arkadslar ben ttnete karakterlerimi geçirmek için msj yollamıstım fakat karakterler daha mynette bende ttnet ten vazgeçitim sobeye geçirmek istoyrum sunucuyu seçiyorum sobeye de üye oldum fakat şimdi ona geçirmek istiyorum ama teşkilat sunucusunda karakteriniz yoktur diyo ama çara giriyorum çar tşkilat sunucusunda lütfen yardm edinnnnnn...
Yöneticiler bi yardm edin int iptal edecem ttnete geçmesini istemiyorum ...
Arkadaşlar Yöneticiler yardmm acill...
- Hecatomb
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ça R Şı
Arkadaşlar Yöneticiler yardmm acill...
PERSECUTION
PERSECUTİON
Persecutionşifa
PERSECUTİON
Persecutionşifa
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arkadaşlar Yöneticiler yardmm acill...
Merhaba
Eğer onaylama işlemlerini yaptıysanız karakteriniz TTNET' e aktarılır . TTNET' e aktarıldıktan sonra o karakteri Sobee' ye de aktarabilirsiniz . Ama unutmayın aynı karakteri en fazla 3 kere aktarabilirsiniz .
TTNET üyeliğinizi iptal ettirseniz bile karakteriniz hala o üyelikte kalır. Sadece erişim sağlayamazsınız . Başka bir üyeliğe aktarım yaparak tekrar karakterinize erişimi sağlayabilirsiniz .
Ayrıca aktarım yapabilmek için Sobee üyeliğine en az bir kere giriş yapmanız gerekmektedir .
Eğer onaylama işlemlerini yaptıysanız karakteriniz TTNET' e aktarılır . TTNET' e aktarıldıktan sonra o karakteri Sobee' ye de aktarabilirsiniz . Ama unutmayın aynı karakteri en fazla 3 kere aktarabilirsiniz .
TTNET üyeliğinizi iptal ettirseniz bile karakteriniz hala o üyelikte kalır. Sadece erişim sağlayamazsınız . Başka bir üyeliğe aktarım yaparak tekrar karakterinize erişimi sağlayabilirsiniz .
Ayrıca aktarım yapabilmek için Sobee üyeliğine en az bir kere giriş yapmanız gerekmektedir .
Sirkots
- Hecatomb
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ça R Şı
Re: Arkadaşlar Yöneticiler yardmm acill...
şimdi 1 kere daha denedim oldu tlf 1 msj daha geldi onay mesajı karakter aktarma isteği onaylandı dedi
ben ttnete aktarıl masını istemiyorum inş ttnete aktarılmaz
ben ttnete aktarıl masını istemiyorum inş ttnete aktarılmaz
PERSECUTION
PERSECUTİON
Persecutionşifa
PERSECUTİON
Persecutionşifa