Öncelikle ben 30 yaşında iş-güç ve çoluk çocuk sahibi bir adam olarak neden yöneticilere iftira atma gereği duyayım bir düşünün. Ne çıkarım olabilir. Ama dünyada en kolay suçtan kaçma yöntemi iftira atıyosun diyerek iftira atmaktır. Kişisel olarak hiçbirinizi tanımadığım için şahsi bi gıcığımında olmadığı aşikar.
Gelelim verdiğin cevapların kritiğine sayın CaptainATX :
- bizim gücümüz sizle aynı diyorsun X yönetici yanımda solucana tek attı,
- parayla yöneticilik yapan yok diyosun ki o daha büyük bir handikap ( Gönüllü yöneticinin kaybedeceği bir şey yoktur duygusal davranabilir ama maaşlı yönetici davranamaz çünkü kaybedeceği ekmeğidir) ,
- şikayet et öyle yapanı diyosun ama forum şikayet ve isteklerine aylarca cevap alamayanların açtıkları konularla dolu,
tek suçumuz elimizin foto alma ttuşunda olmaması
her ispatlanamayan şey iftira değildir
art niyet sahibi olmadığımızdan sürekli foto alıp gezmiyoruz
ama bir şeylerin yanlış gittiği ortada ve bunu çözmek elinizde
bilmem farkında değilsiniz bilmem farkında olmak istemiyosunuz bunların
Lütfen insanları kilitlemek veya suçlamak yerine biraz aynaya bakın
Haa biz maaşlı değiliz ayna alacak paramız yok diyosanız ben hediye gönderebilirim !
son olarak siz zahmet etmeyin
KİLİTLİ
Yönetime Kınama
-
goktanri
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Yönetime Kınama
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Re: Yönetime Kınama
En azından bizimkiler çaktırmadan yardım ediyor.Hirahazal yazdı:gecenlerde internette adini hatirlamadigim bir oyunun forum sayfasinda bir konu dikkatimi cekti.saskin gm nin biri kendilerini x loncasindan gm aliyorlar ve o x loncasina cok yardim ediyorlar diye elestirdigi icin birinin loncasindaki bir bayani gm yardimcisi yapmis.saskin gm nin amaci kendi tabiriyle yaranmak icin mis yani sen bizi x loncasindan adam aliyoruz diye elestiriyorsun sizin loncanizdan da birini aldik artik bizi elestirme demek icin mis.tabi bu rusvet karsi tarafca kabul edilmeyince saskin gm yi sorusturmaya almislar.sonuc ne oldu bilmiyorum ama o oyunda konusulanlara gore sadece o saskin gm degil diger butun gm ler kendi arkadaslarina ayrimcilik yapiyorlarmis gorevlerine yardim bile ediyorlarmis.cok sukur ki bizim gm lerimiz bu kadar kotu degil
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Merhabalar kardeşim,
Yazdıklarını pür dikkat okudum. Hepsi doğru,hepsi gerçek ve hiçbirine katlanamıyor yöneticiler. Eleştirilerimizi bile Desteğe yollamamız isteniyor. Ne destekmiş arkadaş .. (!) Hadi Desteğe yolladık diyelim. Bugüne kadar en az 15 mesaj atttım hepsi de farklı konular için. Hiçbirine cevap gelmedi. Bu mu sizin destek anlayışınız ?? Destek olan mı var bize ?? Bence Destek'i Köstek yapın daha iyi olur.Çünkü destek olmaktan çok köstek oluyorsunuz bize ! Oyunda ne GM var ne de Dev. Bugün teşkilata Nerull geldi ve bir süre bütün sorularımızı cevapladı. Ama ondan önce en son ne zaman sorunlarımız dinlendi hatırlamıyorum. Nedir bu vurdumduymazlık ? Plus reklamı yapmaya gelince gerek siteden gerek oyun içinden gerek yüklenme sayfasından gerek kutulardan gerek forumdan , kısaca İkv'nin içinde bulunduğu heryerden yapılıyor .. Her ay düzenli plus alan biriyim , plus almayanlara benden daha çok item düşüyor. İTEM DÜŞME İHTİMALİ nin % 'lik dilimi arttırılsın istiyoruz ve Desteğe bile bildiriyoruz bu konuyu ama cevap yok . Bari öneriniz kabul edilmemiştir cevabı gelsin de ben de hergün Gelen Kutusuna bakmak zorunda kalmayayım. 12 TL veren bi insana ayrıcalık tanınacak tabiki sonuöta bu devirde para kolay kolay kazanılmıyor ister az olsun ister çok .. Bir oyuna her ay para veriyorsam benim de bir ayrıcalığım olacak.
