Arkadaslar gozluklerın pıyasası mantıklı olarak yazdıgım sekıldedır. Ne fazla ne eksık alın satın..
Bir m2 fiziksel gözlük 30.000 kp istiyor. Bunu yapmaya kalksanız 25mılyona patlar sıze. Ama sunucumzda 1 m2 fızıksel gozluk 15mılyondur. m2 element 40.000 kp ıstıyor. 10bın kp fazla ıstedıgı ıcın (+5m) 20mılyondur . Bır m2 hedef-şifa gozluk 50.000 kp istiyor. 10bın kp fazla ıstedıgı ıcın (+5m) 25mılyondur. m2 Büyü şarjlı Gözlükler 75.000 kp istiyor. 25bın kp fazla ıstedıgı ıcın (+10m) 35mılyondur.
Gözlük piyasası mantıklı olarak acıkladıgım gıbıdır.. Pıyasayı bu sekılde duzenlersek herkesın ısı gorulebılır dıye dusunuyorum.. Ucuza da satmayın pahalıyada .. Pahalıya da almayn.
Gurfyx-Kangix-Bozkurtydixx-Toptancı
GÖZLÜK PİYASASI BUDUR !!!
Re: GÖZLÜK PİYASASI BUDUR !!!
Adamın verceği emeği düşünmemişsin 5m de emek para olarak gider diye düşünüyorum
Vesselam
Vesselam
Evet tabıkı bır de o var. Adamın verdıgı emek payı da var... Bunlar taban fıyatlar. Bunlardan ucuza olmasın yanı pıyasa dıye actm konuyu. Bılsın herkes pıyasayı ona gore alıswerıs yapsınlar. Ama emek payını pas gecıyoruz bız o fıyatlar yeter..
o fiyatlara biraz zor satılır bnce bn m2 buz gzlüğü 32 m ye sattım
ikv kapaLı forum açık.. qüLtekin qLo (=
hey dostum yeni msn hea ?
facebook : -qLtekn DoqN- 'uA'
Facee-sildim
Byqlo-çalındı
Cazfigxhatapçı-çalındı
Darkxbyqlo-sildim
Başkentxqlo-çalındı
Dreamxqüsqün-sildim
Unstablexboy-hediye
Ultraxqlo-hediye
Gökxmechul-sildim
Ilxlmecxhulxll-banned!
Oooşifaooo-banned!
hey dostum yeni msn hea ?
facebook : -qLtekn DoqN- 'uA'
Facee-sildim
Byqlo-çalındı
Cazfigxhatapçı-çalındı
Darkxbyqlo-sildim
Başkentxqlo-çalındı
Dreamxqüsqün-sildim
Unstablexboy-hediye
Ultraxqlo-hediye
Gökxmechul-sildim
Ilxlmecxhulxll-banned!
Oooşifaooo-banned!
Satılır. Satılması gerekıyo emekler bosa gıtmemesı ıcın. Adam kendı kasmak ıstese m2 buz gozlugu 66mılyona mal olcak.. Hadı dıelım 15m rutbe yapcak ona gıtse gene 50m olması lazm. Bız dıyoruz kı zor durumda kalmasnlar ama 35m guzel fıyat. Yanı tutupta elementle hedef arasnıa 5m koyuyorsan hedefle buz arasına da 5m koyamazsn dmı ? bırınn arasnıda 10bın dıgernn arasnıda 25bın kp war sonucta. Pıyasa boyle olmalı bence bu fıyatlardan asagı satmayın.
dediğin mantıklı.aşağı yukarı dediğin fiyatlardan satılmalı.
[ bEnİ sAdEcE TaNrI yArGıLaR]
Benim fikrim yüksek olmaması zaten 2 klan düşman gördüğünüzü kesmeniz lazım emek parası en fazla 10 m ye gözlk fiyatları olmalı bnce.
Cazfigxvirüs
Cazfigx lonca Başkanı :mrgreen:
Lonca sitesi İkvcazfig.tr.gg
Cazfigxvirüs
Cazfigx lonca Başkanı :mrgreen:
Lonca sitesi İkvcazfig.tr.gg
Cazfigxvirüs