AKIL VAR MANTIK VAR...
- karadul
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
AKIL VAR MANTIK VAR...
hadı asili anladım tum server dıo AKIL VAR MANTIK VAR BEN HIRSIZ OLSAM GİDENIM KUYTU KÖŞEYE AKTARIMIMI YAPARIM QQ MISIRIN ORTASINA ÇÖKMUŞUM O KADAR KALABALIĞIN İÇNDE HIRSIZ OLSAM MISIRDAMI YAPARIM DUŞUNUN BIRAZ ÇİLEK GİBİLER DUŞUNEMEZ BU KADAR AMA NESE
Re: AKIL VAR MANTIK VAR...
Forumu gereksiz yere kirletip ( Günde 10 tane ilgisiz alakasız konu açıyorsun ) istifade etmemizi engelliyorsun, sana anlayış göstermemizi istiyorsan öncelikle sen anlayışlı olmalısın.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
sieTitxreis yazdı:Forumu gereksiz yere kirletip ( Günde 10 tane ilgisiz alakasız konu açıyorsun ) istifade etmemizi engelliyorsun, sana anlayış göstermemizi istiyorsan öncelikle sen anlayışlı olmalısın.
İyi forumlar.
Xbypence
Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu

Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
Sanalda Kanka Olmaz .
Sanalda Güven Olmaz.
FeLSeFE ßu

Telefon numarası,MSN , Adres gibi bilgilerin paylaşılması yasaktır. Tarafınıza yapılan son uyarıdır.
- Bortecinexarslan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ayıp ayııp :evil:RapstyLEEE yazdı:sieTitxreis yazdı:Forumu gereksiz yere kirletip ( Günde 10 tane ilgisiz alakasız konu açıyorsun ) istifade etmemizi engelliyorsun, sana anlayış göstermemizi istiyorsan öncelikle sen anlayışlı olmalısın.
İyi forumlar.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Titxreis yazdı:Forumu gereksiz yere kirletip ( Günde 10 tane ilgisiz alakasız konu açıyorsun ) istifade etmemizi engelliyorsun, sana anlayış göstermemizi istiyorsan öncelikle sen anlayışlı olmalısın.
İyi forumlar.
Merhaba arkadaşlar;
Bu hesap Titxdelikurt'a aittir
Lakin kendisi şuanda hastane içinde internete bağlanıyor,
Bende onla birlikte yatıyorum,yemekler çok güzel ve nefis,
Lütfen bu hesabla muhattab olmayınız,
Sizin başınız yanar,ve ben çok üzülürüm,
Kendisi alakasız konu diyor herşeye ama kendisi feysbukundan alıntı yapıp Destek ekibine yağ çekiyor,
Kendisi bir insan olmasına rağmen hala köpek maması yiyor,
Gereken yapılsın,
Lafı bile var,
Acele işe delikurt karışır,
Vattt iss diss yes studen buk
Vat er yu?
Jaleee jalee feysbuk feysbuk kop yeahhh ata bındım gezdim eğlendim.
Ölümüne **Homo**

Dilencixdavar
NANKÖR
Ulan sen ne yakala Ne menfaatçi adamsın item istedin vericekdm biraz daha güvenmek istedm
iksirlerimi sana verdm para ihtiyacı olunca verdm la ecel için o kadr uğraştım Böle konumu açıcaktn
Senin 26 yaşında olmadığını herkez biliyor.Karım öldü yalanını attığınıda
Herkeze böle yalanlar attın,acındırmak istedin herkezle muhabbet kurmak istedin.İtem için Her haltı yersin
Benden item dilendiğin qünleri ne çabuk unuttun
Adam dielmşsn olm sende Diğrleri gibiymşsn.
Keşke snn gibi bi menfaatçi yalaka ve gereksiz bir şahsiyetle hiç tanışmamış olsaydm snnle harcadığım zamana yazık.
*****/*/*/*//*/*/*/*/*/*NANKÖR*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*****
iksirlerimi sana verdm para ihtiyacı olunca verdm la ecel için o kadr uğraştım Böle konumu açıcaktn
Senin 26 yaşında olmadığını herkez biliyor.Karım öldü yalanını attığınıda
Herkeze böle yalanlar attın,acındırmak istedin herkezle muhabbet kurmak istedin.İtem için Her haltı yersin
Benden item dilendiğin qünleri ne çabuk unuttun
Adam dielmşsn olm sende Diğrleri gibiymşsn.
Keşke snn gibi bi menfaatçi yalaka ve gereksiz bir şahsiyetle hiç tanışmamış olsaydm snnle harcadığım zamana yazık.
*****/*/*/*//*/*/*/*/*/*NANKÖR*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*****
- karadul
- Cin Avcısı
madem öyle kımsın bılmıom ama o söledıklerımı tum sancak halkına kanıtlaya bılrım bida benım özelhayatıma dıl uzatırsan anam avradım olsun peşini bırakmam tmm sanal ortamdır söğeblırsın bişi yapamam ama temrar söluyorumkarım hakkında yorum yaparsan bi daha anam avradım olsun her kımsen bulur yakarım çakal su klanda sor bakıyım ben mı mıllete ecınıom onlamı bana salaklık var sende bıraz adama ne dıcem karım oldu ıtem pls mi dıcem sadece bunu samımı olduklarım bılır
- karadul
- Cin Avcısı
BANA LAF ATANLAR SİZ SADECE BURADA KENDINIZI KANITLAMAYA ÇALIŞIOSUNUZ GELIN GORUN OYUNDA SAĞ OLSUN KLANIMIMIN ARKLARIMIN MILLETIN NASI SEVDINI BENI HAKKIMDAKI SORULRI SORABILIRSINIZ ONLARA
Ulan toplasan oyunda 40m anca Bide ötüyorsun ezme
Yalancı 26 yaşında fln deilsn Hayatın Yalan Sen iiice Mantara Bağlamşsn
+Şizofrnelkde başlamş
Neymş efendm
Herkez benden item dilenio ulan neyin var ki dilenicekler Ezmeye baq it soyu
Yalancı 26 yaşında fln deilsn Hayatın Yalan Sen iiice Mantara Bağlamşsn
+Şizofrnelkde başlamş
Neymş efendm
Herkez benden item dilenio ulan neyin var ki dilenicekler Ezmeye baq it soyu
+ qeL Bul koçum Ben weLeD Deilim her seni bulurumdan Krokucak kadar BL Seni Çıktığın yere geri sokmasını bilirim.
İt olu it
İt olu it