Bunların hepsi bir sorun ancak ilgilenen yok kardeşim . Ya konunu kilitlerler ya da şikayetinizi Desteğe yollayın derler .. Başka bir cevap alamıyoruz forumdan. Destek hiçbir işe yaramıyor onun yerine groupxxxx@groupsim.com gibi GRUP MESAJLAMA ADRESLERİ gibi iletişim yollarını kullansalar eminimki daha yararlı olur. En azından aklımıza takılan soruları sorabiliriz.. Ama bizi takan,dinleyen yok. Biz 2006'dan beri bu oyuna emek vermiyoruz çünkü . İnsanlar saatlerce bu oyunu oynamıyor çünkü..
Selametle..
Yazdıklarını pür dikkat okudum. Hepsi doğru,hepsi gerçek ve hiçbirine katlanamıyor yöneticiler. Eleştirilerimizi bile Desteğe yollamamız isteniyor. Ne destekmiş arkadaş .. (!) Hadi Desteğe yolladık diyelim. Bugüne kadar en az 15 mesaj atttım hepsi de farklı konular için. Hiçbirine cevap gelmedi. Bu mu sizin destek anlayışınız ?? Destek olan mı var bize ?? Bence Destek'i Köstek yapın daha iyi olur.Çünkü destek olmaktan çok köstek oluyorsunuz bize ! Oyunda ne GM var ne de Dev. Bugün teşkilata Nerull geldi ve bir süre bütün sorularımızı cevapladı. Ama ondan önce en son ne zaman sorunlarımız dinlendi hatırlamıyorum. Nedir bu vurdumduymazlık ? Plus reklamı yapmaya gelince gerek siteden gerek oyun içinden gerek yüklenme sayfasından gerek kutulardan gerek forumdan , kısaca İkv'nin içinde bulunduğu heryerden yapılıyor .. Her ay düzenli plus alan biriyim , plus almayanlara benden daha çok item düşüyor. İTEM DÜŞME İHTİMALİ nin % 'lik dilimi arttırılsın istiyoruz ve Desteğe bile bildiriyoruz bu konuyu ama cevap yok . Bari öneriniz kabul edilmemiştir cevabı gelsin de ben de hergün Gelen Kutusuna bakmak zorunda kalmayayım. 12 TL veren bi insana ayrıcalık tanınacak tabiki sonuöta bu devirde para kolay kolay kazanılmıyor ister az olsun ister çok .. Bir oyuna her ay para veriyorsam benim de bir ayrıcalığım olacak.
Bunların hepsi bir sorun ancak ilgilenen yok kardeşim . Ya konunu kilitlerler ya da şikayetinizi Desteğe yollayın derler .. Başka bir cevap alamıyoruz forumdan. Destek hiçbir işe yaramıyor onun yerine groupxxxx@groupsim.com gibi GRUP MESAJLAMA ADRESLERİ gibi iletişim yollarını kullansalar eminimki daha yararlı olur. En azından aklımıza takılan soruları sorabiliriz.. Ama bizi takan,dinleyen yok. Biz 2006'dan beri bu oyuna emek vermiyoruz çünkü . İnsanlar saatlerce bu oyunu oynamıyor çünkü..
Selametle..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
bu konu onlara batar güzel kardeşim kilit vurarlar olmadı benide forumdan uzaklaştırırlar
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigadeKod: Tümünü seç

Merhabalar
Son açmış olduğunuz konular , eleştiriden çok hakaret ve dayanaksız iftiralara giriyor . Bu konuda elinizde bir belge yada kanıt olsaydı zaten sunardınız .
size burada viewtopic.php?f=46&t=31487&p=306803#p306803 cevap verilmiş
Ama siz yeni konular açıyorsunuz ve bu konularda da delil ıspat olmadığı gibi , hala duygu ve düşüncelerinizi paylaşıyorunuz.
Konuyu kilitliyorum. Lütfen benzer konular açmayınız .
Şikayet ve önerileriniz için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresini kullanın . iyi forumlar
Son açmış olduğunuz konular , eleştiriden çok hakaret ve dayanaksız iftiralara giriyor . Bu konuda elinizde bir belge yada kanıt olsaydı zaten sunardınız .
size burada viewtopic.php?f=46&t=31487&p=306803#p306803 cevap verilmiş
Ama siz yeni konular açıyorsunuz ve bu konularda da delil ıspat olmadığı gibi , hala duygu ve düşüncelerinizi paylaşıyorunuz.
Konuyu kilitliyorum. Lütfen benzer konular açmayınız .
Şikayet ve önerileriniz için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresini kullanın . iyi forumlar