Evet arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere tüm sunucualrda grup bölgeleri açıldı. Bununla birlikte tüm oyuncuların bölgelere hücum etmesiyle kadim bölgeleri tamamen boşaldı. Oyuncular gruplarına şaheser silah şartı koşmaya başladı ve sonuç olarak oyunda şaheseri bulunmayan arkadaşlar her yönden mağdur durumda kaldı. Yapılamayan kadim hidra görevleri alınamayn kadim hidra pençeleri ve üretilemeyen silahlarla beraber oyun içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamış bulunmaktadır.
Ben de size bir teklif sunuyorum:
Gelin kadim görevlerini şaheserden mahrum durumda kalanlar olarak biz yapalım. Bu olaya iştirak etmek isteyen arkdaşlar varsa konuya yorum yazabilrler.
Saygılarımla...
KADİM MAĞDURLARI
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KADİM MAĞDURLARI
[Kalite Sizseniz Markanız Benim]
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
Re: KADİM MAĞDURLARI
en az 3 grup gerekiyor!
büyücülerin kutuplar 15 olucak ve herkez tam zamanında açmasını bilecek!
şifalar tanka zamanında ck basmalı!
gereksiz yere ölen herkez kadimin canını 20 ye çıkartır!(5 kişi ölürse 5 kez depremler olur ve canı 20 olur)
sonuçta en az 21 kişi bulucaksın ve hepsi adam olucak!
bulabiliyorsan söyle bende geliyorum!
Grandxtexas
Grandxşifa
GRAND
büyücülerin kutuplar 15 olucak ve herkez tam zamanında açmasını bilecek!
şifalar tanka zamanında ck basmalı!
gereksiz yere ölen herkez kadimin canını 20 ye çıkartır!(5 kişi ölürse 5 kez depremler olur ve canı 20 olur)
sonuçta en az 21 kişi bulucaksın ve hepsi adam olucak!
bulabiliyorsan söyle bende geliyorum!
Grandxtexas
Grandxşifa
GRAND
http://bit.ly/qM7njk
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
veyis bende gelıorum önce yeşili kesek
Kafam Kadar Güzel Olsa bu Dünya Her Gün Gülerdim
GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!
Gölge Haramilerine çok selamlar
GiDeNe ÜZüLMe SeVSe GiTmEZdİ GeLeNE SeViNMe OdA BaŞKaSıNDaN GeLDi..!
Gölge Haramilerine çok selamlar
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Zaten oyunun en güçlüsüde olsan tek başına bir boss kesemiyorsun . Düşünüyorum yaw arkadaş madem ben güçlü oluyorum lakin nie bu boss u kesemiyorum boşu boşuna item yapıyorsun çünkü hiçbir zaman kendi kendine yetemiyorsun . Ben dier oyunda kimseye minnet etmeden bütün görevlerimi yaptım kendimden yüksek level boss ları bile tek kestim . Unutmadan ekleim ıslık çalanını kullanan kaç kişi ? Ben hdra yaptım geçen günlerde yalnız şahaser üretmedim sattım pençeyi vala ıslık çalanını kullanan varsa üretsin sadece 1 güncelleme sonra çöp onlar kanımca 
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Arkadaşım her bossu kesmenin bir zamanı var.29 zamanında kim tek başına alabiliyordu philetheosu?oda boss lvler ilerledikçe 4 yeteneğe kesen var philiyi.lvler geliştikçe şimdiki solucan,kadim,yeşil,dişi vs.de tek başına olmasada 3 kişiyle falan kesilebilecek.LvL'ler 70 80 e uzar tabi buda seneleri alır anca o zaman tek başımıza kesebiliriz belirttiğim boss'ları oda zaman alır tabiBadXDreaM yazdı:Zaten oyunun en güçlüsüde olsan tek başına bir boss kesemiyorsun . Düşünüyorum yaw arkadaş madem ben güçlü oluyorum lakin nie bu boss u kesemiyorum boşu boşuna item yapıyorsun çünkü hiçbir zaman kendi kendine yetemiyorsun . Ben dier oyunda kimseye minnet etmeden bütün görevlerimi yaptım kendimden yüksek level boss ları bile tek kestim . Unutmadan ekleim ıslık çalanını kullanan kaç kişi ? Ben hdra yaptım geçen günlerde yalnız şahaser üretmedim sattım pençeyi vala ıslık çalanını kullanan varsa üretsin sadece 1 güncelleme sonra çöp onlar kanımca
Garr - Kızgın Kum - Kuklacının seçilmişi - Philetheos - Dev ananın gözdesi - Dev ana vs...

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Life And Death
bende magdur olanlardan gelırım ama önce yeşilı keselım bide bi tarıh belırlesek 

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
evet bende gelirim. Ama önce bir yeşili kessek iyi olur
Tarih ve saat belirleyelim.
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
kadim yapalım
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- Schnee
- Salgın Koruyucusu
İlk Yeşile bi Tarih Belirleyelim Sonrada Kadime Gidelim Arkadaşalar. Yeşili Yapamayan arkadaşlarımız çok var..Yeşilcilere yardım edelim [ Birirde Benim ]