Sanırım bu son şovdu Ama zaman neler gösterir bilemeyiz, bir bakmışsınız bir gün Kurtlarxrescuer vs. Şah Kobra veya vs. Bronz şeklinde konular görebilirsiniz
Herkese iyi forumlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Yanlış anlamayın ama 30 lwl de phili kesmek zor değil. Her boss kestiğinde foruma koyarsan kirlilik olur.. Benimde 30 lwl savaşçım var tek başıma boş u kestim,ama foruma koymuyorum değilmi ? Demek istediğim çoğu kişinin yapabilecek olduğu birşeyi yapıp foruma koymak doğru değil, gercekten zor olan bişey yap öyle koy foruma git 30 lwl de şah kobra kes tebrik ederim, ama bu okadarda imkansız birşey değil..
Muhteremx yazdı:Yanlış anlamayın ama 30 lwl de phili kesmek zor değil. Her boss kestiğinde foruma koyarsan kirlilik olur.. Benimde 30 lwl savaşçım var tek başıma boş u kestim,ama foruma koymuyorum değilmi ? Demek istediğim çoğu kişinin yapabilecek olduğu birşeyi yapıp foruma koymak doğru değil, gercekten zor olan bişey yap öyle koy foruma git 30 lwl de şah kobra kes tebrik ederim, ama bu okadarda imkansız birşey değil..
Evet haklı olabilirsin ama daha önceki konularda da dediğim gibi ben bunu imkansız bir şey olduğu için veya hava atmak için paylaşmıyorum.
Amacım forumumuza renk katmak ve şu lonca konularıyla zaten gereksiz bir şekilde yeterince kirlenen ortamı biraz daha normal konulara döndürebilmek.
Ben bu yaptığım paylaşımlarıkirlilik olarak görmüyorum anca konunun sonunda da yazdığı üzere ;
Sanırım bu son şovdu...
Çünkü ben bu kadar eleştri hak ettiğimi düşünmüyorum, bu paylaşımları Genel Etkileşimde'de yapıyordum ancak yukarda belirtiğim gibi olacak büyük bir ihtimalle, boşuna uğraş vermeye gerek yok.
Hepinize iyi forumlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa