Lütfen bakarmısınız ;)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Lütfen bakarmısınız ;)

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Bugünkü ölüm oyununu hakkında

Oturan ölür kaçanı engellerim diyen [GM]Erdoğan a itafen ;

Öz kardeşin ( Balcıoğlull ) un loncasından Konsey ve Birlikxrapkopat oturdular ayrıca bütün oyun boyunca kaçtılar buna bütün oyun şahit ;) Neden bir şey yok ? Neden aceba :) Ve oyundaki 1 günlük susturma cezasıyla beni susturucağını mı düşünüyorsun

PLUS ALIMLARIM TAMAMEN DURMUŞTUR ;) Taki böyle insanlar yönetimden atılana kadar ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
Sabri
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Fianna(Fianx)

Re: Lütfen bakarmısınız ;)

Mesaj gönderen Sabri »

Selam tunam,

Girmeden önce birlikte oturuyorduk.Zaman dolunca içeri girdik ama ben ne seni ne hüseyini yada herhangi bir dostumu göremedim zaten içeride.Sonra zaman ilerledi iksirler felan derken son 4'te ayakta kalmayı başardım.İçeride 4 kişiydik Birlikxrapkopat,Balcıoğull ve Kingerkan.Daha sonra bende ani bir durdurmayla yattım.Fakat ayakta son 2 kişi vardı.Balcıoğull ve Birlikxrapkopat ne hikmetse bu 2 kişi sona kalmıştı.Oyundan önce ve oyundan itibaren Kaçan ve oturanlar engellenir diyen erdoğandan hiçbir hareket göremedim.İçeriyi hipodrom olarak kullanan arkdaşlar sona kaldı.Ee erdoğan kardeşlerin sona kaldı mutlu musun ?

Ve en kötü olanı,

Tuna hakkını savunuyor diye susturulma cezası aldı.Şimdi biz bu oyun için cebimizden para harcayıp onların cebine katkıda bulunuyoruz.Ama hakkımızı aradığımız zaman cezaya mahkum kalıyoruz ? Umarım Sobee bu elemanları ile oyuncuların gözünde yerin dibine girdiğinin farkındadır.

Şimdi hakkımızı aradığımız için bu konuyuda kapatırsınız şaşırmayız biz alıştık artık.

Sevgilerimle,
sabrizmirksk / sabrizmirKsKk / Fianxpatron / FianxSabrizMrKsK
Kelimelerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsın.
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Evet Sabri yakında bizide süresiz şutlarlar hatta :) ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
tahinci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen tahinci »

Paşam kendi loncam diye söylemiyorum ama gerçekten alakası yok. Ne alakası var ki [GM]Erdoğan bi yakını diye. Onlarda insan sende insansın unutma.
Tek yol İNCİ :)
Kullanıcı avatarı
STr0nGMaN
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos
Lonca: Sinop

Mesaj gönderen STr0nGMaN »

Sabri yazdı: Selam tunam,

Girmeden önce birlikte oturuyorduk.Zaman dolunca içeri girdik ama ben ne seni ne hüseyini yada herhangi bir dostumu göremedim zaten içeride.Sonra zaman ilerledi iksirler felan derken son 4'te ayakta kalmayı başardım.İçeride 4 kişiydik Birlikxrapkopat,Balcıoğull ve Kingerkan.Daha sonra bende ani bir durdurmayla yattım.Fakat ayakta son 2 kişi vardı.Balcıoğull ve Birlikxrapkopat ne hikmetse bu 2 kişi sona kalmıştı.Oyundan önce ve oyundan itibaren Kaçan ve oturanlar engellenir diyen erdoğandan hiçbir hareket göremedim.İçeriyi hipodrom olarak kullanan arkdaşlar sona kaldı.Ee erdoğan kardeşlerin sona kaldı mutlu musun ?

Ve en kötü olanı,

Tuna hakkını savunuyor diye susturulma cezası aldı.Şimdi biz bu oyun için cebimizden para harcayıp onların cebine katkıda bulunuyoruz.Ama hakkımızı aradığımız zaman cezaya mahkum kalıyoruz ? Umarım Sobee bu elemanları ile oyuncuların gözünde yerin dibine girdiğinin farkındadır.

Şimdi hakkımızı aradığımız için bu konuyuda kapatırsınız şaşırmayız biz alıştık artık.

Sevgilerimle,

Balcıoğlull'un ölüm oyunu yarışmasına katılmadığını hatırlatırım ...
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN

!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Konu ile ilgili şikayetlerinizi imzamda bulunan destek kısmından iletebilirsiniz. Aslı olmayan kurgularınız ile insanları yanlış yönlendirmenize izin vermiyoruz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön