Soner Seçil - Ulusxzarif ELVEDA İKV...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Soner Seçil - Ulusxzarif ELVEDA İKV...

Mesaj gönderen SonerSecil »

Arkadaşlar ben düştüm bir batağa çıkamam bundan gayrı.Her kimin hakkını hukkunu yemişsek affola.Herkesten özür diliyorum baştada"Cihadxblackdewil" Fatih arkadaşımdan.Onunla olan meselemizide çözdük.Şimdi ben bütün çarlarımı rizeden Fatih isimli arkadaşıma bırakıyorum.Yanlış anlamayın blackdewil'e değil.Başka bir arkadaşıma.Ben detayıyla anlattım blackdewil'e.Oda biliyor.Ben oyunu bırakıyorum geride kalanlar gerisini düşünsün.Ben herkesten özür diliyorum.Her kimi kırdıysak affola.Bu arada str ol git vs.şeyler yazmayın şu son günümde adam gibi uğurlayın.str olup gitmesini bildikte bıraktık oyunu.Bütün çarlarım altta sıraladığım gibidir.Hepsini fatih'e bırakıyorum.

KUKLACI
Jacob 49 lvl savaşçı
Xxxdragayxxxoğuz 49 lvl savaşçı
Sarılarıncino 49 lvl savaşçı
Ulusxzarif 44 lvl büyücü
Ulusxantioksidan 39 lvl savaşçı
Ulusxsteril 35 lvl şifacı
Xghostxşifax 41 lvl şifacı

TEŞKİLAT
Kayaoğlu 49 lvl savaşçı
Tikiyy 46 lvl büyücü

Saydığım 9 çarı Fatih'e bırakıp.Xxxdragayxxxoğuzun itemlerinide Prolifexyarqıç'a hediye hibbe ediyorum.

...Soner SEÇİL...
Ne önü var ne arkası...
Bilenler bilmeyenlere söylesin oyunu bıraktım.!Bir dahada dönmem Söz konusu bile olamaz.!
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
AaRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Soner Seçil - Ulusxzarif ELVEDA İKV...

Mesaj gönderen AaRe »

Klasik hırsız ağzı bu charları bırakıp yerine yenilerini buldun büyük bir ihtimal yeni karakterler ve yeni bir yüzle aranızdayım demiyonda bıraktım gibi klasik kaçma modları takdir ediyorum...

Sözde bırakıyomuşsun ya yinede yolun açık olsun...
Kayıplarda,
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Sözde beni rezil ediyodun simdi.... allah büyük işte gene hak eden hak ettiğini buldu ;)

hakkım helal değil sana Heraklıyus..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Daha düne kadar asıp kesiyodun:) Asıl yüzün ortaya çıkınca oyunu bırakıyorum diyosun.:):))
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
trapzone1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen trapzone1 »

güle güle SAYGINBEY başarılar

• eski biR dost < IITRABZONLUII >
          • KankaXzeus
[/color]
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

trapzone1 yazdı:güle güle SAYGINBEY başarılar
Buna sen SAYGINBEY mı dıosun xD Saygınbey tanıyanlar bu soner denılen kışılıksız haysıyetsızın olmadıqını bılır adı hırsıza çıktı kaçıo oyundan kım bılır hanqı charlarla dolanıyo aramızdada haberımız yoq nese
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Weyron
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Weyron »

Ceren ve ARe KatıLıyorum Size Oyunu ßırakıorum KoLpası yapıoR yenı Car acip Yeni yüzLe Aramıza qeLicek 1 ama Hırsız Herzman HırsızDır Yine Kendini Belli eDer Bu Hırsız..!!!!
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Buna sen SAYGINBEY mı dıosun xD Saygınbey tanıyanlar bu soner denılen kışılıksız haysıyetsızın olmadıqını bılır adı hırsıza çıktı kaçıo oyundan kım bılır hanqı charlarla dolanıyo aramızdada haberımız yoq nese [/quote]

;)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen brkcm »

SonerSecil yazdı:Arkadaşlar ben düştüm bir batağa çıkamam bundan gayrı.Her kimin hakkını hukkunu yemişsek affola.Herkesten özür diliyorum baştada"Cihadxblackdewil" Fatih arkadaşımdan.Onunla olan meselemizide çözdük.Şimdi ben bütün çarlarımı rizeden Fatih isimli arkadaşıma bırakıyorum.Yanlış anlamayın blackdewil'e değil.Başka bir arkadaşıma.Ben detayıyla anlattım blackdewil'e.Oda biliyor.Ben oyunu bırakıyorum geride kalanlar gerisini düşünsün.Ben herkesten özür diliyorum.Her kimi kırdıysak affola.Bu arada str ol git vs.şeyler yazmayın şu son günümde adam gibi uğurlayın.str olup gitmesini bildikte bıraktık oyunu.Bütün çarlarım altta sıraladığım gibidir.Hepsini fatih'e bırakıyorum.

