Acemi HIRSIZ Treyxaliciii

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Acemi HIRSIZ Treyxaliciii

Mesaj gönderen kurtlarxferyat »

S.a Hayırlı sabahlar.

Arkadaslar yazıcaklarım tamamen gerçekdir yanlız elimde fotolar mevcut değil cunku sunucu reset 'ine 23 dk kala elektırkler kesildi ve aldıgım resimler bilgisatyrda Deepfreze oldugundan dolayı silindi. Zaten beni bilen bilirki Tılsımda hırsızlık olaylarına engel olmak için elımden gelenı yapmısımdır Meksıkalılar ın Hırıszlıgını ilk ortaya Resimli isbat eden kişiyimdir.

Arkadaşlar oyunda belki görmüşsünüzdür Treyxmls diye bir kadın car bu kişi daha 20 lwl ken tanıstım yaşının benden küçük olması sebebiyle abi kardes diyalogumuz oldu sabahlara kdr Skype de seslı konusarak carlarımızı kastık. Bu kıza aylar geçtikce daha da güvenmeye basladım ve tüm düşen kadın itemleri satmak yerıne onun carına dizdim Carı 2 ayı bulmadıkı Full yucelen ve Urban karısımı bir set oldu... Treyxaliciii Treyrayder bu kızın kuzenleri. Kız herhangi bir item dusurse elinden almaları parasına el koymaları kıza artık bıkkınlık getirmişti ve kız Kurtlarx loncasına geçmek istemiştir bende Yetkililerle görüşürüp Kurtlarx ailesine alımını gerçekleştirdim.

Sonrasında 05 08 2010 Tarihinde benım güzel niyetli akrabalarına çekmemiş kardeşim melis abi itemleri acil saan vermelıyım bana çok baskı uyguluyorlar carıma el koyup itemlerı madenlerı ve paralarını alıcaklar demesiyle ben tüm seti paralarımı ve madenlerımı carından aldım. 06 08 2010 tarihinde saat 04 : 00 Sularında Treyxmls birden oyuna girdi ve abi verdiğim itemleri geri isıyorum demesıyle Benım o carda melis olmadıgını anladım cunku melisle aramızdakı Konusmayı Treyxaliciii beceremedı ben Ali işine git sen tilkiysen unutmakı peşindeki kuyruk ben olurum kelımesıyle çok ağır hakaretlerde bulunmaya başladı. Ve buradan herkezin Treyxaliciii ve Treyxmls carlarına cok dikat etmelerıni söyluyorum..

Artı olarak Komik bir Olay Treyxmls ın kuzenlerı olan Cavres - Treyxaliciii Melisin bana anlattıkları ve bu konuyu kesınlıkle kımseyle paylasmamamı söylemesı sonucu öğrendım onca hakaretden sonra söyleme gereği duydum...
Çoğnuz bilirki Banka nın ve Bab alı de süreklı dilenciler cirit atıyor mıllete yapışarak para topluyorlar bu kişilerde Treyxaliciii ve Cavres Carlarının sahipleridir. Bu kişileri çocuk sanmayın ne yazıkkı yaşları 22 ve 23 dür. Utanc verici.

Herkeze iyi forumlar iyi oyunlar

NOT :[/color] Eminim bazılarınız elinde kanıt resim olmadan suçlama yapamazsın iletileri yazıcaksınız. Benden sadece uyarıydı konunun basında yazdıgım gibi Deepfreze nedenıyle resimler malesef silindi.
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Http://www.Kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Acemi HIRSIZ Treyxaliciii

Mesaj gönderen Muhteremx »

Anlattıkların gayet inandırıcı, ama bu ;

Artı olarak Komik bir Olay Treyxmls ın kuzenlerı olan Cavres - Treyxaliciii Melisin bana anlattıkları ve bu konuyu kesınlıkle kımseyle paylasmamamı söylemesı sonucu öğrendım onca hakaretden sonra söyleme gereği duydum...
Çoğnuz bilirki Banka nın ve Bab alı de süreklı dilenciler cirit atıyor mıllete yapışarak para topluyorlar bu kişilerde Treyxaliciii ve Cavres Carlarının sahipleridir. Bu kişileri çocuk sanmayın ne yazıkkı yaşları 22 ve 23 dür. Utanc verici.

Gerçekten rezillik bu adamları tanımam ama bu anlattıkların doğruysaki sana inanıyorum bidaha işim olmaz.

İyi oyunlar.
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Acemi HIRSIZ Treyxaliciii

Mesaj gönderen kurtlarxferyat »

Anlattıklarım tamamiyle doğrudur arkadaslar keşme Elektrıkler kesılmeseydıde resimlerin hepsını eklemıs olsaydım ben burada kımseyı haksız yere suclayamam kimseye iftirada atamam. Yalan yanlış haber kesınlıkle foruma eklemem benım tılsıma ve Loncama saygım var çünkü.! .
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Http://www.Kurtloncasi.com

“Genel Sohbet” sayfasına dön