaltılsın
Bir diger önemli hususta arkdas ben 27 kenan 9 junon yaptım(30 üstü motorını saymıyorum bıle)hiç mi şaheser takı düşmez her açtıgımda ya iksir ya madalya bıktım yemın edıyorum bıktım ya arkdasla 3 migrat yaptım ona 3 kesimdede 3 zırh düştü (2 Nucleus 1 Alnertor)Bu kdr mı olur yanı şans şans şans ama 27 kere kenan kesmişim bi nucleus takı atmazmı atmıyor arkdas atmıyor ya deli olucam okeye 4 lü arar gibi hep birşey eksik bu ıkv de yazıklar olsun ya nerede bu emeklerın karşılıgı akşam akşam delirdim ya
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bence grup bölgelerinde belirlenmiş grup sayısı olsun yani 2 büyücü 2 şifa 2 savaşçı atıyorum mesela 2 şifacı diğeri büyücü girdin hata verdi savaşçı yok diye bunun gibi olabilir
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
2 savaşçı gırılseydı heralde mıllet kenanı kesemıcek hangı ıtemı kombınasyonunu yaparsan yap savascı kenana en fazla 2000 wuruyor buyucu ise 9000 ve seri seriKaraXHayalet yazdı:Bence grup bölgelerinde belirlenmiş grup sayısı olsun yani 2 büyücü 2 şifa 2 savaşçı atıyorum mesela 2 şifacı diğeri büyücü girdin hata verdi savaşçı yok diye bunun gibi olabilir
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Zaman konusunda katılıyorum. O kadar zamanı bilgisayar başında öyle ekrana pür dikkat bakarak geçirmek çok zararlı ayrıca o kadar zaman harcayıp hiçbir şey düşüremeden gelmek daha kötü. Bölgeler tekrar tekrar girilsin diye bosslardan item düşürme mantığı eklenmiş ama çoğu defa eli boş dönen oyuncular için tam bir sorun olmalı. Şimdi diyenler olacak "her gittiğinizde item düşmesini beklemiyorsunuz heralde" diye, onlar da haklılar ama 2-3 saatini harcayıp o kadar zahmete girip ve pür dikkat hata yapmadan oynamak için stres olan insanlar o kadar zaman ayırarak "Madalya" gibi şu an insanı tatmin etmeyen eşyalarla dönüyorlar. Ama bence bu madalyalar ilerde işe yarayacaklar nasıl 39lar zamanında sibiryalı şelit gibi madenler çöp sayılırken yeraltının gelmesiyle ateş pahası olması gibi. Ben daha kenanı bir kere kestim
junonu ise uzaktan gördüm
ama o kadar zamanını harcayıp eli boş dönen insanları anlayabiliyorum. İtem düşüremeyenler için şöyle bir çözüm olabilir:
- Gruptan item düşüremeyen kişilere madalya + %100 kudret,can iksiri veya Nadide iksirler verilebilir örneğin Yücelen Ekolü iksir Normal yücelen iksir 900 max veriyorsa bu 1300 verir. Ya da bunun reçetesi düşer yücelen ekolü iksirin istediği materyallerin biraz fazlasını ister.
Tabi sadece bir öneri.
- Gruptan item düşüremeyen kişilere madalya + %100 kudret,can iksiri veya Nadide iksirler verilebilir örneğin Yücelen Ekolü iksir Normal yücelen iksir 900 max veriyorsa bu 1300 verir. Ya da bunun reçetesi düşer yücelen ekolü iksirin istediği materyallerin biraz fazlasını ister.
