Arkadaşlar kp kasmak veya ws atmak ıçın 15 dırençmı 15 kutupmu?
Bılıoruz kı savaşçılara dırenç atmak çok güç bışey ve serverlerde çoqunlukla savaşçı olduğu ıçın pek fazla dırenç yaramıyor ama yarıyor dıyorsanız bana şöle bı dırenç kullanma kılavuzu yapın
Okuyan yada okumayan,yorum yapan veya yapmayan HERKESE TEŞEKKÜRLER
15 DIRENÇMI 15 KUTUPMU
15 DIRENÇMI 15 KUTUPMU
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Re: 15 DIRENÇMI 15 KUTUPMU
Bence kutup 15 yapman gereksiz sebebi sen klan savaşında grupta isen senin grup üyelerin bu kutupa maruz kalır arkadaşların depar atınca senin kutup açman biraz tartışma yaratabilir genelde böyle oluyor.Kutupa 4 yada 5 ver ben 2 veriyorum memnunum sarsılmaz olarak kullanıyorum aynı savaşçı sınıfı gibi yani kullanıyorum.
Drenç kırma üstün buz ise kullanmanı tavsiye ederim çok güzel hasar veriyor yani yıldırım buz yaptıysan drenç kırman şart.
Benim görüşüm bunlar net birşey diyemedim pek kusura bakma.
Drenç kırma üstün buz ise kullanmanı tavsiye ederim çok güzel hasar veriyor yani yıldırım buz yaptıysan drenç kırman şart.
Benim görüşüm bunlar net birşey diyemedim pek kusura bakma.
15 kutup yap bence :mrgreen: %70 ihtimalle savascıalrı kesersin
(durdurması 15 olanlara göre hesapladım:D)
Redsxkirke //Meran
Redsxkirke //Meran
:mrgreen: ws için kutup klan savasları için kutup
savasdayken kalabalık geliolarsa kutup açarsın
3 saniye önce harekete ediceğin için Er meydanına kaçarsın
böyle bi güzel yanıda var
:mrgreen:
Redsxkirke // Meran
savasdayken kalabalık geliolarsa kutup açarsın
3 saniye önce harekete ediceğin için Er meydanına kaçarsın
böyle bi güzel yanıda var
Redsxkirke // Meran
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
kutupu 15 yapma nedeni wsinin başında depar atınca svscı durdurmaydı kutupdu derken deparın süresi geliyor
<)
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Grup bölgeleri ve yaratık için direnç...
Klan için filan kutup...
Klan için filan kutup...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Ben her zaman direnci tercih ederim. Nedeni ise savaşçıyla yaptığım ws taktikleridir. Rakiple karşılaşınca buz elektrik saydırırım e o da armut toplamıyor ; dikkat atacak. Rakip durdurma atar bende kutup menzilinin yaklaşık olarak en ucuna göre ayarlayıp öyle açarım kutubu. Yani aramızda biraz mesafe kalır. Kutup açılınca aramızdaki mesafeyi hesaba katarak direnç kırarım. Daha sonra 2 saniye bekleyip buz atarım ( Kritik gelsin diye ) Bazen sabredemeyip hemen attığım da olur :mrgreen: Rakip ilk buzu yedikten sonra muhtemelen deparlar. Sen son 4 saniye kala tesla koyup menzil yaparsan ve eğer üstünde sağlamsa sadece buz atarak savaşçıyı kesersin. Eğer o süre içinde kesemezsen sırada 2. durdurma var. Burada işler biraz zorlaşıyor. Tıklayabildiğin kadar ileri tıkla ve hiç buz filan atma.Durdurma süresi geçince de tekrar buz elektrik saydır. Tabi rakibin depar süresi dolar o sürede. Tesla koyun ve rakip size yaklaşınca direnç kırıp saydırın... Eğer ölmezseniz savaşçı mefta olur. Neden anlattım bilmiyorum :mrgreen: Eğer bilmeyen varsa ve yardımcı olduysam ne mutlu bana...
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Savaşçılarla özel olarak vs atmak istiyosanız 15 kutubu öneririm fakat savaşçıda 15 sarsılmaz 15 depar 15 durdurma varsa savaşçının 2. durdurması ve deparı gelir.örnek yetenek sistemi şöyle olabilir.
15 meteorit 15 bilgi (15 buz +15 bilgi de olabilir.)
15 elektirk 15 bilgi
15 direnç kırma (15 konsantrasyonda olabilir fakat tam yerinde kullanman şart.)
15 zihin
1 büyü bozma
1 meditasyon
3 tesla
3 kutup
Ama şuan grup bölgelerine sürekli girildiği için herkeste elektrik direnci var. 15 elektirk+15 bilgi yerine 15buz+15 bilgi kullanılabilir meteoritle beraber.
15 meteorit 15 bilgi (15 buz +15 bilgi de olabilir.)
15 elektirk 15 bilgi
15 direnç kırma (15 konsantrasyonda olabilir fakat tam yerinde kullanman şart.)
15 zihin
1 büyü bozma
1 meditasyon
3 tesla
3 kutup
Ama şuan grup bölgelerine sürekli girildiği için herkeste elektrik direnci var. 15 elektirk+15 bilgi yerine 15buz+15 bilgi kullanılabilir meteoritle beraber.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.