Yine HatayLı farkıyLa bir oLay daha aydınLatıLmıştır söyLediqimizde İftira oLuyo FotoğrafLı koyaLım bakaLım noLcak şşt yönetici bölgeden edilen küfürleri bile sildim fotoda konuyu kitleme diye :lol: biz sadece yargılıycaz
DikkatLi oLun ıııPEACEııı oldugunu söyledi bu kişi nasıL'mı
1 LwL RuhKaçıran kurdum şifre istemek icin değil ha ağzından laf aLmak icin Damardan giriNCe SafLık yapıp atLadı Köşk beni sevmez Ben köşkü allah var Ama gerçekLeri konusaLım şimdi
Mafyaya buLa$madan önce iki keRe düşünün Adamı reziLde edeR , veZiRDe
Foto :
Yönetici bölgeden ediLen küfürLeri özeLLikLe siLdim konuyu kitLemeyeLim Lütfen günceL kaLsın xD
bune şimdi güldürme bizi. sen ona sorasana bizim carları kim calmış diye. ııııPEACEıııı ile yakamız yok bizim. + Tunadan başkasıda giriyor o cara. Yanlış anlaşılma. var ııııPEACEııı bizim düşmanız. uınutma
Bu IQ su sıfırın altında ve - lerde olan kerata Xxbaranxbuyu yapmış beni kandırıyor :lol:. Orjinali = Xxbaranxbüyü. Karşındakini kendisi gibi sandı sanırım :lol:.
HatayLixHaSaN yazdı: Yine HatayLı farkıyLa bir oLay daha aydınLatıLmıştır söyLediqimizde İftira oLuyo FotoğrafLı koyaLım bakaLım noLcak şşt yönetici bölgeden edilen küfürleri bile sildim fotoda konuyu kitleme diye :lol: biz sadece yargılıycaz
DikkatLi oLun ıııPEACEııı oldugunu söyledi bu kişi nasıL'mı
1 LwL RuhKaçıran kurdum şifre istemek icin değil ha ağzından laf aLmak icin Damardan giriNCe SafLık yapıp atLadı Köşk beni sevmez Ben köşkü allah var Ama gerçekLeri konusaLım şimdi
Mafyaya buLa$madan önce iki keRe düşünün Adamı reziLde edeR , veZiRDe
Foto :
Yönetici bölgeden ediLen küfürLeri özeLLikLe siLdim konuyu kitLemeyeLim Lütfen günceL kaLsın xD
Yalancı çobanlık yapmayın Hataylılığınada başlatma... O yazılar Savaşçıbeye ağit değil Çok uzun zamandır arkadaşız hiç bir zaman o tarz cümlelerkurmadı. Mafya adamı rezil edermiş pehh güldürmeyin bi tarafınız kalkmasın sonra kötü indiririz..... Savaşçıbey sizin gibi 10tanesini cebinden çıkarır.Çakma çar açıp aritsitik yapmayın rezil köpekler.