Çemberli Taş mı ? Gezgin Şehirmi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Çemberli Taş mı ? Gezgin Şehirmi ?

Mesaj gönderen Scalgar »

"GEZGİN ŞEHİR YANİ TANGRİSS" Anahtarı bizde olduğu için kapıyı bulmamız gerekecek meteordaki yılanların orası olduğunu düşünüyorum..

Çemberli Taş görevlerde hiç geçmiyor sanırım fark edemedim yani yeni bölge gezgin şehir !
Nothing
Kullanıcı avatarı
HardBoys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Çemberli Taş mı ? Gezgin Şehirmi ?

Mesaj gönderen HardBoys »

bu yeni bölgelerin kaynağı nerde ?
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Resim

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Rescuer »

Böyle erkenden hayellere kapılmayın siz yine de, belki hiç bahsedilmeyen sürpriz bir yer gelecek; örneğin ben Yeraltı'nı hiç bir hikayede duymamıştım...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Gezgin şehir görevlerde bahsediliyor yani ilerde gelecek bir bölge hayal değil hatta merandan 2 kat daha büyük bence herkez nerden biliyosan takmiş bi yılanların ordaki kapıya akıllının biri çıktı söyledi millet inandı hayır çemberlitaşın girişi için daha farklı bir yer yapılacak söylemedi demeyin
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

KaraXHayalet yazdı:Gezgin şehir görevlerde bahsediliyor yani ilerde gelecek bir bölge hayal değil hatta merandan 2 kat daha büyük bence herkez nerden biliyosan takmiş bi yılanların ordaki kapıya akıllının biri çıktı söyledi millet inandı hayır çemberlitaşın girişi için daha farklı bir yer yapılacak söylemedi demeyin
Araştırmalarım doğrultusunda şu sonuçlara ulaştım:
1-Tarihçeden Meteordaki kapının %99 ihtimalle Çemberlitaş'ın kapısı olacak.(Bu fikrimi oyun dosyalarıda destekliyor.)
2-Gezgin şehir denilen bölge evet ileride gelecek bir bölge olabilir ama oraya seviye atlamak için(ex kasmak ) girilecek bir yer olacağını sanmam çünki gezgin şehrin anahtarını ancak Junon kesenler alabilir bütün oyuncular Junon kesemez.Buda bölgenin grup bölgesi tarzında olacağını gösteriyor.
3-Yeni bölgede Kuklacı değil Gaffar beyle karşılacağız.Sanırım bize görev verecek bir npc olacaktır.
Son olarak yeni bölgelerin geliş tarihi 1 yıl sonrası olarak tahmin ediyorum.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Forumkral yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Gezgin şehir görevlerde bahsediliyor yani ilerde gelecek bir bölge hayal değil hatta merandan 2 kat daha büyük bence herkez nerden biliyosan takmiş bi yılanların ordaki kapıya akıllının biri çıktı söyledi millet inandı hayır çemberlitaşın girişi için daha farklı bir yer yapılacak söylemedi demeyin
Araştırmalarım doğrultusunda şu sonuçlara ulaştım:
1-Tarihçeden Meteordaki kapının %99 ihtimalle Çemberlitaş'ın kapısı olacak.(Bu fikrimi oyun dosyalarıda destekliyor.)
2-Gezgin şehir denilen bölge evet ileride gelecek bir bölge olabilir ama oraya seviye atlamak için(ex kasmak ) girilecek bir yer olacağını sanmam çünki gezgin şehrin anahtarını ancak Junon kesenler alabilir bütün oyuncular Junon kesemez.Buda bölgenin grup bölgesi tarzında olacağını gösteriyor.
3-Yeni bölgede Kuklacı değil Gaffar beyle karşılacağız.Sanırım bize görev verecek bir npc olacaktır.
Son olarak yeni bölgelerin geliş tarihi 1 yıl sonrası olarak tahmin ediyorum.

