Selamun ALeykum Arkadaşlar Ben Gençxefecan Yani [ Esat ] Bugün Bir DOlandırıcılıkla Karşı Karşıya Gelmiş Bulunmaktayım. Bu Hırsızlığı Sİzinle Paylaşmak İstedim Bilginize !!!
Lostxefsaneden Urban Phi ZIrh ALcaktım Para Hazırladım İtem Sattım Baya Uğraştım. ZIrhı ALcakken Urban Phi Zırh Koyacağına Horoz Zırh Koydu Bir Para Uğruna Bu Kdr Oyunun Zevkini Kapınmış Kişileri Kınıyorum BÖyle ADamlar Oyunda Olmasın.. Saygılarımla İyi FOrumlar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
Bı kurtulursak bı temızlenseler vallaha oturcam hatım ındırcem vallahı bak
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
İkv 'nin Her Gün Gelişen Bir Online Oyun Olması Sebebiyle Oyun İÇi Böyle Kişilerin Böyle Hareket Etmesi normaldir.Bizde Böyle kişilerin oyunda ve arkadaşlıkta barındırmamak dileğiyle...
arTık Gına qeLDii ßu AdamLar ReaL de de HıRsızDır yani Kesın ßunLar UTanmasaLar Gm LEri SoyacakLar Arkadas Yok ßöle bisey yav SunLar ßi Temizlense oYundan ßi RahaTLasak...
Ben her zaman diyorum bu adamlara dikkat edin diye her zaman plustan duyuruyorum şahit olan vardır mutlaka. ben ne zaman duyursam beni arayıp kesmeye çalışıyor bunları oyuna sığdırmayacak olan sizlersiniz herkesin görevi kuklacının hırsızlarını günde 2 kese duyurmak plusla
Hırsızlık yapamıyor yapabilse yapar ama o sadece dolandırıcılık oluyor bunlar hakkında bir işlem yapılabiliyorsa momt gm artık ne varsa bize yol göstersin imza ise imza kampanyası düzenleriz.