Arkadaşlar ben bir büyücüyüm ve klandayım ama şöyle bir sorun var. Klanda karizma 0 oldugu zaman kp gelmiyor bunu hepiniz biliyorsunuz zaten sorun şu : Klanda veya normal ws de savaşçılar büyücüleri çok kolay öldürüyor 3 - 4 vuruşta ölüyoruz dolayısıyla karizma gidiyor savaşçıları keselim desek zırhları var ölmüyorlar ayrıca durdurmaları var dikkat dağıtmaları var bizim sadece zihin var en azından biraz daha canımız veya biraz daha dayanıklılıgımız olsa böyle olmaz bunun düzeltilmesiini istiyorum..
Biraz zamanınızı ayırıp yazdıklarımı okudugunuz için teşekkür ederim umarımki bu düzelir...
Katılanlarda katılmayanlarda yorum yazsın..
İ.S.Y.A.N.!.!.!.!.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: İ.S.Y.A.N.!.!.!.!.
kesinlikle katılıyorum İSYAN İSYAN :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Haklısın Ama 3.5 Senedir BüyücüLer Dayanıksız. Şuan Yapılmış Bir Sistem Değişiklği Değil Ama Eğer 49 Lvlsen İtem Döşüyeceksin Taktik KuLLanakcakSın OlmazSa Sende Sorun War xD [/color]
Siz Kismis Pi ?
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
Ottomanxölümsüz anısına
Tam olarak bu deil ama yine buda var savaşçılarda hızlı koşma var koşuyorlar bir dikkat atma sonra durdurma ardından bir vuruş sonra sert ve agır bittiefsaneottoman yazdı:b]Sanırım söylemeye çalıştığın şey şu büyüücler ws de iyi güzel tmmda normal dolaşırken biz farketmeden savaşçı yanımıza yaklaşıyo r kaçmak içinde bir şansımız olmuyor bunun içinde karzimamız hemen gidiyorsa buna katılıyorum :mrgreen: [/b]

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
git item diz ezik Myrmidon'un karşısına savaşçıyı koy gözlemle :mrgreen: depardan sonra işi biter onun :mrgreen:
Olum sen benim konularıma msj yazmasana allah allah ya bakıyomda 4 tane uyarı almışsın çokmu ugraştın bunun için :evil: :evil: :evil: :evil:

şiddetle katılıyorumZzYoufinished yazdı:kesinlikle katılıyorum İSYAN İSYAN :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

55 Vatan ~
34 Mekan ~
Request yazdı:şiddetle katılıyorumZzYoufinished yazdı:kesinlikle katılıyorum İSYAN İSYAN :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
BENCE HAKSIZSINIZ BU SİSTEM GAYET GÜZEL D D
Gün Gelecek Çaldığım Çarlar İçin Bana Küfredeceksiniz