Re: Eşya Düşme Sistemi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Harunyus »

İşte bunu arıyordum çok teşekkürler.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Asabi »

2 SENEDİR OYUNDAYIM SADECE BUGÜNE KADAR DÜŞEN ŞİFACI YÜCELEN AYAK VE YÜCELEN KOLYE ŞİMDİ SORARIM CAPTAİNE BENDEMİ ŞANS YOK ARKADAŞIM BEN MERANDA DURMADAN KASAN BİRİYİM KASILMAKTAN SIKILDIM DÜZGÜN Bİ İTEM DÜŞSÜN DİYE HERGÜN KASIYORUM AMA DÜŞEN İTEM FELAN YOK JUNON 8 KERE KESTİM 25 TANE MOTORİN 5 KERE DÜŞÜNEN 12 KERE KENAN DÜŞEN SADECE MARATON AYAKKABI MADALYA MANYAGI OLDUM BE KARDEŞİM.......
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!
Kullanıcı avatarı
javmeliyon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen javmeliyon »

zgm0 yazdı:Gurup Bölgelerindeki Bosslarda özellikle junonda kesime başlamadan önce kaçırırsak yada keserken sorun olurda kesemezsek sanki zırh veya kesilecek bossdan düşecek en iyi şey neyse düşmeyecek gibisinden bir "Batıl İnanç" almış başını gidiyor. Bende bu işin gerçekliğini öğrenmek istedim. [Gm]CaptainATX'e bununla ilgili soruyu yönelttim. Ahmet abi ile aramızdaki yazışmalar aşğıdaki resimlerde.

Resim

Resim

yazışmaları biraz daha açarsak. Kesime başlamadan önce kaç kere kaçırırsak kaçıralım yada yarıda bırakalım. Aslında düşecek olan herşey baştan belli Gmnin değimi ile "kestikten sonra zar atmak" yani düşecekler belli oyunun eşya düşme sistemi gurup arasında kesimden sonra rasgele birine veriyor. Düşecekler başından belli yani...

Not: Bu konuyu herkesi aydınlatmak amaçlı açtım. Bu tarz sölemlere inanmayın :) son noktayı resimleriyle koydum.
BÖHÖHÖHÖÖ ZIRH MI DÜŞÜRMEK İSTİYORSUN O ZAMAN SANA TAVSİYEM ARKADAŞLARINLA GİR AMA ÇOK SAMİMİ OLSUNLAR JUNUNON CANI 1 E İNDİĞİNDE 2 KİŞİ OYUNDAN ÇIKSIN ONLARA DÜŞECEK İTEMLER SİZE GELİR GENELDE 3 KİŞİYE DÜŞÜYOR İTEM 1 KİŞİDE MADALYA KURBANI OLSUN ... DEDİĞİM GİBİ SONRADA DİĞER ARKADAŞLARIN İÇİN SEN ÇIKARSIN CANI 1 E İNDİĞİNDE...
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...

Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Kullanıcı avatarı
korayiST
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen korayiST »

Şans
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön