Arkadşlar Ben Ottomanxölümsüz 'ün Ortagıydım Ottomanxkorkusuz Satın almadan önce hırsızlıkları fotoları burda . . . !!
Beni Tehdit etmiştir Benle düzgün konusun yoksa o carıda calarım die . . .
Sandoxla hem Ottomanxkorkusuza girp hem Ottomanxölümsüz yani benim charıma girerek mehmete iftira atmaya çalışmışlardır Bu şu anki Kuzeyxasker dir ona göre yani
Lan serefsız o charı zaten ben sana sattım.SandBoxie den girdin hırsız dıye yazdın oraya.Kendini çok zeki sanıyorsun herhalde.Erenınde dedıgı gıbı o charlarla alakam yok.Whiqqetx i devredeli 2 hafta oluyor . Tek karakterim YalnızAdam . Bana ıftıra atmaya kalkma YamuLursun Ottomanxkorkusuz u adama sattım ölümsüzde kendısınde 2 hesaptan kendısıne hırsız dıyor Yazık sana hasan ıftıra atmanın gunahını bılmıyorsun herhalde
Yalnizadam0 yazdı:Lan serefsız o charı zaten ben sana sattım.SandBoxie den girdin hırsız dıye yazdın oraya.Kendini çok zeki sanıyorsun herhalde.Erenınde dedıgı gıbı o charlarla alakam yok.Whiqqetx i devredeli 2 hafta oluyor . Tek karakterim YalnızAdam . Bana ıftıra atmaya kalkma YamuLursun Ottomanxkorkusuz u adama sattım ölümsüzde kendısınde 2 hesaptan kendısıne hırsız dıyor Yazık sana hasan ıftıra atmanın gunahını bılmıyorsun herhalde
Artık tek başımayın knk Bu aralr seni göremiyom 2 pm atta konuşalım xD