Koynumuzda yılan beslemişik yazıklar olsun !!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Koynumuzda yılan beslemişik yazıklar olsun !!
Lengendxşifacı (kerım) sana oyunda en güvendıklerımden bırıydın ama sen hırsız çıktın 14 m paramı çaldın sana helal olsun dıorum.2.cisi 14 m benım ıcın bısı deıl, ama o parada sana haram olsun. sana o kadar güvenırdım sana hakkımda haram olsun.kısaca sana yazıklar olsun kardeşım...
- bloodxknow
- İskele Babası
Re: Koynumuzda yılan beslemişik yazıklar olsun !!
HayroLa cüneytw noLdu keRım öyLe bişey yapmazdı xS
-
- İskele Babası
bende öle sanırdım ama işte #@!? cıktı ne yaparsın knowum
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Selamun Aleyküm.Adı Hırsızlık Altında 14 milyonunu caldıgımı Söylemişin.Ben Mehmetin tugayı soymasından sonra mehmeti sildim bu durumda seninlede hiçbir şekilde konuşmıyordum.ki Tugayın soyulmasınada 4 ay oldu hemen hemen belkide 3 ay. Ben senin paranı ne zaman caldım bana onu söyle benim ne kadar zengin oldugumu sen dair çok kişi biliyor.senin 14 m ne tamah etmem bunu unutma
-
- İskele Babası
1.cisi ben mehmet deılım 2.cisi sen şerefsizlık yaptın. arkımdın sımdı hıc bısıyımsın yazıklar olsun sana
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
Yeniden merhaba. Ben Kimsenin Parasına Veya İtemine Hiçbir Zaman Göz Koymadım.Kendi Emegim Bana Yeter ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR. Madem paranı caldıgıma bu kadar eminsin Caldıgıma dair fotograf paylaş bizimle
:?: Bu adam beni Neden hırsızlıkla Suçladı onuda Belirtem size;
Cüneyt Adlı Arkadaşımız Benden ben oyundan yokken charıma girmek istedi olumsuz cevap aldıgında neden diye sordu.Mehmet ile beraber adın hırsızlıkla anıldı tugayı soydun deyince sen bekle forma koyacam gibi saçma sapan laf yaptı Şimdi Soruyorum Sana Azcık egolarını tatmin edebilecekmisin?
:?: Bu adam beni Neden hırsızlıkla Suçladı onuda Belirtem size;
Cüneyt Adlı Arkadaşımız Benden ben oyundan yokken charıma girmek istedi olumsuz cevap aldıgında neden diye sordu.Mehmet ile beraber adın hırsızlıkla anıldı tugayı soydun deyince sen bekle forma koyacam gibi saçma sapan laf yaptı Şimdi Soruyorum Sana Azcık egolarını tatmin edebilecekmisin?
-
- İskele Babası
kerım sen harbı şerefsizmışsın kardeşım benı tanıyan bılır olum ben ne kımın parasına ne itemıne bişi yapmısımdır al parada senın olsun sen benım arkımdın olum benım çarımı aktarmaya calıştın sen ben onu cok iyi biliorum foto yok ama bana güvenen arkılerım iyi biliyor.hem bana bı zararın yoksa bu konuyu neden açıyım ben cok mantıksız.senın paranda batsın arkınlıgınde batsın ... :!: :!:
- bloodxknow
- İskele Babası
Yazık çok yazık artık kım ne yaptıysa oyun için 5 yıL SONRA BeLKide oLmayacak ama biz oLucaz ALLAH İZNİ VERIRSE SanaL bi oyun için milletin hakkına qirmek qeRÇekten çok ayıp ya :|
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
1.) Charlarını Neden aktarıyım ki 2-) az öncede paramı caldın diyordun. Baksen neler neler yapmışız haberimiz yok sen harbi hayalprens çıktın kardeşim yaw 2 dk da nasıl da yazdın romanını.Helal sana kanıt varsa konuşacan arkadaş oturdugun yerden bir tarafından iftira atmak kolay herkes der bana bunu bunu yaptı charımı soydu gibi lafları, fakat bunların hepsi senin ve senin gibi aciz insanların işine gelmediginde size batan kişiyi karalamak için yaptıgınız boş boş işlerdir bunuda herkes biliyor.Beni tanıyan tanıyor demişssinde güldürme beni mehmetle oldugun sürece sende hırsızsın ve ona yardım ettin diye herkes biliyor seni boş konuşma...
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
Burak.. Az Çok birlikleligimiz oldu kardeş o aralar kimin neyine göz koydum.Herkezde biliyor ki ; sunucunun en güvenilir en zengin kişilerinin şifreleri üye adları bende var adamlar güveniyorlarki veriyorlar tanıyorlarki veriyorlar 1 trilyona yakın charı olan adam charının şifresini veriyor ve eger bu chardan 1 şey eksilmeyip üstüne item, kp vb seyler geliyorsa buna ne zamandır hırsızlık deniyor.Senin ne charına nede parana tamah etmem ben korkma..