siz zahmet etmeyin diye ben kendi konumu kilitlemiştim sayın CaptainATX ve nocomment kardeşim.
Hakaret etme konusuna gelince mesajımı 100 kişiye sor 30 u hakaret desin bende ne sizi eleştiriyim ne oyununuzu oynayayım
Ama benim bildiğim bişey var arge nin en önemli kaynaklarından birisi tüketici eleştirisidir.
ama pardon siz profesyonel yönetici değildiniz özür
KİLİT
CaptainATX ten sonra Nocommentede teşekürler
-
goktanri
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
CaptainATX ten sonra Nocommentede teşekürler
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: CaptainATX ten sonra Nocommentede teşekürler
Hacım Bu Oyunda Eleştiri Hakkı Yok Bilmiyormusun?goktanri yazdı:siz zahmet etmeyin diye ben kendi konumu kilitlemiştim sayın CaptainATX ve nocomment kardeşim.
Hakaret etme konusuna gelince mesajımı 100 kişiye sor 30 u hakaret desin bende ne sizi eleştiriyim ne oyununuzu oynayayım
Ama benim bildiğim bişey var arge nin en önemli kaynaklarından birisi tüketici eleştirisidir.
ama pardon siz profesyonel yönetici değildiniz özür
KİLİT
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Re: CaptainATX ten sonra Nocommentede teşekürler
Dayanaksız iddia ve ithamlarınız yenilir yutulur cinsten değil . Siz eleştirimi yapıyorsunuz ? Yoksa amacınız çamur at izi kalsın felsefesimi ?goktanri 30 Tem 2010 22:24
arkadaşları için oyuncu susturmayan
arkadaşları için kadim kesmeyen
arkadaşlarına item vermeyen
eleştiri için açılan konuları silmeyen
ahbap çavuş ilişkisi gütmeyip parayla yöneticilik yaptığının bilincinde olan
bizden aldığı plus paralarını helal kılmak için çabalayan yöneticiler istiyoruz
hadi durmayın kapatın bu konuyuda
susturun beni
en iyi yönetici en iyi kolpacıdır dedirtmeyin
Şikayet ve önerileriniz için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresini kullanın .
Konuyu kilitliyorum . benzer konuların açılması durumda cezaya tabi olacağınızı, son kez hatırlatırım .
İyi forumlar