2 seneye yakin bir süre arkadas kardes dedigimiz isyankarxx , hepimizin güvenini kazanip kendi tlf Nr. ile sobeeye bir hesap acmami onaylayip daha sonrada bize çamur atarak, onun hakkinda hirsiz dedikodusu yaptigimizi ileri sürüp carlarima el koymustur... Stilla full yücelen ardener, kasasinda Latif malzemeleri...Aygün Kp cari olup Fiziksel, Gurri carimda max olup kasalarindaki tüm madenleri ve paralari ile isyankar denen Allahtan korkusu olmayan 10 yasindaki çocuktan daha çocuk olan kiskanc ve içten pazarlikli sahsin ellerinde bulunmakta...Artik oyunun en zenginlerinden biri olursun o malzemeleri ve madenleri satip...Yeni carda actin nede olsa....
Yolun acik olsun Allahsiz Tosbaga seni
Hodri meydan
Stilla/Aygün
Stilla/Aygün
Stilla/Eugen/
- bloodxknow
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Stilla/Aygün
q.o Kardes merak etme o paraLarLa çok yasayamaz ,, Bir oyun için milleti soyupta hakkını aLmak,, 1 HaftaLık zevk için qünaha girmek gerçekten çok yazık .
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Bu Güne Kadar Olayları Tam Anlamaya Calıştım.Ancak Yapılan Ve Yapılmakta Olan Haksızlık Ve Emege el Koymak Herkez kadar En Az Benide Etkiledi.Kalanların Yanındayım Her zaman.
İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
Iste sen busun , bir insan bu kadar düsebilir, ne demek mum söndü yaparsiniz karaktersiz serefsiz, bu ülkede bu kadar alevi vatandasi var ve sen ALAH adini agzina aliyor bu iftirayi yapiyorsun, seref yoksunu, coluk cocugun var senin karaktersiz seni, Allahtan korkun olsa colugunu cocugunu düsünür böyle iftiralar atarken onlardan acisinin cikabilecegi korkusunu yasarsin, serefsiz
Stilla/Eugen/
- Alperistan
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Yaziklar olsun senin adamligina nedemek lan o yazilanlar? Hem yilmaz abinin carlarini itemlerini benim madenlerimi hülyanin ve daha bircok kisinin emegini cal sonrada carlari geri vermemek icin bu sekilde en serefsiz sekilde camura yat...
hirsiz diye birinin malinin calana derler sen hirsiz deilsin.... Sen bi zamanlar abi kardes dedigisana güvenip sirlarini , mallarini emanet edenlere ihanet eden assalik herifin tekisin ..
Adam olsan baskalarinin malinda gözün olmazdi bahaneler uydurup birilerinden biseyler calma pesinde olmazdin..
aciyorum sana selcuk aciyorum su haline bak düstügün en son nokta bu iste bundan sonra adin ihanetle adilikle serefsizlikle beraber anilacak oysa onurlu bi sekilde bizden ayrilabilirdin ama senin kaninda varmis demekki ihanet bu gün yakinlarina ihanet eden yarinda ülkesine milletine namusuna ihanet eder....
Not: yilmatzin carindaki esyalarim sana sadaka olsun bidahada cikma karsima HAINLERLE isim olmaz...
hirsiz diye birinin malinin calana derler sen hirsiz deilsin.... Sen bi zamanlar abi kardes dedigisana güvenip sirlarini , mallarini emanet edenlere ihanet eden assalik herifin tekisin ..
Adam olsan baskalarinin malinda gözün olmazdi bahaneler uydurup birilerinden biseyler calma pesinde olmazdin..
aciyorum sana selcuk aciyorum su haline bak düstügün en son nokta bu iste bundan sonra adin ihanetle adilikle serefsizlikle beraber anilacak oysa onurlu bi sekilde bizden ayrilabilirdin ama senin kaninda varmis demekki ihanet bu gün yakinlarina ihanet eden yarinda ülkesine milletine namusuna ihanet eder....
Not: yilmatzin carindaki esyalarim sana sadaka olsun bidahada cikma karsima HAINLERLE isim olmaz...
Kimine göre Kralim kimine göre Yalanim herkes isine baksin Adamina göre ADAMIM......................Alperium..
- karizmatiksifa
- Salgın Koruyucusu
doğrusu bunu yazacak kadar karaktersiz olduğunu bilmiyordum abi dediğin kişiye şimdi bu yakıştırmaları yapman seviyenin ne düzeyde olduğunu anlamamı sağladı ben bir kaç aydır seni ve yılmaz abileri tanıyorum sen yıllardır bir beraberlik yaşamıssın ve onu kullanarak binlerce aleviye laf atıyorsun yazıklar olsun eminim bunları yazarken aynayla konuşuyorsundur allah ıslah etsin ama sen zor olursun imza : adil şeyhxdevran alayına isyan
30822_389447486885_185705006885_4491709_2746362_s.jpg | 120x105 469.73KB
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
geçmiş olsun.bunun yüzünden beni 5 kişi gelip kesen eleman vardı onun itemlerini çaldıysa da iyi olmuş müstehakını bulmuş.biz sanki milleti 5 kişi kesmeyi bilmiyoruz töbe estafurullah.geçmiş olsun stilla.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Önce iğneyi kendine batır sonra cuvaldızı başkasına bunu anlamıs isen zaten sölemek istediğimi anlamısındır.

SİNCE 2007...
Kerrmit yazdı:2 seneye yakin bir süre arkadas kardes dedigimiz isyankarxx , hepimizin güvenini kazanip kendi tlf Nr. ile sobeeye bir hesap acmami onaylayip daha sonrada bize çamur atarak, onun hakkinda hirsiz dedikodusu yaptigimizi ileri sürüp carlarima el koymustur... Stilla full yücelen ardener, kasasinda Latif malzemeleri...Aygün Kp cari olup Fiziksel, Gurri carimda max olup kasalarindaki tüm madenleri ve paralari ile isyankar denen Allahtan korkusu olmayan 10 yasindaki çocuktan daha çocuk olan kiskanc ve içten pazarlikli sahsin ellerinde bulunmakta...Artik oyunun en zenginlerinden biri olursun o malzemeleri ve madenleri satip...Yeni carda actin nede olsa....
Yolun acik olsun Allahsiz Tosbaga seni
Hodri meydan
Geçmiş olsun zafer abim bunlar adam değil Stilla en güvendiğim adamlardandı borç alırdım geri öderdim sürekli ki çoğu zaman geri de almazdın.Sen gerçekten çok iyi bir adamsın tekrar aramıza dönmen dileğiyle
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]