Unruly Loncası Bumu İnsanlık ?
Unruly Loncası Bumu İnsanlık ?
Bugun lodos klanında hıdra hareketliliği vardı gittiğimde yeşilin oraya canı 75 di ölenlerı kaldırın dedıler bende başka grubta olanları bıle kaldırdım sırf ıyılık olsun kessınler dıe ama kestıler ben klandan yazdım gelin bizimde yeşil var son kere keselım dedım ama nafile gıttıler kadıme klandan defalarca kez yazdım ne cevap var ne bişey bana tek yazıkları şey Kadimin Canı 72 Unrulylerden bırınden pm istedım Brossxunruly pm attı neden böle yaptıklarını sordum bana zamanımız yok burda benım yapcağım bişey yok dedı ya bu kadar mı olur loncadan yazsa gelicekler belkide ya arkadaşlar Lonca ' nın amacı severe yararı olmaktır kardeşliği kurmaktır bumu ya kardeşlik bu kadarda olmas 10dk nızı ayırsanız ölücek misiniz niye öyle yapıyosunuz Unrulyler biraz ınsanlık bıle kalmamış artık bu serverde . Yeter Artık Bıktım Şu Sadece Loncaya Çalışma İnsanlığından Yeter Bıktım Usandımm !!!!!!!!!!
Bir Yıldız Daha Kaydı Sensizliğin Gecesinde ...
Mangaenes/Acımasızca/Aşkyakar/Xgözcüx
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yürek
Re: Unruly Loncası Bumu İnsanlık ?
Önce sen Kardeşliği insanlıgı öğrensen ? o insanlara suç buluyorsun arz sancakta kesilince bölgeden sayıştırıyorsun bu mu insanlık ? Kaç defa vs dedım teke tek yakaladım kestım bölgeden kestım dıye yazıyorsun bu mu insanlık ? Ayrıca 2 adam kaldırmısın bunu burda soyluyorsun.Herkesin zamanı olmuyor.Ha belki teşekür etmezler ona bende karşıyım.
:roll:
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Adamlar sana keseceklerini söylememişler ki..
Sen sadece kaldırmışsın onları...
Sen sadece kaldırmışsın onları...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Cnquerorxunruy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bu ne ya ? her onune gelene yesılı kesmeyıp boyle konu acıcaklarsa daha ne dıyeyım. 1. Senın Ozelıne pm attıkmı Mangaenes gelde yesıle yardım et Bız normalde kadım e gıdıcektık loncadan 1 2 abımızın yesıl hıdrası vardı yesılı kestık kadım e gıttık kadımın canı 60 baqırıyor gelın yesılı bana kesın sana dedıkmı bız kaldır mangaenes olen adamları kaldırmı dedık sana Ve Son olarak sana dedıkmıkı yesılı kesıcez sana orda basta dedık bız 2 defa kesıcez yesılı kestık ve kadım e gıttık oda 7 canda kactı
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα
özєηтιℓιк тαяzıηız σℓмυş, нαуαтıηız; кσρуαℓα - уαρışтıя !
Cnquerorxunruly *Emrexunruly* Cnquerorxemre
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Lonca: Tek Yürek
Duydun adamları konunun aslı cıktı ortaya.Efendı olacaksın..

1.si sız kadıme gıtmeden söyledım 2. orda çok az şifa var dısardakı şifalarda kaldırsın herkezi yardım edın dedıler 3.de ben orda yardım edım belkı yardım ederler umidiyle yardım ettim ve karşılıgı 4şifalı tank grubu ve 3 buyunun ortada sap gıbı kalıp bazılarını eminönünden getirttiğim için yasaklamalrına sebep oldugunuz ıcın verdiğiniz bu çaba için hepinize teşekkür ediyorum Lonca kendısıne deıl severine çalışsa server tum serverlerden daha başarılı olur ama şuana kadar bu olayı sadece Fian loncası yapıyor Koca sunucuda Tek bir lonca gerçekten rezalet ... 
Siz insan değilsiniz arkadaşım hiç biriniz bu unrulylerin zaten hepsi 95 96lı hepsinin fotografını bulucam ben zaten
neyse konumuz bu değil yeşili kesiyorsun madem kendı grubun var o adamı atıcaksan eger 1 can kala neden atıyorsun Gmler'den tek isteğim BAN 
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

- Cnquerorxunruy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ya ne kadar salak ınsanlarsınız bızmı kesıcez yesıl hıdranızı ya mangaenes mısın nesın bak sabrımı tasırıyorsun biz sana yesılı kesıcez dıye bırsey dedıkmı Sole bunu royal sana gelınce senın akıl yasının 8 oldugnu anlıyorum burda senın Uranusxspeed Byxbekoly oldugunuda bılıyorum Hırsız oldugunuda zamanında benı loncanıza alırmısınız dedıgınıde bılıyorum.
Mangaenes Fıan Loncası ıse gıt fıanlar kessın senın yesılını salaga bak ya bız sana dedıkmı mangaenes kaldır adamları sıfalar kaldırın dedık sanamı dedık kaldırmasaydın ozellıklemı sana dedık Bız Gerızekalı YA
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα
Cnqoerorxunruly senınle muatap olmak ıstemezdım ama daha kaç gun önce 40 lvldın şimdi 49 olmusun ayrıca o dedığın hırsız kışiler benım yasaklılarımda yasaklı lıstemı fotosunu koyabılırım ayrıca senın elınde kanıt olmadan kımseye ıftıra atamassın sen kımsınde bana hırsız dıon sen gıt onu Kızmaz Ankaragücüxkızmaz ' gibi hırsızlarla takıl karın olur bı ejder daha uretırsın ...

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Biz KimSeye KEsmıyoz KimSEDe Bize KESmesin Biz BizE yetEriz ...
AhmeDxUnRuLy
AhmeDxUnRuLy