arkadaşlar çalım soyulmuştur çarımdan item şifren istyen olursa sakın vermeyınız.
sitemimise karakterisizin birisi Türk askerine ağır kufurler ederken buna kayıtsız kalamadm ve yanıt verdm kufurlü yanıt vercektm ama küfürlü kısımları yazmama rağmen susturuldum bu terbiyesizliğe 10 20 dk ya yakın kayıtsız kalan GM lere sölücek bir söz bulamıyorm saygılar...
Vipxluck uyarı ve sıtem
-
- Acemi Savaşçı
Re: Vipxluck uyarı ve sıtem
İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
4m4o1b3yf3ndy yazdı:S4nk1 s3n V1pxluck 4 s1t3m 3d1y0rmuşsun g1b1 b1r s3z1nt1 w4r b4şlıkt4 ;f4k4t k0nunu 0kuduğumuzd4 s3n1n v1pxluck 0lduğunu 4nlıyorum 4m4 c4rın s0yulmuş mu susturulmusmu p3k b1ş3 4nl4m4d1m 4m4 3g3r c4r1n s0yulduys4 g3cm1ş 0lsun susturulduys4 m3r4k 3tm3 1k1 üc gün3 g3c3r
S4YG1L4R H4K4N 4B1
LAN TÜRKÇE KATİLİ NE DEMEK İSTİYORSUN SAYILARLA YAZIMI YAZILIR KIT BEYİNLİ :evil:
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
hastamısın sen cocuk bu ne bole adam gıbı yaz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:4m4o1b3yf3ndy yazdı:S4nk1 s3n V1pxluck 4 s1t3m 3d1y0rmuşsun g1b1 b1r s3z1nt1 w4r b4şlıkt4 ;f4k4t k0nunu 0kuduğumuzd4 s3n1n v1pxluck 0lduğunu 4nlıyorum 4m4 c4rın s0yulmuş mu susturulmusmu p3k b1ş3 4nl4m4d1m 4m4 3g3r c4r1n s0yulduys4 g3cm1ş 0lsun susturulduys4 m3r4k 3tm3 1k1 üc gün3 g3c3r
S4YG1L4R H4K4N 4B1
- iygi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
amaoibeyfendy yazdı:
Sanki sen Vipxluck a sitem ediyormuşsun gibi bir sezinti war başlıkta ;fakat konunu okuduğumuzda senin vipxluck olduğunu anlıyorum ama carın soyulmuş mu susturulmusmu pek bişe anlamadim ama eger carin soyulduysa gecmiş olsun susturulduysa merak etme iki üc güne gecer
SaYGiLaR HaKaN aBi
Yukarıdaki yazının turkcesi
---------------------------------------
Konuya yorum yazmıyorum.. sadece su testisi su yolunda kırılır atasözü aklıma geldi...
Sanki sen Vipxluck a sitem ediyormuşsun gibi bir sezinti war başlıkta ;fakat konunu okuduğumuzda senin vipxluck olduğunu anlıyorum ama carın soyulmuş mu susturulmusmu pek bişe anlamadim ama eger carin soyulduysa gecmiş olsun susturulduysa merak etme iki üc güne gecer
SaYGiLaR HaKaN aBi
Konuya yorum yazmıyorum.. sadece su testisi su yolunda kırılır atasözü aklıma geldi...
Doğruların kaderidir yalnızlık... Kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar.....
su testisi su yolunda kırılır derken??
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen:
İyi olmuş emocan
İyi olmuş emocan
çok sağolasın valla adamın başı dönüyo bu yazıyı okumaya çalışırken böyle daha iyiiygi yazdı:amaoibeyfendy yazdı:
SaYGiLaR HaKaN aBi

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham