'Nocomment 'abicim bumudur muameleniz..
-
- Acemi Savaşçı
'Nocomment 'abicim bumudur muameleniz..
Abi küfürü yedik fotosu önünde gördün gene ben sus yedim nasıl istir allah rızası icin anlat bna ......
-
- Acemi Savaşçı
Re: 'Nocomment 'abicim bumudur muameleniz..
mahmutxsolmaz yazdı:
bu gün aynı sahısın bna ikinci küfür edisi ve susturulma cezam var neden geldiğini anlamadığım halde pc basında delirmek üzereyim bi yardım edin yoksa bende herkez gibi bi hesap acıcam ordan cevaplarını vericem ...
Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı .
Bu tarz şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar
[GM]Nocomment
iyi hos diyosunda vermisinz 3 5 sikayet hakkı günde 1o defa adam kessem alayı sövse ne yapacağım sikayet etme hakkın yokken ?
bu gün aynı sahısın bna ikinci küfür edisi ve susturulma cezam var neden geldiğini anlamadığım halde pc basında delirmek üzereyim bi yardım edin yoksa bende herkez gibi bi hesap acıcam ordan cevaplarını vericem ...
Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı .
Bu tarz şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar
[GM]Nocomment
iyi hos diyosunda vermisinz 3 5 sikayet hakkı günde 1o defa adam kessem alayı sövse ne yapacağım sikayet etme hakkın yokken ?
-
- Acemi Savaşçı
Re: 'Nocomment 'abicim bumudur muameleniz..
İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.