KUKLACI
Jacob 49 lvl savaşçı
Xxxdragayxxxoğuz 49 lvl savaşçı
Sarılarıncino 49 lvl savaşçı
Ulusxzarif 44 lvl büyücü
Ulusxantioksidan 39 lvl savaşçı
Ulusxsteril 35 lvl şifacı
Xghostxşifax 41 lvl şifacı

TEŞKİLAT
Kayaoğlu 49 lvl savaşçı
Tikiyy 46 lvl büyücü

Saydığım 9 çarı Fatih'e bırakıp.Xxxdragayxxxoğuzun itemlerinide Prolifexyarqıç'a hediye hibbe ediyorum.

...Soner SEÇİL...
Ne önü var ne arkası...
Bilenler bilmeyenlere söylesin oyunu bıraktım.!Bir dahada dönmem Söz konusu bile olamaz.!
seni uğurlamakmı adam gibi adam olanlar adam gibi uğurlanır senin gibilerin canı cehenneme
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
FaTiHaRaBoGLu
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FaTiHaRaBoGLu »

Merhaba arkadaşlar.Ben bu çarları levent abiden teslim alan kişiyim.Ama gördüğüm üzere çarlar batmışta batmış batmışta batmış.Ayrıca levent abinin yüzünüde gördüm burada.Benim çarımı çalan meğer yanıbaşımdaymış.Beyler hepsi yalandır.Artık abi falanda demem bu herife.Bu soner diye tanıdığınız adamım gerçek ismi leventtir.yaşı 25 tir.Oyuna sırf şerefsizlik yapmaya döndü.Bunları ister okusun ister okumasın.Kimseden korkum yok benim.Sırf şerefsizlik yapmaya döndü.Eski çarı HeXaGoN'dur.Onunla hırsızlık yapıp bırakmışt geri döndü ben saygınbey diye tanıttı kendini külliyen yalandır.Ben bilmiyordum böyle birşey yaptığını.Metni okuyunca öğrendim.Gelelim asıl konuya.Ben rizeliaslanım diyor.Halbuki rizeliaslan benim çarımdır.Çalındığında 40 lvl'di.Afedersiniz her b**ku yemiş çarı çalıp.birde çar çalınınca çok üzüldüm falan diyordu.Benden çalındğında 40 lvldi."Soner" yapmıştı çarı yine 40 lvl 34 ten 40 a o yapmıştı ben arada giriyordum.Sonra çalınınca bıraktım.Ulan ne zararım vardı sana çarı zaten sana vermiştim ne diye kalkıp çaldın.İkiyüzlü kahpe seni.Bana verdiği çarlarında hepsini çalmış.İyi oldu bunu duyduğum.Çarlarla onun inadına oynayacağım.O çarları silersin dedi bana silmeyeceğim oynayacağım.AMA ŞUNU BİL "NAM-ı DİĞER SONER" SENİN OYNADĞIN GİBİ DEĞİL;OYNAYAMADĞIN GİBİ OYNAYACAĞIM...

Oyundaki tüm arkadaşları bunu bilsin bu herif kahpe ve hırsızdır.Size yaşını kaç dedi bilmiyorum adı levent yaşı 25 tir.ŞERRRRRRREFSİZZ herif daha neler yapmış acaba.Bu arada levent abinin tek yöntemi şudur yardım et dersin eder.her işine koşar sonra bir tarafına tekmeyi koyar çarını alıp.Banada aynısını yaptı çünkü.

Arkadaşlar diyeceksiniz rizeliaslan olduğuna nereden inanalım.eğer rize ve çevresinde oturanınız varsa gelsin her türlü ispatlarım.internet cafelerden beni tanyan 100 lerce kişiler var.Bu arada bana facebook tan vs. ulaşmak isteyenler Fatih Araboğlu olarak ulaşabilirler.Şunu bilin ben bu çarlarla levent abinin inadına oynayacağım.bende diyorumki bu bana bu çarları verdide neden sil diyor demek bu yüzdenmiş.Bende bir hevesli indirdim ikvyi bi başladımki deymn keyfime.Sonra oyundan birinden forum adresini alınca yıkıldım.Ama umrumda değil.İNADINA OYNAYACAĞIM TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM.ŞUNU BİL SENİN OYNADIĞIN GİBİ DEĞİL;OYNAYAMADIĞIN GİBİ OYNAYACAĞIM.İnşallah okursun yazdıklarımı.Rizeyede beklerim.sana yapacaklarımı biliyorum.
ResimResim

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]

“Genel Sohbet” sayfasına dön