Yeni Düşen Nadide Ve Şaheserlere Bi Çözüm....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Yeni Düşen Nadide Ve Şaheserlere Bi Çözüm....

Mesaj gönderen KuTSaLGeNc »

Anlamadığım Şey şu Yeni Gelen Bölgelerden DÜşen Nadide ve Şaheserlerin Birden FAzla Aynı kişiye Düşmesi Böyle Bi Saçmalık Olmaz...

Bun RAgmen Kımsenın Bunun Hakkında Bi Açıklama Yapmaması Çok Şaşırtıcı...

Girip Uğraşıyoz Kesiyoz Farklı Şeyler Beklerken Hep Aynı İtemler Düşüyo Böyle Saçmalık Olabilir mi????

Ya Şu Nadide Ve Şaheserler Aktarılsın Ya da Düşen Birine Bi DAha Aynı Şaheser Düşmesin....

Biz Çöpe Atmaktan Sıkıldık İtemler Hala Düşüyo...

BUNA ACİL Bİ ÇÖZÜM !!!!!!!!!!
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Düşen Nadide Ve Şaheserlere Bi Çözüm....

Mesaj gönderen Grandxtexas »

er meydanında aynı itemden 2 tane düşse bişey demezsin ama buda aynı işte demekki 2 tane düşmesini engelliyemiyorlar yada daha çok uğraşın istiyolar
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Grandxtexas yazdı:er meydanında aynı itemden 2 tane düşse bişey demezsin ama buda aynı işte demekki 2 tane düşmesini engelliyemiyorlar yada daha çok uğraşın istiyolar

Arkadaşım er meydanından düşen itemler aktarılıyo Vede SAtılıyo Ama Sığınak Veye Migrattan Düşen Şaheser Ya Da Nadideler Aktarılmıyo :@@@

Arkadaşın Büyücüsüyle Sığınağa Giriyorum 2 Adet Nucleus kolye düştü haydi Birini Kullanıyorum İkincisini Ne Yapacağım Çöpe mi Atayım Benimde Verdiğim Emeğe Yazık Olmaz mı O Zaman????
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KuTSaLGeNc yazdı:
Grandxtexas yazdı:er meydanında aynı itemden 2 tane düşse bişey demezsin ama buda aynı işte demekki 2 tane düşmesini engelliyemiyorlar yada daha çok uğraşın istiyolar

Arkadaşım er meydanından düşen itemler aktarılıyo Vede SAtılıyo Ama Sığınak Veye Migrattan Düşen Şaheser Ya Da Nadideler Aktarılmıyo :@@@

Arkadaşın Büyücüsüyle Sığınağa Giriyorum 2 Adet Nucleus kolye düştü haydi Birini Kullanıyorum İkincisini Ne Yapacağım Çöpe mi Atayım Benimde Verdiğim Emeğe Yazık Olmaz mı O Zaman????

Şuan üzerini full dizen bir kişinin verdiği emek ile 15 kere girip elinde 15 madalya olan kişinin emeği aynı.Burda item düşürmek emek vermek değil.Oraya giren herkes emek veriyor.Ama herkese istediği düşerse o zaman anlamı kalmaz herkes 1 ayda full set dizer.
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Yoluyolar lan sizi haberiniz yok :D
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
KuTSaLGeNc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı:
KuTSaLGeNc yazdı:

Şuan üzerini full dizen bir kişinin verdiği emek ile 15 kere girip elinde 15 madalya olan kişinin emeği aynı.Burda item düşürmek emek vermek değil.Oraya giren herkes emek veriyor.Ama herkese istediği düşerse o zaman anlamı kalmaz herkes 1 ayda full set dizer.

Benim Demek İstediğim DÜşen Şaheser Ya da Nadide Her neyse ADı bir ADet Düşsün Neden 2 şer Ya da 3 er düşsün ki aynı İtem SAşmalık bu Kusura Bakmayın....

2 adet nucleus kolye var bende Haydi Birini Kullanıyom Diğerini Ne Yapayım??
ARkadaşımda Aynı Şifacı Zırhı 2 ADet var Birini Ne Yapsın???
Centriumdan 3 adet Yücelen Halit PaNt düştü (NAdide) diğer ikisini ne yapayım???
FAlan filan aynısı düştü düye çöpe mi atayım Bi eMek Verip Uğraşıyorum Karşılığında İtem Düşüyo one Eyw..
Ama hep Aynı İtem Düşüyosa BU SAçmalık Değilde Nedir???
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

KuTSaLGeNc yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
KuTSaLGeNc yazdı:

Benim Demek İstediğim DÜşen Şaheser Ya da Nadide Her neyse ADı bir ADet Düşsün Neden 2 şer Ya da 3 er düşsün ki aynı İtem SAşmalık bu Kusura Bakmayın....

2 adet nucleus kolye var bende Haydi Birini Kullanıyom Diğerini Ne Yapayım??
ARkadaşımda Aynı Şifacı Zırhı 2 ADet var Birini Ne Yapsın???
Centriumdan 3 adet Yücelen Halit PaNt düştü (NAdide) diğer ikisini ne yapayım???
FAlan filan aynısı düştü düye çöpe mi atayım Bi eMek Verip Uğraşıyorum Karşılığında İtem Düşüyo one Eyw..
Ama hep Aynı İtem Düşüyosa BU SAçmalık Değilde Nedir???
kasanda 2 yada 3 tane pant yada eldiven olursa örs parasından kurtulursun :D belki o niyetle böle yaptılar :D
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk

“Genel Etkileşim” sayfasına dön