Tabi sadece bir öneri.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Kadimi bir defa kesen 2 defa da keser. 2 defa kesen 3 defa da, 3 defa kesen 6 defa da,.... böyle gider sonsuzaca. Neden biz kadimi o zaman 9-10 defa kesiyoruz? Bunun gibi.Mcrae yazdı:Bölgeler yeteneği olan oyunculara değil zamanı olan oyunculara hitap ediyor. Bu değiştirilebilir. Örneğin sığınakta ilerlerken ikili yaratık grupları , üçlü yaratık grupları, dörtlü yaratık grupları, beşli yaratık grupları finalde de yedili yaratık grupları var. Güzel bi sistem zora doğru gidiyor. Fakat 10 tane üçlü yaratık grubu koymanın bi mantığı yok. iki tane grubu kesen zaten hepsini kesebilir demektir. Boşuna zaman kaybıdır. Bunlarla ilgili düzenleme yapılırsa bölgeler daha zevkli hale gelecektir.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Mushta yazdı:Zaman konusunda katılıyorum. O kadar zamanı bilgisayar başında öyle ekrana pür dikkat bakarak geçirmek çok zararlı ayrıca o kadar zaman harcayıp hiçbir şey düşüremeden gelmek daha kötü. Bölgeler tekrar tekrar girilsin diye bosslardan item düşürme mantığı eklenmiş ama çoğu defa eli boş dönen oyuncular için tam bir sorun olmalı. Şimdi diyenler olacak "her gittiğinizde item düşmesini beklemiyorsunuz heralde" diye, onlar da haklılar ama 2-3 saatini harcayıp o kadar zahmete girip ve pür dikkat hata yapmadan oynamak için stres olan insanlar o kadar zaman ayırarak "Madalya" gibi şu an insanı tatmin etmeyen eşyalarla dönüyorlar. Ama bence bu madalyalar ilerde işe yarayacaklar nasıl 39lar zamanında sibiryalı şelit gibi madenler çöp sayılırken yeraltının gelmesiyle ateş pahası olması gibi. Ben daha kenanı bir kere kestimjunonu ise uzaktan gördüm
ama o kadar zamanını harcayıp eli boş dönen insanları anlayabiliyorum. İtem düşüremeyenler için şöyle bir çözüm olabilir:
Tabi sadece bir öneri.
Madalyalar ve arz kalesinde tüccarın sattığı çeteci zırhı hiçbir işe yaramıyacaktır. Bunu bi yönetici söylemişti ismini tam hatırlamıyorum
Dabbee & Uaxlider & SooNN & Cappucino
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
Bizde Adamına Göre Muamele Yapılır.
mitmet yazdı:Kadimi bir defa kesen 2 defa da keser. 2 defa kesen 3 defa da, 3 defa kesen 6 defa da,.... böyle gider sonsuzaca. Neden biz kadimi o zaman 9-10 defa kesiyoruz? Bunun gibi.Mcrae yazdı:Bölgeler yeteneği olan oyunculara değil zamanı olan oyunculara hitap ediyor. Bu değiştirilebilir. Örneğin sığınakta ilerlerken ikili yaratık grupları , üçlü yaratık grupları, dörtlü yaratık grupları, beşli yaratık grupları finalde de yedili yaratık grupları var. Güzel bi sistem zora doğru gidiyor. Fakat 10 tane üçlü yaratık grubu koymanın bi mantığı yok. iki tane grubu kesen zaten hepsini kesebilir demektir. Boşuna zaman kaybıdır. Bunlarla ilgili düzenleme yapılırsa bölgeler daha zevkli hale gelecektir.
Arkadaşım sen burda demek istediğimi anlamadın. Sen bir yolda ilerliyorsun karşına iki tane fare çıktı yan yana. Bunları kestin. Biraz ilerledin iki fare daha çıktı. Bunları da kestin. Demek ki sen iki tane fare yanyana olunca kesebiliyorsun. Karsına 10 defa da 100 defa da ikili fare çıksa kesersin.
