Evet arkadaşlar...
Bilindiği üzere Köşk'ümüzde maden krizi yaşanmakta... Özellikle şu sıralar çok kullanılan madenlerde. ( Mavi topaz , şelit vb. ) Mavilerin 2m , şelitlerin 750 bin olduğu günleri ne çabuk unuttuk :?: Şu sıralar şelitlere 4m , mavilere 4.5 hatta 5m denildiği bile oluyor. Yapmayın arkadaşlar yazıktır günahtır... Üstelik adama ne yaptın kardeş filan dediğim de mal benim malım sanane filan diyor :lol: Tamam mal senin malın da sen bu fiyattan satınca ucuza satanlar da artık pahalı satmaya başlıyor. E maden piyasası yine uçuyor. O yüzden ben bu tür kişilere bir lakap taktım Ben onlara '' Piyasa Tacizcileri '' diyorum Bana katılacak çok arkadaş olduğuna inanıyorum. Bu piyasa tacizcileri de hemen atlayacaktır zaten konuya Sadece bu sorunu dile getirmek istedim . Katılan çok arkadaş olursa bir şeyler düşünebiliriz
İyi forumlar...
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen.. Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Budaksız 3,5 M iken şu anda sorduğumda adamlar 5 M diyorlar, 6 M diyen bile var...
Yonca desen adamlar 4 M'lik madene 6 M diyorlar...
Biri 2. saf maden, biri 3. nasıl aynı kefeye koyduklarını çözemiyorum...
Gano, 35 seviye madeni sıkı durun 5 M, 6 M diyenler var...
Gerçekten ayıp...
EmirBerkKorkmaz yazdı:Budaksız 3,5 M iken şu anda sorduğumda adamlar 5 M diyorlar, 6 M diyen bile var...
Yonca desen adamlar 4 M'lik madene 6 M diyorlar...
Biri 2. saf maden, biri 3. nasıl aynı kefeye koyduklarını çözemiyorum...
Gano, 35 seviye madeni sıkı durun 5 M, 6 M diyenler var...
Gerçekten ayıp...
Evet işte bir maden kurbanı daha... Var mı arttıran :?:
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen.. Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii