Öncelikle bütün İKV oyuncularına hatırlatırım " OYUN " bu
Açık betadan beri oynadığım bu oyunda 1 yıl önce başlayıp gerek hırsızlık gerek başka yollarla oyunda item para vbg. oyun materyalleri ile benim üstüme çıkıp ezebilceklerini düşünen birileri varmış Yazık tek diyeceğim Oyunu bırakmak vefasızlık olur yıllarca bu oyunda bu arkadaşların deyimiyle "KRAL" olduk bir günde vazgeçmiyelim değilmi :lol: Neyse bu ara büyük ihtimal okullar açılıncaya kadar olucak .. Okullar tekrar açıldığında geri dönüceğim çocuk sayısında azalma oluyor
Neyse sorun buda değil bunları aştık artık Bir yere kadar oyunda bazı dosltarım var hepsine teker teker ben gelene kadar gitmeyin kafanızı kırarım
Bu süre zarfı içerisinde karakterlerime kuzenim girebilir ben çok az giriceğim arada İşte artık girmem büyük ihtimal ama iş dönüşleri girebilirim oda nadir
Paşam bu resmini gördükçe gülesim geliyo halen O kadar artiz bir duruş ki Bardan güvenlik görevlisi tarafından kovulmuş cebinde 1 bira parası olan yaz gününde takım ceket giyen bir genç aklıma geliyor Neyse asıl konuya gelelim. Oyunu bırakacağın için mutsuz değilim. Çünkü geri dönüceksin. Bu yeter paşam Kendine iyi bak. Hakkınıda helal et
tahinci yazdı:Paşam bu resmini gördükçe gülesim geliyo halen O kadar artiz bir duruş ki Bardan güvenlik görevlisi tarafından kovulmuş cebinde 1 bira parası olan yaz gününde takım ceket giyen bir genç aklıma geliyor Neyse asıl konuya gelelim. Oyunu bırakacağın için mutsuz değilim. Çünkü geri dönüceksin. Bu yeter paşam Kendine iyi bak. Hakkınıda helal et
Orada bardan adam alıyorduk biz Hafif Cüneyt Arkın bakışı hafif tatar ramazan duruşu felan :lol: Sende helal et gelince 5m borcunu öde :lol: :lol:
tahinci yazdı:Paşam bu resmini gördükçe gülesim geliyo halen O kadar artiz bir duruş ki Bardan güvenlik görevlisi tarafından kovulmuş cebinde 1 bira parası olan yaz gününde takım ceket giyen bir genç aklıma geliyor Neyse asıl konuya gelelim. Oyunu bırakacağın için mutsuz değilim. Çünkü geri dönüceksin. Bu yeter paşam Kendine iyi bak. Hakkınıda helal et
Orada bardan adam alıyorduk biz Hafif Cüneyt Arkın bakışı hafif tatar ramazan duruşu felan :lol: Sende helal et gelince 5m borcunu öde :lol: :lol:
Puahah 5m miş Benden aldığın kadimleri de unutma paşam