Abdullah
O nasıl iş yaw bari izin versinler de taso oynalayalım :lol: Çeteci zırhına birşey demeyeceğim o zaten saçma bir şey ama madalyaların hiçbir işe yaramaması biraz kötü olur. bari 30bin gibi bir fiyatı olsun da aldıkça işportacıya satarızDabbe yazdı:Mushta yazdı:Zaman konusunda katılıyorum. O kadar zamanı bilgisayar başında öyle ekrana pür dikkat bakarak geçirmek çok zararlı ayrıca o kadar zaman harcayıp hiçbir şey düşüremeden gelmek daha kötü. Bölgeler tekrar tekrar girilsin diye bosslardan item düşürme mantığı eklenmiş ama çoğu defa eli boş dönen oyuncular için tam bir sorun olmalı. Şimdi diyenler olacak "her gittiğinizde item düşmesini beklemiyorsunuz heralde" diye, onlar da haklılar ama 2-3 saatini harcayıp o kadar zahmete girip ve pür dikkat hata yapmadan oynamak için stres olan insanlar o kadar zaman ayırarak "Madalya" gibi şu an insanı tatmin etmeyen eşyalarla dönüyorlar. Ama bence bu madalyalar ilerde işe yarayacaklar nasıl 39lar zamanında sibiryalı şelit gibi madenler çöp sayılırken yeraltının gelmesiyle ateş pahası olması gibi. Ben daha kenanı bir kere kestimjunonu ise uzaktan gördüm
Tabi sadece bir öneri.
Madalyalar ve arz kalesinde tüccarın sattığı çeteci zırhı hiçbir işe yaramıyacaktır. Bunu bi yönetici söylemişti ismini tam hatırlamıyorum
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
çok haklısın arkadaşım(yalnız 300 dk 5 saat eder 6saat degıl).
sıgınaklarda tum yaratıklar bır korıdor uzerınde oldugu ıcın ve genelde çogu kısı sıgınak yaptıgı ıcın (mısır carsısı gıbı guvenlı bır bolgede bulunuyor ve herkes 4 buyu 2 sıfa gırıyor) zaman bol bol yetıyor fakat
mıgrat yapan adam sayısı az profesyonellık ıstıyor .sıgınaktan daha zor ve uzun bır yol var ve 2 savascı almadurumunda kalıyoruz (ımmune buyucuye tek atıyor). bir tank ve bır ofansıf.bu yuzden daha yavas ılerlıyruz .
centrıyona varıp cukurlara gıdene kadar zaten sure bıtıyo junona ulasmak bıle cok zor oluyor.arkadasımzın dedıgı gıbı yuzde 20 30 azaltılırsa daha cok kısı mıgrat yapabılır.
örn ben 5 saatlık blok sure bulamadıgım ıcın kolay kolay mıgrat yapamıyorum . şuana kadar 1 cok kez gırdım ama hıc bırınde junon kesmek nasıp olmadı.yaratık sayıları vurus guclerı dırenclerı azaltılsın kı ,grup bolgelerı daha aktıf olsun.
bir de migrat gırısının etrafına bir oda yapılsın (mısır carsısı gıbı ) burda kımse kımseye vuramasın .çünkü orda beklerken lodoslar saldırıp öldürüyorlar,adam toplayamıyoruz
sıgınaklarda tum yaratıklar bır korıdor uzerınde oldugu ıcın ve genelde çogu kısı sıgınak yaptıgı ıcın (mısır carsısı gıbı guvenlı bır bolgede bulunuyor ve herkes 4 buyu 2 sıfa gırıyor) zaman bol bol yetıyor fakat
mıgrat yapan adam sayısı az profesyonellık ıstıyor .sıgınaktan daha zor ve uzun bır yol var ve 2 savascı almadurumunda kalıyoruz (ımmune buyucuye tek atıyor). bir tank ve bır ofansıf.bu yuzden daha yavas ılerlıyruz .
centrıyona varıp cukurlara gıdene kadar zaten sure bıtıyo junona ulasmak bıle cok zor oluyor.arkadasımzın dedıgı gıbı yuzde 20 30 azaltılırsa daha cok kısı mıgrat yapabılır.
örn ben 5 saatlık blok sure bulamadıgım ıcın kolay kolay mıgrat yapamıyorum . şuana kadar 1 cok kez gırdım ama hıc bırınde junon kesmek nasıp olmadı.yaratık sayıları vurus guclerı dırenclerı azaltılsın kı ,grup bolgelerı daha aktıf olsun.
bir de migrat gırısının etrafına bir oda yapılsın (mısır carsısı gıbı ) burda kımse kımseye vuramasın .çünkü orda beklerken lodoslar saldırıp öldürüyorlar,adam toplayamıyoruz