Arkadaşlar bildiğiniz üzere toplantı yapıldı ve
Hun Loncası , Kabus Loncası , Yeniçeri Loncası , Kanuni Loncası , Kurtlar Loncası ,
Pardus Loncası , Karargah Loncası, Börteçine Loncası , Team Loncası , ROA loncası , Real Loncası ,
Lodos Loncası , Amisos Loncası , Godfrey Loncası , Dost Loncası , Son Loncası
Toplantıda çıkan karar:
Maden fiyatlarının yeniden belirlenmesi ile ilgili.
Akik:3m / Şelit:3m / Kızıl zümrüt:3m / Ganoderma:4m / Sibiryalı:3 ila 4m /
Mavi Topaz:4 ila 5m / Budaksız:6m / Yonca:6m / İridyum:6m
Olarak belirlendi ve bu gün 1 saat önce birisi mavi topaz satıyordu fiyat sordum 7m dedi önceden bu kadar yüksek
bile değildi 6m'ydi Lütfen bu yeni gelen maden fiyatlarını dikkate alalım yoksa madenler uctukça ucucak
Tabi bu loncadan oLmayanlar uymaya bilir ama 7m'de mavi topaz için biraz fazla diye düşünüyorum.
İyi Forumlar...
MAdenler Ve Yeni fiyarlar.... Lütfen İçeri
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
MAdenler Ve Yeni fiyarlar.... Lütfen İçeri
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
Re: MAdenler Ve Yeni fiyarlar.... Lütfen İçeri
bari itemleride degiştirsediniz :? :?Beyazxkatil yazdı:Arkadaşlar bildiğiniz üzere toplantı yapıldı ve
Hun Loncası , Kabus Loncası , Yeniçeri Loncası , Kanuni Loncası , Kurtlar Loncası ,
Pardus Loncası , Karargah Loncası, Börteçine Loncası , Team Loncası , ROA loncası , Real Loncası ,
Lodos Loncası , Amisos Loncası , Godfrey Loncası , Dost Loncası , Son Loncası
Toplantıda çıkan karar:
Maden fiyatlarının yeniden belirlenmesi ile ilgili.
Akik:3m / Şelit:3m / Kızıl zümrüt:3m / Ganoderma:4m / Sibiryalı:3 ila 4m /
Mavi Topaz:4 ila 5m / Budaksız:6m / Yonca:6m / İridyum:6m
Olarak belirlendi ve bu gün 1 saat önce birisi mavi topaz satıyordu fiyat sordum 7m dedi önceden bu kadar yüksek
bile değildi 6m'ydi Lütfen bu yeni gelen maden fiyatlarını dikkate alalım yoksa madenler uctukça ucucak
Tabi bu loncadan oLmayanlar uymaya bilir ama 7m'de mavi topaz için biraz fazla diye düşünüyorum.
İyi Forumlar...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
Evet item fiyatı değitirmedende bahsediliyordu ama orda yeni fiyatlar yok lütfen bunu hemen
halledin...
halledin...
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
serbest piyasa bu isteyen istediği fiyatı çeker yahu 
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
tmm alıyorum elınızde varsa hepsnı alıyorum satan varsa burdan hazır pm lesın bak alıcı ayagınzza geldı xD
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
toplantıya katılamadığım için düşüncelerimi iletemedim burda sizinle paylaşıyım
Öncelikle piyasanın düzeltilmesi için bir şey yapılması gerekiyordu ve bunun için toplantıyı düzenleyen kişiye teşekkür ederim
Şimdi gelelim fiyatlara birincisi hiç bir satıcı iridi okadar ucuza satmaz ve bu durumdada hiç bir alıcı 15 ml a iridi almaz oldu ama biz bu şekilde fiyatları düzeltemeyiz bizim bu fiyatları düzeltmemiz imkansıza yakındır bu işe yöneticilerin el atması kalıcı bir sonuc ortaya cıkarıcaktır bu yüzden
viewtopic.php?f=46&t=30210
buraya lütfen şöyle yazın /destek
Öncelikle piyasanın düzeltilmesi için bir şey yapılması gerekiyordu ve bunun için toplantıyı düzenleyen kişiye teşekkür ederim
Şimdi gelelim fiyatlara birincisi hiç bir satıcı iridi okadar ucuza satmaz ve bu durumdada hiç bir alıcı 15 ml a iridi almaz oldu ama biz bu şekilde fiyatları düzeltemeyiz bizim bu fiyatları düzeltmemiz imkansıza yakındır bu işe yöneticilerin el atması kalıcı bir sonuc ortaya cıkarıcaktır bu yüzden
viewtopic.php?f=46&t=30210
buraya lütfen şöyle yazın /destek
<)
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: DAĞ
Bu Fiyatların Devam Etmesını Tüm Tılsım Halkı İstiyordur ... İnşallah Hep Bu fıyatlarda İlerler ... İyi frumlar ...
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Kardeşim Maden fiyatları sabitlense eşya fiyatları zaten otomatik olarak biraz düşecektir.faysbok yazdı:bari itemleride degiştirsediniz :? :?
Sonuçta eşyalarda madenlerden üretiliyor.
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
İnş kardeşim.Bozkurtensar yazdı:Bu Fiyatların Devam Etmesını Tüm Tılsım Halkı İstiyordur ... İnşallah Hep Bu fıyatlarda İlerler ... İyi frumlar ...
Zaten Tüm tılsım için bu kararları aldık.
HAyırlı olsun
-
- Çınaraltı Müdavimi
Toplantıya KAtılan Lonca Üyelerinden Birisi Size yada bölgeye birşey yansıttığında fiyatını sorun... Belirtilen fiyatın 1 m üzerinde bir fiyat derse fotolayın o zaman gelin buraya yapıştırın bizde o kişilerin ne kadar sözünün eri olduğunu bilelim aynı şeye 50 konu açmışsınız kapatın artık.... loncalar bu fiyatları kabul etti en azından kendi aralarında bu şekilde alışveriş yapacak. siz uyun yada uymayın bu sizin insiyatifinizde....

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)