herkesin bildigi gibi fan art '09 yarışmasında sonuclar aciklandi ve ödül günü heyecanla beklenmeye başlamıştı. işte o ödül gününden, heyecanli bekleyişlerimizin sonu. bu kareleri hepinizle paylaşmak istedim
yarışmada dereceye giren her arkadaşımı kutluyorum. başarilarinin devamını dilerim ve gelecek sene daha daha dahhaaa da iyi eserlerini görmek isterim
Fan Art '09 Çizgi Roman Kategorisi 2.si Hande Bahar HİMMETOĞLU ("IIxxNAMELESSxxII)
. . . daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
Güzel aksiyondu ödülü aldıktan sonra arkadaşlar sağolsun peşimi bırakmadı."eceli aldın havalandın adam mı oldun lan" gibilerinden birçok tepki aldım ama inanın yoğunluktan cevap veremedim arkadaşlar
malesef çekemeyen insanlar olabiliyor... ama laf söyleyeceklerine kendileri de çabalayabilirlerdi değilmi ? o kadar duyuru yapıldı haberlerinin olmama ihtimali yoktu. kimseye hiçbirşeyi gümüş tepside sunmuyorlar sonuçta. biz onlara o kadar emek harcadik hadi çizgi roman disindaki dier kategoriler yine bir nebze daha kolaydı ama kesinlikle küçük görmüyorum onlardada ççok profesyonel işler vardi ama kendi açimdan 1 hafta sürdü o çizimler diyaloglar daha da zordu çzimden yazı kabiliyeti olmayan ben gibi bir insan için varin birde siz düşünün çalışmalar gerçekten çok güzel özellikle 1. olan video ya bittim harikaydı yhaaaa :D:D
. . . daha temiz ve küfürsüz bir ikv için... sınırları aşmadan !!!
IIxxNAMELESSxxII yazdı:malesef çekemeyen insanlar olabiliyor... ama laf söyleyeceklerine kendileri de çabalayabilirlerdi değilmi ? o kadar duyuru yapıldı haberlerinin olmama ihtimali yoktu. kimseye hiçbirşeyi gümüş tepside sunmuyorlar sonuçta. biz onlara o kadar emek harcadik hadi çizgi roman disindaki dier kategoriler yine bir nebze daha kolaydı ama kesinlikle küçük görmüyorum onlardada ççok profesyonel işler vardi ama kendi açimdan 1 hafta sürdü o çizimler diyaloglar daha da zordu çzimden yazı kabiliyeti olmayan ben gibi bir insan için varin birde siz düşünün çalışmalar gerçekten çok güzel özellikle 1. olan video ya bittim harikaydı yhaaaa :D:D