yani artık oyundan sıkıntı geldi midem ağrımaya başladı artık.
13 mayıs 2009 ikv derindeki sır geldi oda ne şaheser silahlar var fakat hidra pençesi yok.
tam olarak 7ay 18 gün geçti ve hidra yok.
yani bişey yapıcaksanız ya tam yapın oyle karşımıza çıkarın yada hiç yapmayın bırakın.
yani bana artık gına geldi bakıyorum forumlara herkes şaheser silahlarını elıne takmış
bizde hazırladık ama oda ne hidra pençesi yok.
ya şu hidrayı getirin yada getirin.
bu arada hidra gelene kadar protesto amacıyla oyuna ara verdim
bu nasıl bi iştir 7ay 18 gündür hidra gelecek bi türlü yoq
ve siz değerli arkadaşlarımıda protestoya davet ediyorum.
Kont Dazlakxkont
Hidra Gelmesi
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Hidra Gelmesi
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
KONT
temmuz 2007'den beri...
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Re: Hidra Gelmesi
evet bı bakıma hak verıyorum.Ama emın olki protestoya şımdılık gerek yok dıye duşunuyorum adamlar ıstese pat dıye cıkartır.Ama hıc dusundunuzmu gm ler robot degıl ınsan onlarında ozel hayatları var onlarında eşlerı,dostları var sadece oyuna zaman ayrıamazlar bu kdr bekleme lutfen.Evet geç kalmış olabılır bu aralar sıgnaklar mıgrat konuşuluyor.Emın olunkı yenı yılda gelmıcek lutfen heves yapmayın yenı yılda ufak tefek kucuk suprızler yaparlar
ama yenı bolgeler ıcın 2 ay oncesınden haber verıyorlar ama sabır edın bence yakında gm ler guzel bır çıkış yapıp bızı mutlu edıcekler murat abının dedıgını hatırlayın.EGER PLUS PAKETLERINI IPTAL EDIP PROTESTO EDERSENIZ SADECE KENDI BULUNDUGUNUZ DALI KESERSINIZ' Derdi bıraz daha sabır gostermenız lazım.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
arkadaş bir yönüyle haklı. olmayan bir silahın daha malzemesi bile yokken aylarca öncesinden reçetesi yayınlanması iyi değil. daha ortada malzeme yokken(hidra pençesi vb.) reçete yayınlandı. insanlar heves etti. insanlar üretmeyi beklerken (özellikle hidra pençesini) daha üretmeden yarışmada verdiler. arkadaş bi yönüyle haklı.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Hidra pençesinin olmaması kapının konulup açılmamasıyla aynı konuya bağlanmaktadır. Merak uyandırması istek duydurması sizde ters tepmiş anlaşılan.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Hidrayı beklemeyin diyorum
çünkü ondan önce gelecek yeni bölümler ve yeni itemler gelicek onlarla uğraşıcaz ve bir 7 ay daha öyle geçer
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

la 10 tane 49 yaptım itemlerini dizdim hala pence bulamıom yaw o kadar iridyum ganoderma yonca elmasları falan hepsini buldum bi hidra pencesi yog yeter yaw
:arrow:
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
7ay ve 19 gün oldu ve hala yok!..
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
KONT
temmuz 2007'den beri...
KONT
temmuz 2007'den beri...
-
- Acemi Savaşçı
hala anlamıyormusunuz yönetim oyuncuları kaale bile almıyor
size güzel bir oyun sunmak değil amaçları,amaç sizi pc başında tutmak,oyunda tutmak..kısaca yönetim oyuncuları sallıyor,o bölümlerin hepsi hazırdırda işte sizi ne kadar oyuna bağlı tutarlarsa o kadar iyi
bir an önce oyunu bırakıp gerçek hayata dönmeniz dileğiyle 
Tabiki hali hazırda bölümler var ancak sana bütün çikolatayı verirlerse sonra yemek yemessin önce yemek bitecek sonra çikolata yiyeceksin.gercekleracidir yazdı:hala anlamıyormusunuz yönetim oyuncuları kaale bile almıyorsize güzel bir oyun sunmak değil amaçları,amaç sizi pc başında tutmak,oyunda tutmak..kısaca yönetim oyuncuları sallıyor,o bölümlerin hepsi hazırdırda işte sizi ne kadar oyuna bağlı tutarlarsa o kadar iyi
bir an önce oyunu bırakıp gerçek hayata dönmeniz dileğiyle
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
-
- Acemi Savaşçı
işte aynı şeyi söylüyoruz ama bu yönetim fazla abartıyor bu olayı...hadi 2-3 ay anlarım gelmedi güncelleme,bunlar eski oyuncular bıraktıktan sonra getiriyor sonra bırkaıyor oyuncuyu kendi haline ne halin varsa gör bide zaten getirdikleri hatasız olsa barixXeRsInXx yazdı:Tabiki hali hazırda bölümler var ancak sana bütün çikolatayı verirlerse sonra yemek yemessin önce yemek bitecek sonra çikolata yiyeceksin.