Yenı bölgelerın gelme süresını kımse bılemez ama emın olun kı etrafınızda dolaşanlar herkez şaheser zırhlı felan anlayın 59 lvller yaklaşıyo demektır çünkü ozaman herkez oyundan bıkçak desteğe ve foruma 59 lvller açılsın dıye şıkayetler çoğalcak ozman mecburen 59 sevıyelerı devreye sokçaklar buda daha 9-15 ayımız var demek
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

7 Ay sonra gelecek..

Ayrıca Kuklacı gelseydi oyunun hikayeleri biterdi..
Nothing
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

59 lvl gelse ne olur?
1-Oyunun en iyi itemleri olan nadide ve şaheserler 49 lvl olduğundan 59 lvl birine pek etki etmez.
2-Zaten pek etki etmeyen itemler için kimse grup bölgelerine girmez.
3-En önemlisi oyunun korkulan yaratığa bombacı ( :mrgreen: ) 59 lvl canı 100 olan savaşçı veya şifacının yanında patlarsa bunlara bir şey olmaz bombacı etkisini kaybeder :mrgreen:
Yani sonuç olarak 59 lvl için en az 1.5-2 yıl bekleyeceğiz, ama bu demek değildir ki 2 yıl boyunca hiç yenilik gelmez ;)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

xFirelifex yazdı:59 lvl gelse ne olur?
1-Oyunun en iyi itemleri olan nadide ve şaheserler 49 lvl olduğundan 59 lvl birine pek etki etmez.
3-En önemlisi oyunun korkulan yaratığa bombacı ( :mrgreen: ) 59 lvl canı 100 olan savaşçı veya şifacının yanında patlarsa bunlara bir şey olmaz bombacı etkisini kaybeder :mrgreen:
Yani sonuç olarak 59 lvl için en az 1.5-2 yıl bekleyeceğiz, ama bu demek değildir ki 2 yıl boyunca hiç yenilik gelmez ;)
Hatalarını düzelteyim:
1-Şahaser ve nadide efsunlu eşyların çoğu 49 seviye 10 lwl etksiyle bile 59 da etki edecek.Sanıyorum mor efsunlu eşyalar ile turuncu efsunlar özelliklerini asla kaybetmeyecek çünki zor bulunur efsunlar.
2-Grup bölgelerinin devamı geliyor tangris(2.Miğrat da deniyor)grup bölgeleri ilgisini asla kaybetmez.
3-Bombacı 30 bn vuruyor.Belki 59 savaşçı canı yüzünden yatmayabilir.Ama şifacı ve büyücü gine yatar.
Son olarak tahminin çok uzak 1 yıl daha iyi bir tahmin gibi geliyor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

Forumkral yazdı:
xFirelifex yazdı:59 lvl gelse ne olur?
Hatalarını düzelteyim:
1-Şahaser ve nadide efsunlu eşyların çoğu 49 seviye 10 lwl etksiyle bile 59 da etki edecek.Sanıyorum mor efsunlu eşyalar ile turuncu efsunlar özelliklerini asla kaybetmeyecek çünki zor bulunur efsunlar.
2-Grup bölgelerinin devamı geliyor tangris(2.Miğrat da deniyor)grup bölgeleri ilgisini asla kaybetmez.
3-Bombacı 30 bn vuruyor.Belki 59 savaşçı canı yüzünden yatmayabilir.Ama şifacı ve büyücü gine yatar.
Son olarak tahminin çok uzak 1 yıl daha iyi bir tahmin gibi geliyor.
1-Sığınaklardan düşen asalar, migrattan düşen pantolonlar ve zırhlar hariç hiçbiri 49 lvl değil yani çoğu tam etki etmez 59 lvlde.
2-Ben Tangrissi normal bir bölge biliyordum eğer grup bölgesiyle herkes tangrisse yüklenir ama sığınak ve migratlar önemini kaybeder ayrıca tangrissin 59 lvl zamanında geleceği ne malum belki 59 lvlden önce gelir ;)
3-Şifacıların da canı yüksek onların da yatmayacağını sanıyorum.Ama zaten sadece savaşçılar bile azalmasına rağmen hala büyücü ve şifacılardan fazla.
Süreyi tam tahmin edemeyiz ama 59 lvli daha uzun bir süre bekleyeceğiz ;)
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön